Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

||= !GuildCraft! =|| [1.6.2] [400 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [MINIGAMES] [NOWY CRAFTING] [YOUTUBERZY] [EPICKI GENERATOR MAPY] - Nowy poziom rozgrywki!

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zareklamuj mi sie jeszcze raz u mnie a wyleci caly serwer w powietrze , Jesli chodzi o serwer to jest mniejwiecej taki sobie :p Autorskie Gildie? Skrypt :) i tyle przerobiony

Ava zawsze mial tygodniowe serwery

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@rarlon: Nikt z naszej administracji się u Was nie reklamował. Mamy jedną zasadę = Jeżeli ktoś z administracji reklamuje na innych serwerach i mamy dowody, to rzecz jasna wylatuje. Nie chcemy właśnie takich sytuacji, jak ta opisana przez Ciebie. Sami nie lubimy reklamiarzy. ;-)

@MyBukkit : Skąd wiesz ile postoi? Bawisz się w wróżby? Co do stwierdzenia, że "nie stać mnie na serwery" parsknę śmiechem.

Serwer istnieje troszkę ponad tydzień już się sam opłacił, a sprzedajemy same VIPy i SVIPy. ;)

Opublikowano

Na naszym serwerze system gildii wygląda inaczej, niż wszędzie!

Aby założyć gildie musimy posiadać wymagane itemy,

po jej stworzeniu tworzy nam się cuboid 50x50 do którego dostęp masz tylko Ty i przyjaciele z Twojej gildii!

Środek oznaczony jest bedrockiem.

A to zabawne, jestem ciekaw, czym różni się ten wasz plugin, od pluginu "Gildia" by Fush :)

Opublikowano

Polecam bardzo fajny serwerek. Dziwią mnie troszkę te hejty, gram od początku, grałam jeszcze na poprzednich edycjach w czerwcu i jest naprawdę spoko! ;)

pluginy dopracowane mapa ładna tylko przydałoby się więcej Moderatorów. ;-)

Chat jest strasznie nieogarniety, wszyscy przeklinają.

@Edit : Kiedy odbędzie się jakiś event? :D

Jkby mój nick w grze : EvelinaPL

animeeye.png

Opublikowano

@up :

co do tego, ze nie Wasza wina kłóciłabym się. powinniscie to ogarnac, bo jestescie adminami.

animeeye.png

Opublikowano

Haha autorski plugin na gildie? Dobry żart :D Wpiszcie sobie /gildia autor i macie wszystko :)

Tutaj dowód bo jeszcze właściciel zaprzeczy i powie, że mam coś z głową :)

12342xs0.jpg

Ciekawe ile Was kosztuję ten dedyk, ponieważ do najlepszych on nie należy..

Serwer dno, obym nigdy więcej na takich serwerach się nie znalazł!

Opublikowano

Zaraz zgłoszę przywłaszczanie sobie praw autorskich.

Ten temat powinien być już zamknięty!

Opublikowano

zawiodłam się troszkę po tym co widzę u góry, tez myślałam, że to autorski plugin, ale w sumie fajnie dziala takze zadna roznica. :D

ogarnijcie troszke lagi, bo lekkie są ;__________;

animeeye.png

Opublikowano

Haha autorski plugin na gildie? Dobry żart :D Wpiszcie sobie /gildia autor i macie wszystko :)

Tutaj dowód bo jeszcze właściciel zaprzeczy i powie, że mam coś z głową :)

12342xs0.jpg

Ciekawe ile Was kosztuję ten dedyk, ponieważ do najlepszych on nie należy..

Serwer dno, obym nigdy więcej na takich serwerach się nie znalazł!

Człowieku wiesz co to znaczy autorski plugin ?

Jest to plugin który ma pełną dokumentacje o prawach autorskich itp. Dzikoysk wydał własnie taką dokumentacje która nakazuje stosować się do jakiśch tam zasad dotyczących produktu. I właśnie ja ten skrypt mianuje skryptem autorskim ponieważ posiada prawa autorskie...

Przez takich idiotów i cymbałów opuściłem piękny świat minecrafta..i wchodzę od czasu do czasu bo "waszę" wypowiedzi są nie pojęte ? ;) Zapraszam na serwer, rozgrywka jak zawszę na wysokim poziomie : ] Lekkie lagi czasem występują, no ale na jakim serwerze czasem krótki lagg nie złapie ? :D Po za tym wszystko w porządku i myślę że serwer długo postoi. (jedyna obawa)

PEACE

Opublikowano

@ewelina

Milo szlyszec pozytywna opinie bardzo za nia dziekujemy, co do pluginow spedzilismy nad nimi dosc sporo czasu bo chcelismy aby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik

Czat moze jest troche nie ogarniety ale to, ze gracze przeklinaja to akurat nie nasza wina :D jeszcze raz dzieki za poztytyw pozdrawiam

Twoja wypowiedz mnie śmieszy... Skoro sam twierdzisz że chat jest nie ogarnięty, to czemu nie możecie coś z tym zrobić? Wystarczyło by dać kick'a i po sprawie...

Opublikowano

Autorskie gildie? hahah. Avaterys autorskie to są na DosCraft ,a nie na twoim serwie

PS. Jakiego ty masz dedyka ,że takie lagi 1GB RAMU ?

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Opublikowano

I znowu ten szajs avaterysa fiesty komara powrócił.

1. Ładny spawn lubićie szukać spawnów na planetminecraft?

straszne lagi cofa klocki gram jestem na survivalu ,a tu nagle na spawnie.

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

@MyBukkit

Sa autorskie skrypty na dropy i inneto typu rzeczy wiec daruj sobie, serwer jest postawiony na 16gb ram wiec nie ma mowy o lagach, elo 0_x

Nie ważne czy masz 16gb ram czy nawet 256gb ram, lokalizacja też jest bardzo ważna...

Opublikowano

@up

Ave , Ava czy jak ty Tam wolisz :D jak widzisz ludzie sie juz poznali ;< przykro mi

Ciekawe czemu algi sa :O odpowiesz mi? ( to nie offtiop zadalem pytanie :D)

Opublikowano

Fan Page serwera facebook

https://www.facebook.com/pages/Guild-Craft/157741351098868?skip_nax_wizard=true

rarlon ty za duzo tez nie gadaj bo u cb na tym do dupy jailu nikt nie gra i są jescze wieksze lagi

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

Mi ten fanpage nie dziala nie wiem czemu... :(
Co do serwera zrobcie jakis event, bo nudy. xD

animeeye.png

Opublikowano

chyba zmienie zdanie na temat serwera. administracja wydaje mi sie, ze ma ten serwer w dupie, zadnych eventow, nowosci - nic. :(

zrobcie cos nowego, bo gracze Wam uciekna w tym ja. :3

animeeye.png

Opublikowano

@Ewelina : Dzisiaj w nocy wprowadzimy nowości, na wieczór planujemy eventy z okazji zakończenia wakacji. ;)

/\==================================/\

Taka mała informacja:

Od jutra zaczynamy prace nad nową edycją. Ta (1) edycja była mocno testowa. Zaczęliśmy pracę nad nową, mega odjebaną. ;)

Jesteśmy już mądrzejsi o kolejne błędy i następna edycja będzie już w całości bez bugów, ogólnie wszystko zrobione prościej i lepiej.

Od razu mówię - spokojnie, nowa edycja będzie dopiero za jakieś 3 tygodnie. Przygotowujemy masę nowości, piszemy sporo pluginów.

Nowości na nową edycję:

» Generator « Mapa będzie wygenerowana przez inny, zewnętrzny generator. Będą epickie góry, nowe drzewa i wiele więcej...

» Bronie « Będą wprowadzone możliwe do craftingu bronie. Teraz PvP nie będzie już się opierało tylko na mieczach i łukach...

» Gildie « Przepisany plugin na gildie, dodane sojusze, lepiej skonfigurowany chat, usunięte masa błędów, nowy system wojen między gildiami. :)

» Ranking « Autorski system rankingu zależny od doświadczenia gracza, wyświetlanie go pod nickiem gracza.

» TAGI « TAGI gildii będą się wyświetlać również nad głową gracza, kolor jego nicku będzie zależny od stosunków między nimi.

» Strona « Autorska strona, panel gracza, statystyki, wszystko połączone z serwerem.

Reszta później... ;)

Opublikowano

Boże, znowu się zbugowało MPC. ;_;

Usuńcie te wszystkie posty wyżej.

//Od kiedy nie łączy postów? Chciałem coś dopisać, a mi jebneło nowego posta.

Opublikowano

@Ewelina : Dzisiaj w nocy wprowadzimy nowości, na wieczór planujemy eventy z okazji zakończenia wakacji. ;)

Taka mała informacja:

Od jutra zaczynamy prace nad nową edycją. Ta (1) edycja była mocno testowa. Zaczęliśmy pracę nad nową, mega odjebaną. ;)

Jesteśmy już mądrzejsi o kolejne błędy i następna edycja będzie już w całości bez bugów, ogólnie wszystko zrobione prościej i lepiej.

Od razu mówię - spokojnie, nowa edycja będzie dopiero za jakieś 3 tygodnie. Przygotowujemy masę nowości, piszemy sporo pluginów.

Nowości na nową edycję:

» Generator « Mapa będzie wygenerowana przez inny, zewnętrzny generator. Będą epickie góry, nowe drzewa i wiele więcej...

» Bronie « Będą wprowadzone możliwe do craftingu bronie. Teraz PvP nie będzie już się opierało tylko na mieczach i łukach...

» Gildie « Przepisany plugin na gildie, dodane sojusze, lepiej skonfigurowany chat, usunięte masa błędów, nowy system wojen między gildiami. :)

» Ranking « Autorski system rankingu zależny od doświadczenia gracza, wyświetlanie go pod nickiem gracza.

» TAGI « TAGI gildii będą się wyświetlać również nad głową gracza, kolor jego nicku będzie zależny od stosunków między nimi.

» Strona « Autorska strona, panel gracza, statystyki, wszystko połączone z serwerem.

Reszta później... ;)

Eh... ledwo tydzień i już nowa edycja? Naprawdę? chociaż miesiąca ten serwer nie potrafi wytrzymać? ;_;

Opublikowano

@tka : Że tak się zapytam Ty jesteś ślepy?

Ewidentnie napisałem, że zaczynamy prace nad nową edycją, bo jest sporo do zrobienia, dużo pluginów do napisania. Najwcześniej za 3 tygodnie damy radę to wszystko zrobić, co nam daje ponad miesiąc istnienia pierwszej edycji.

Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

@tka : Że tak się zapytam Ty jesteś ślepy?

Ewidentnie napisałem, że zaczynamy prace nad nową edycją, bo jest sporo do zrobienia, dużo pluginów do napisania. Najwcześniej za 3 tygodnie damy radę to wszystko zrobić, co nam daje ponad miesiąc istnienia pierwszej edycji.

Czytaj ze zrozumieniem.

Nie jestem ślepy ;) Sam napisałeś "od jutra zaczynamy pracę nad nową edycją" Zrozumiałem przez to że od jutra zamykacie serwer i pracujecie nad nową edycją...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...