Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

||= !GuildCraft! =|| [1.6.2] [400 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [MINIGAMES] [NOWY CRAFTING] [YOUTUBERZY] [EPICKI GENERATOR MAPY] - Nowy poziom rozgrywki!

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym ze się nie zareklamowałem zobaczyłem administratora bijacego graczy w prot 4 za czererwona linia wiec zapytalem sie co on odwala i tak oto dostalem bana za reklame

49yxrs.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie jakiś inny administrator dał Ci bana z dopiskiem AvaterysPL. Ja za takie rzeczy nie banuję. ;>

Zaraz to sprawdzę.

Opublikowano

Muras, wiele razy właśnie jak masz zbyt wysoki ping są lagi. Spróbujemy to naprawić. ;)

Myślimy nad kolejnymi zmianami na serwerze, jeśli macie jakieś pomysły - pisać! :>

Opublikowano

heh dać 400slotów na 16gb ram z ovh KIMSUFI.

Mówie że ty dajesz serwer z ovh ....

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Avaterys nie rob serwerow.

//Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje serwerów:

23. Serwery można reklamować tylko w tym dziale, a nie w sygnaturach, nickach, "o mnie", statusach. Kara: Warn 5 pkt.

Opublikowano

Avaterys nie rob serwerow.

Można wiedzieć dlaczego? Każdy ma prawo do robienia czego chce, byle nie łamało to prawa.

.

.

Opublikowano

Powiem / napisze krótko lub długo, nie wiem..

Moderator forum minecrafta powinien dać Ci bana, spamujesz tymi reklamami na prawo i lewo, robisz nowe tematy bo cie ku*** hejtuja. Nie zastanawiałeś się dlaczego Cie hejtują ? Jeżeli nie to ja Ci odpowiem..

Ten serwer to dno wielkiego bagna.. Wchodzisz na serwer co się rzuca? Ściągnięte budynki z internetu czy inne gówno. Druga sprawą sa lagi, wmawiasz ludziom, że ich nie ma, po co masz okłamywać graczy, po wiec prosto z mostu, że nie potrafisz ogarnąć ich.

I na koniec, ja-użytkownik MPC Forum, proszę Cie, żebyś nie srał tymi tematami. Bo co 8 reklama to jest reklama twojego serwera !- Wystarczy jedna reklama, jeżeli ludzie nie chcą wchodzić to znaczy że.... [Dokończ sobie sam bo mam nadzieje, że masz trochę mózgu ..]

Opublikowano

@UP : Jedyna oficjalna reklama zrobiona przeze mnie, to jest ta. Inne reklamy robią gracze, na co nie mam wpływu. ;-)

Z internetu nic nie jest pobrane, większość rzeczy budowaliśmy sami. Co do lagów jest 20 TPSów, mogę nawet dać screena.

Opublikowano

Oj kolego kolego nic nie jest pobrane? no zobacz jaki zbieg okolicznosci ze domek rybaka i ta mala wiezyczka jest na planetminecraft, dziwne nie ?

Opublikowano

To może byś sie dowiedział , co wasz "budowniczy za dyche" robil co ? Hah ale mi to budowniczy, sciagnal budowle z internetu , przez mcedic albo przebudowal, haha ! śmiech na sali po prostu

Opublikowano

Wbiłem. Avaterys zero pomocy. Co chwile jakieś ku*wa czy coś w tym stylu, zamiast odpowiedzieć na pytanie nowego gracza. Szczerze nie polecam :(

Opublikowano

Aj ,niewiem co wy macie do tego serwera,wszedlem na serwer milo sie gra 0 lagow ci co maja lagi to net z drewna albo z czego innego hejtujecie mape ,ale nawet gdyby byla to mapa z neta to co? nie mogli jej wstawic chyba jest wstawiona po to zeby ktos ja mial an serwerze a nie,niewiem czy to jakas grupa hejterow czy cos innego bo to jest dziwne te wszystkie hejty na temat serwera sa nie prawdziwe Moja Opinia:Serwer polecam,0 lagow ogolnie mila atmosfera i Pozdrawiam

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

A ja chociaż pomogłem Ci rozreklamować serwer, będe hejtował.

1) Na /reklama pisze, że 16 diaxów i ileśtam butelek (butelki mnie nie obchodzą), a ja dostałem 6. No dobra rozumiem, że na starcie nie miałeś czasu, bo chciałeś jak najlepiej przygotować. Wróciłem z podwórka o bodajże 20, a pan Avaterys co odpisał? "MAM WAŻNIEJSZE SPRAWY" "OGARNIJ SIE BO ZARAZ CIE WYWALE Z KONTAKTÓW" wywalaj wywalaj, mi tam rybka. Jeśli się nie myle dla Administratora, a tym bardziej dla Właściciela, gracze są najważniejsi.

2) Z Vipa dostaje sie diax eq enchantowane (chyba), na starcie chcieliśmy grać z kumplem, przybiegamy pod tablice z informacjami, a tam co? diax eq enchant. Pytamy się "Skąd masz diax eq enchant?", a on odpowiada "z vipa". Takie coś to ja dziękuje

3) Pingi są nieziemskie tak samo jak i lagi.

4) Ignorowanie graczy przez Administracje, tylko Muras stara się odpowiadać na pytania graczy.

Opublikowano

@ref

BTW Zajebisty serwer!!!innego takiego nie widzialem!Zajebista ladna mapa!Wydajna masarnia i oczywiscie mily wlasciciel i mili gracze!

~````Pozdrawiam 1gigabat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...