Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

||= !GuildCraft! =|| [1.6.2] [400 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [MINIGAMES] [NOWY CRAFTING] [YOUTUBERZY] [EPICKI GENERATOR MAPY] - Nowy poziom rozgrywki!

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc tak pograłem sobie na serwerze 10-15 Minut i nie mam zbyt dobrych wrażeń, Gracze na czacie co chwilę przeklinają, obrażają. Natomiast admin zamiast dać im kick'a , ostrzeżenie to sobie lata na spawnie i ma to gdzieś... Nie okłamujcie również ludzi że nie ma lagów, bo od czasu do czasu występują... Szczerze serwer nie jest warty uwagi to że może i pluginy są dopracowane i wszystko ładnie zrobione nie zmienia faktu że atmosfera panująca na serwerze jest badziewna...

Pozdrawiam

Opublikowano

@Zapraszamy na serwer! ;)

Co do atmosfery trudno, żeby jedna osoba ogarnęła 80 innych... Postaramy się to poprawić. ;-)

Opublikowano

Avaterys nie rób serwerów prosze

1. Padają po tygodniu

2. Spawn z neta

3. Mega Lagfi

//Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje serwerów:

23. Serwery można reklamować tylko w tym dziale, a nie w sygnaturach, nickach, "o mnie", statusach. Kara: Warn 5 pkt.

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie! ;-)

Już wkrótce (około 3-4 dni) mega zmiany! Dołączymy prawdopodobnie do jednej z większych sieci serwerów, obiecujemy, że serwer będzie wkrótce cały czas pełny! ;) (250/250).

.

Opublikowano

ciekawe do jakiej sieci..
@up2
Tak mapa z neta, lagi sa takie ze nie idzie grac..
Administracja z GM bije na niewidce.. Gram sobie kopie a tu nagle ktos mnie leje ciagle i trutka jeszcze rzucill..
Administracja dzieciaki cos do jednego napisalem :
Ej mam sprawe pomozesz mi? to zmutowal mnie na 30 minut..
Bez sensu ten serwer

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@hersen : Powiedz dokładnie jaki Admin. Naprawdę jestem zaskoczony. Jestem aktualnie w Barcelonie i nie mam za bardzo co z tym zrobić, ale przedyskutuję to. ;)

Co do sieci jeszcze nie możemy powiedzieć, ale podpowiem, że na SkyBlocku od nich gra 80/80, a sieć pompuje YouTuber 20.000 widzów. ;-)

Opublikowano

Oj kolego kolego nic nie jest pobrane? no zobacz jaki zbieg okolicznosci ze domek rybaka i ta mala wiezyczka jest na planetminecraft, dziwne nie ?

Ten typek jeszcze skopiował z mojego sv wieże ...

Opublikowano

@MrPepcio: Nic nie kopiowaliśmy, jest zbudowane na jej podstawie, bo nam się spodobała. Szczyt jest zmieniony itp.

Jeśli naprawdę Ci to nie odpowiada, to zmienię.

Opublikowano

@hersen : Powiedz dokładnie jaki Admin. Naprawdę jestem zaskoczony. Jestem aktualnie w Barcelonie i nie mam za bardzo co z tym zrobić, ale przedyskutuję to. ;)

Co do sieci jeszcze nie możemy powiedzieć, ale podpowiem, że na SkyBlocku od nich gra 80/80, a sieć pompuje YouTuber 20.000 widzów. ;-)

tak :D i pewnie będzie 250/250 ;]

anty spam

ile serfer jusz stoi ?

Opublikowano

@Kantharis : Serwer stoi 4, czy 5 dni, coś takiego.

Co do 250/250, to kwestia 3-4 dni i tyle osób będzie.

Nie tylko Twój DosCraft panie Kantharis się liczy. :]

Opublikowano

@UP : Jest to stara reklama serwera, poprzedniej nocy sloty zostały zmniejszone na prośbę graczy. Serwer aktualnie ma 128 slotów. ;)

Opublikowano

Uszłyszałem słowo AvaterysPl i już pomyślałem serwer do bani wszedłem i nie mogłem sie zarejestrować takie były lagi

po drugie spawn z planetminecraft ,a o administracji która mnie biła na vanishu już nie powiem.

Jednym słowem serwera nie polecam , nie warto tam grać.

Do Avaterysa:

Avaterys zaprzestań robienie serwerów które po tygodniu padną

,a i jescze jedno serwery Ci nie wychodzą.

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Opublikowano

@MyBukkit : Więc tak, spawn budował nasz budowniczy - Suchy na podstawie projektu z PlanetMinecraft, a to jest wielka różnica, prawda?

Nie było nawet Downloadu tego spawnu, więc nic nie jest skopiowane.

Po drugie jakim sposobem ktoś Cię bił na vanishu, skoro miałeś takie lagi, że nie mogłeś się zarejestrować?
Po trzecie naucz się tyle co ja - pogadamy. Elo.

Opublikowano

@Muras331 : On po prostu zagina czasoprzestrzeń i tyle...

Swoją drogą niezły jest. Taka mała uwaga do wszystkich - jeśli wyrażacie opinię, to przynajmniej róbcie to troszkę bardziej prawdziwie.

@Już od jutra weekend eventów! ;)

Opublikowano

DZIECKO AVATAERYS :)

Zgłoszenie do administracji zostało wysłane, po raz kolejny się ośmieszasz. ;-)

Nie znasz mnie w świecie realnym, a oceniasz.

Psucie opinii publicznej poprzez kłamstwa lub mówienie informacji niszczących publiczną opinię osoby lub podmiotu jest karalne (art. 212 § 2 k.k.)

Pilnujcie się! ;)

Opublikowano

Hahahaha, AvaterysPl dobry jesteś ;D

Nie będę tutaj hejtował Cię i twojego serwera bo robisz te serwery dobre, jednak nie potrafisz ich utrzymać, raz się już na tym przejechałem i pewnie inni są w podobnej sytuacji i nie zamierzają zaczynać drugi raz. Co do serwera jest dobry, ale na tej edycji są jakieś lagi, nie tylko ja je mam. Pozdrawiam i życzę aby ci się udało go utrzymać.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...