Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Teemo top = WIN

Krupcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co myślicie o teemo na topie ? w tej chwili wygrałem 9 razy z rzędu wiec wydaje mi sie ze jest dobry ;) I jak schodzę z topa mam staty 5/1 a pod koniec 15/3-5

Zapraszam do dyskusji

@down Masz racje jest bardzo łatwa ale garen nie rozwali teemo na topie niestety wg mnie jest najsilniejszym pickiem na topa Dzieki Q oraz E

Tez nie da sie go zgankowac po 6 lvl

xSiRock_eune_157_1_text.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teemo hmm? Jak się ogarnie dobry jest ale z postaciami ranged na topie ciężko mu. Tak samo można go rozwalić ogarniającym garenem lub tryndą. Teemo poprostu bardzo dobra i łatwa postać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

w tf uselles jak sie gra jak rain man to coś robi

uselles shit postacie z combem robią go jak chcą a na topie coś bardziej tankowatego i też go nie ma

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

teemo jest dość słabą postacią. Nawet taki nasus (ogarnięty) jest w stanie rozwalić teemo. Łatwo jest go skontrować zaczekać aż zejdzie Q stun i całe combo w niego. Z tankowatym nie ma szans.

Opublikowano

Teemo jest dobrą postacią ze względu na potężny harras i masy grzybów, lecz z drugiej strony na wyższej dywizji/poziomie gry jest rzadziej pickowany - są lepsi :P

Opublikowano

Gówno prawda że teemo jest kontrą na garena.GRałem ostatnio z garenem na rankedzie który miał lagi, 3cs w 5 minucie i oddał teemowi firstblooda.Garen wbił 7 lvl i teemo mając 3 razy tyle farmy i killa nawet pól hp mu nie zdjął i zginął:P

Słaby na topa, może powkurwiać w czasie gry, jeśli przegra lane to się gra 4v5

Opublikowano

Teemo jest zajebisty, teraz jest jakaś moda na hejtowanie go z chuj wi jakiego powodu. Zajebiste early, składasz mu Botrk'a i maksujesz E, nie do zajebania na wymianach, potem jakiś Frozen Mallet, Wit End dla MR, i coś na Armor, jakiś Raduin, i rozpierdala maksymalnie a przeżywalność ma taką, że na full focusie i tak rozjebie spokojnie ADC.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Na topie niszczony przez wszystkich? Zobacz sobie streama MuczaczosLive jak typek nim miecie.

Według mnie postać jak postać. Kontrują go postacie to sobie nie poradzi, ale nie jest najgorszy.

Opublikowano

teemo ma szanse tylko z jakimis gowno mobilnymi postaciami, taka irelia lub riven gwalca go od 1 lvla

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Gówno prawda że teemo jest kontrą na garena.GRałem ostatnio z garenem na rankedzie który miał lagi, 3cs w 5 minucie i oddał teemowi firstblooda.Garen wbił 7 lvl i teemo mając 3 razy tyle farmy i killa nawet pól hp mu nie zdjął i zginął :P

Słaby na topa, może powkurwiać w czasie gry, jeśli przegra lane to się gra 4v5

co ty nie powiesz? jak siedzisz w bronzie to tak masz .

@top

ja mam duzo gierek rozegranych , to powiem ze malph mnie sciagal na combo gdy wbil 6

Opublikowano

Chmmm a może ktoś podrzucić builda ? :) Tak wgl teemo kontruje dariusy tryndy adc gareny bo adc i tryndzie aa wylacza a dariusowi podobno dmg z ulta i garenowi podobno dmg z q i r :)

Bulid to: Dwa dorany kupuje(daje mana regen ap oraz przeżywalność) potem składam szybką maskę w międzyczasie butki na magic pen. potem nashor rabadon lub dfg no i ostatni item sytuacyjny

Opublikowano

Teemo? Jak dla mnie postać tylko na granie przeciwko SI oraz na normale.

Kiedy widzę na rankedzie w przeciwnym teamie Teemo to nie pozostaje nic innego jak napisanie: GG WP

Opublikowano

Jak dla mnie to Teemo to jest dla osób, które nie potrafią ogarnąć cięższych postaci. Teemo to tylko AA+Q+AA czy inne kombinacje. Oczywiście nim najlepiej też potem "zagrzybić" smoka i barona, aby widzieć czy się enemy nie czai (zaoszczędzona kasa na wardach)

Ogólnie dobra postać na topa ale papierowata i łatwa do zabicia dla takiego Jayce'a.. ratują go tylko czasem grzybki (jak jungler chce zgankować) i ten speed to jego atut.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

w tf uselles jak sie gra jak rain man to coś robi

uselles shit postacie z combem robią go jak chcą a na topie coś bardziej tankowatego i też go nie ma

Tak tak dla ciebie wszystko jest ussees .

Wystarczy rozegrać teamfighta tam gdzie są grzyby i zblindować jakiegoś AD melee i focusować z boku .

Opublikowano

Tak tak dla ciebie wszystko jest ussees .

Wystarczy rozegrać teamfighta tam gdzie są grzyby i zblindować jakiegoś AD melee i focusować z boku .

oczywiście

1.no dobra dasz grzyby przy baronie ogarnięty support kupic oracle i tyle z grzybów

2.no dobra zblindujesz (choć nie wierze byś zblindował adc w tf przy dobrym jego pozycjonowaniu predzej cie zjedzą)ale zaraz na cb leci cala druzyna bo grasz teemo i focus odrazu na cb a ze jestes papierowaty to cie zaraz nie ma

nie wszystkie postacie sa uselles ale takie dyskusje sa takie na tym forum ze narazie wymieniacie tylko uselles/troll postacie na ta mete

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

oczywiście

1.no dobra dasz grzyby przy baronie ogarnięty support kupic oracle i tyle z grzybów

2.no dobra zblindujesz (choć nie wierze byś zblindował adc w tf przy dobrym jego pozycjonowaniu predzej cie zjedzą)ale zaraz na cb leci cala druzyna bo grasz teemo i focus odrazu na cb a ze jestes papierowaty to cie zaraz nie ma

nie wszystkie postacie sa uselles ale takie dyskusje sa takie na tym forum ze narazie wymieniacie tylko uselles/troll postacie na ta mete

Super super ,tylko nie każdy gra tak jaka jest meta. Gracze ustalają metę i gracze ją zmieniają. Teraz meta się zmienia ,to normalne. Ja np. lubie grać twardymi postaciami z dmg nie muszą być mobilne. Większość grać tak jak lubi ,a nie bo taka jest meta. Pozatym każda postać przy innej jest usseles ,tylko trzeba umieć grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...