Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Teemo top = WIN

Krupcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam sie do ludzi ktozy pisza ze teemo to gowno.

Otóż ta postać nie jest słaba ani noobska bo raczej muczu nim carruje gry. Ale żeby nie było że on umie grac itp to powiem też że ja zaczynam grać rankedy właśnie teemo i niszcze prawie każdego topa, więc nie można powiedzieć ze byle mobilna postać może go zniszcztć.

Kolejny argument to siła tej postaci, w late game potrafi niszczyć na pare strzałek, rzuca Q na adc i zabija a do tego shroomy które są świetnym baiten na nashu lub w krzakach. Myśle że komukolwiek przemówiłem do rozsądku i wytłumaczyłem z deczka żeby nie oceniać champa po grywalności przez sławne osoby.

Dziękuje dobranoc.

StealerPLo_eune_11_1_nozg.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwracam sie do ludzi ktozy pisza ze teemo to gowno.

Otóż ta postać nie jest słaba ani noobska bo raczej muczu nim carruje gry. Ale żeby nie było że on umie grac itp to powiem też że ja zaczynam grać rankedy właśnie teemo i niszcze prawie każdego topa, więc nie można powiedzieć ze byle mobilna postać może go zniszcztć.

Kolejny argument to siła tej postaci, w late game potrafi niszczyć na pare strzałek, rzuca Q na adc i zabija a do tego shroomy które są świetnym baiten na nashu lub w krzakach. Myśle że komukolwiek przemówiłem do rozsądku i wytłumaczyłem z deczka żeby nie oceniać champa po grywalności przez sławne osoby.

Dziękuje dobranoc.

nie jest ci za ciezko w swoim brazie ?

Wyjdz gdzies wyzej i dopiero sie udzielaj jakim teemo to nie jest gownem

Teemo nadaje sie tylko na YoloQ i nic wiecej

Opublikowano

Teemo jak dla mnie jest dobrą postacią na normale/rankedy na low elo. Dzięki mobilności kontruje postacie ze skillshotami, ma dobry escape i kontrolę terenu. Może jest gorszy w late, ale każdy ma swoje wady i plusy. Czego wy się spodziewacie po postaci za 1350?

myslalem, że cena nie ma znaczenia - mylilem sie? :(

#top

teemo jest super champem przeciw meele champom według mnie, OP damage od pierwszych lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...