Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Holy Last Chaos!

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawno mnie tu nie bylo a tu taka ladna klutnia byla hehe :)

Poozdrawiam Was wszystkich :)))

ps. mysle ze ten temat nie jest po to zeby pisac co kto i dlaczego.... to jest publikacja servera i eventualna pomoc

- ale juz raczej nic tu nie zostanie napisane w temacie serv Holy Last chaos juz nie istnieje i nie bedzie

wiekszosc wie dlaczego, a dla zielonych--- upadlo przez ludzka glupote i myslenie ze mozna miec wszystkich na 1 servie szkadzac innym naszczescie tak to nie dziala wiec konsekwecje jakies musialy byc za dDoS- Moim zdaniem nieodpowiednia osoba zrobila server miala jakis pomysl ale chyba troche sie pogubila ^^

Pozdrowienia dla Polaczkow z Aio :)

Astaroath-Yasumi :)

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jest fajny :) Ale wiesz do 270 lvla w godzine sie leci wiec nad czyms sie trzeba pomeczyc ale mimo wszystko zalezy to od setu jak sie ma full maxa mobek pada po 10 skillach a jak sa buffy to juz wogle bajka :) Noi ostatnio 500% DT daja wiec jest dobrze:) Btw godzinke temu max mi wskoczyl ^^

No a Co Ty myslales ze kto :D jak cos to Rogalem gram teraz :)

Słuchaj mam prośbe podeślesz mi download i jakies konto byś zrobił/a bo mi nie czyta stronki :/ pliska

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten server juz nie istnieje

Temat do zamkniecia nie widze powodu zeby go kontynuowac.....

----Asta----

Według strony zarówno Gameserver, jak i Loginserver są online, a w grze jest 7 osób. Więc? Chyba jednak działa, prawda?

Opublikowano

Według strony zarówno Gameserver, jak i Loginserver są online, a w grze jest 7 osób. Więc? Chyba jednak działa, prawda?

Nie masz racji. Można zauważyć komunikat:

This page (http://holylastchaos.net/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare

Website jest offline, CloudFlare tylko odzwierciedla obraz, jaki mogliśmy dostrzec, gdy strona jeszcze była online.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie masz racji. Można zauważyć komunikat:

This page (http://holylastchaos.net/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare

Website jest offline, CloudFlare tylko odzwierciedla obraz, jaki mogliśmy dostrzec, gdy strona jeszcze była online.

Masz słuszność. Nie zwróciłam uwagi na ten komunikat na górze strony. :v No dobrze, ale pisze tutaj także, że "jak strona będzie działać zostaniesz automatycznie przeniesiony na wersję live", czyli mam rozumieć, że serwer będzie działał, a teraz jest offline chwilowo? :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...