Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Holy Last Chaos!

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdalaj pani =) piszem co chcem....

Znam go z usa -.- więc się odpierdol D: Arkadia rzondzi

Po prostu rażą mnie takie teksty, wybacz. Takie coś powinieneś zostawić sobie na pw, bo nikogo nie interesuje to czy go znasz czy nie -.-

@skyperek chyba typowo do wkurzania graczy expiąc w prison xD zdecydowanie mobki są za silne. Dobrym pomysłem było by dać ich więcej, z mniejszą ilością HP i mniejszym expem, wtedy było by przyjemniej. A nie stoisz i bijesz kilka minut jednego moba -.-

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu rażą mnie takie teksty, wybacz. Takie coś powinieneś zostawić sobie na pw, bo nikogo nie interesuje to czy go znasz czy nie -.-

@skyperek chyba typowo do wkurzania graczy expiąc w prison xD zdecydowanie mobki są za silne. Dobrym pomysłem było by dać ich więcej, z mniejszą ilością HP i mniejszym expem, wtedy było by przyjemniej. A nie stoisz i bijesz kilka minut jednego moba -.-

Za łatwo by było gdyby mobki padały na przyslowiowe 2-3 skille. Z bronia +27 oraz Igni exp jest dosc szybki. Pare dni temu zrobilem sobie szelme i wbilem juz 292 lvl :) Wiec jest dobrze :P

Opublikowano

To przecież mobki nie muszą być aż tak słabe:p

Nie za słabe i nie za mocne. Przecież to jest porażka bić mobka 3-5 minut i dostać za niego 5% expa... Mogą być mobki na 10 skilli ale nie bez przesady -.-

To właśnie mnie coraz bardziej zniechęca do grania tutaj;/

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zapraszam wszystkich na prywatny server Holy Last Chaos ! Jest to typowo PvP server lvluje sie dosc szybko non stop auto buffy od gma (zawsze jest jakis online i dobry kontakt z graczami utrzymuja nie olewaja ich) bardzo duzo eventow , gracze moga robic wlasne tylko gm musi je koordynowac przez echo chat. Swietna sprawa jest affinity noi oczywiscie title ktorych mozna miec naprawde sporo. Kazdy kto sie zdecyduje grac na tym serwerze zapraszam do mnie do gildi kazdy kto przyjdzie dostanie tzw "start pack" we wszystkim moge pomoc. Obecnie jest na tym servie okolo 50 osob caly czas online wiec jest z kim grac ja staram sie zeby bylo minimum 100 (zalezy mi zeby server nie padl bo jest naprawde swietny od lipca na nowej bazie a wogle juz ponad rok ) nie koniecznie sami polacy ale wiadomo im wiecej osob tym lepiej sie gra miedzy innymi dlatego skorzystalem z tego forum o tematyc typowo Last Chaos (mam nadzieje ze administratorzy nie beda wsciekli i nie usuna tego tematu ewentualnie prosze o przeniesienie jesli zly dzial :)) zeby troche ludzi zciagnac. Jesli masz ochote dolacz do Holy :)

Link do glownej strony: http://holylastchaos.net/

Klient gry jest w jezyku angielskim a nie jak wiekszosc prywat Niemiecki.

Kontakt do mnie:

Nick : Astaroath

Guild: MSEP

szeptajcie lub uzywajcie Lodr chata zeby mnie znalesc.

Co oferuje ??

- "Start Pack (bostery , stelery , potki do expienia czyli caly koks do 270 lvl)

- Bronie i Sety (+18 na start kazdemu jestem w stanie zorganizowac)- dla aktywnych graczy +27 + pomoc w zrobieniu najlepszych soketow :)

- Pomoc w questach i affinity

- DCS i MCS z naciskiem na DCS

...... reszte dowiecie sie juz w grze zapraszam :)

Jescze cos o serverze

Raty :

Exp x300

SP x1000

Gold x300

Drop x300

Igni x40

Affinity x25

Dodatkowo 100% upgrade hs , runy (nie da sie nic spalic)

Cap lvl 300

I bardzo tani cash :)

Pozdrawiam Asta

I invite you all to a private server Holy Last Chaos! This is a typical PvP server lvl pretty fast non-stop auto buffs from gm (always online and some good contact with the players they persist do not cares) a lot of events, players can only do your own gm must be coordinated with echo chat. Great thing is affinity, and of course the title that you can have a really good deal. Anyone who chooses to play on this server invite me to the guild everyone who comes will get the so-called "home pack" in everything I can help. He is currently on the server about 50 people online all the time so it is with whom to play I try to make it at least 100 (depends on my teeth fell down because the server is not really big in July on a new basis and Ogul longer than one year) are not necessarily their own poles but the more people know the better with the game, among other things because I took advantage of the forum of a typical Last Chaos (I hope that administrators will not be furious and did not remove the subject or please move if bad guns :)) to get some people collect. If you have a craving to join Holy :)

Link to main page :http://holylastchaos.net/

The game client is in English and not, as most of the private German.

Contact me:

Nick: Astaroath

Guild: MSEP

Lord whisper or use of teeth chat find me.

What do I offer?

- "Start Pack (bostes, hp mp steal, potions to whole coke to 270 lvl)

- Weapons and Sets (18 to start anyone I can arrange) - for active players 27 + help in making the best soketow :)

- Help with quests and affinity

- DCS and MCS with an emphasis on DCS

...... We'll find out the rest of the game, enjoy :)

Yet something about Server with

Rates:

Exp x300

SP x1000

Gold x300

Drop x300

Igni x40

Affinity x25

In addition, 100% upgrade hs, runes (nothing can burn)

Cap lvl 300

And very cheap cash :)

Best regards Asta

Opublikowano

Ten serwer jest naprawdę fajny, ale mnie odrzuciło od niego jedno - te mobki w prison. Gdyby zrobili to normalnie, grała bym tam dalej.

Tak jest fajny :) Ale wiesz do 270 lvla w godzine sie leci wiec nad czyms sie trzeba pomeczyc ale mimo wszystko zalezy to od setu jak sie ma full maxa mobek pada po 10 skillach a jak sa buffy to juz wogle bajka :) Noi ostatnio 500% DT daja wiec jest dobrze:) Btw godzinke temu max mi wskoczyl ^^

Ooooo prosze i Wolfik sie znalazl..; ) Dobra cos ogarne bo i tak narazie szukam jakiegos dobrego serwa,, ; ]

No a Co Ty myslales ze kto :D jak cos to Rogalem gram teraz :)

Opublikowano

Chodzi mi o to, że powinny być mobki, które dają nawet te 0,1/0,5% expa na full koxie, ale żeby było ich dużo i padały na 2-3 skille max. Dla mnie jest to głupota stać i bić 10min 1 mobka, no sorry, zero w tym jakiejkolwiek przyjemności.

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Z tej strony [GS]Creative z Holy Last Chaos. Zapraszamy Was na ten server. W Staff jest dwóch polskich graczy.

Ja oraz [EM]Astaroath. [EM]- Event Master

Eventy sa 3-4 razy dziennie. :) Polacy maja Dratan :) Juz trzymaja jakoś 3 tygodnie.

Server stanął na Nogi po problemach zwiazanych z Dupe oraz innymi gow***....

Wszystko jest naprawione i jestesmy z tego bardzo dumni...

Fakt zajęło to nam sporo czasu ale mam nadzieje, ze bylo warto...

No wiec zapraszam Was z checią, Kazdy nowy gracz dostanie ciekawe przedmioty.

Prosze sie rejestrowac na forum http://www.holylastchaos.net/Forum/

gdzie expic na 255lvlu?

Do 270lvl'a w Tarian na Srodku.

Opublikowano

Serwer wcale nie wraca do normy.

Non-stop dostaje DDOS i jest offline. Liczba graczy spada. Admin próbuje ratować serwer oferując jakieś fajne upominki, ale wątpię żeby to coś dało. ;)

Gameserver Online 7

^^

edit: Sorry,

Gameserver Online 4

:)

edit2: P!nk: he say he permaddos aio and now i see holy 0 users and aio 157 xD

Sikam. xD

Opublikowano

Sikaj gowniaro :) Tylko to Ci narazie zostalo. Takich GSow jak Ty nikt nie chce :)

A po drugie nie wypowiadaj sie gdy nie masz zielonego pojecia czy powraca czy nie :)

I prosze o usuniecie mojej gildii na Aio. Bo przywlaszczenie nie jest legalne. Wiec usun NoHackJustSkill.

Opublikowano

Twojej? o.O Hmm... Pomyślmy... Kto ją utworzył? Ja. Kto wbił jej 50lvl? Ja z małą pomocą Pawła. Kto zbierał pg na skille i lvl gildii? Ja i Paweł praktycznie. Kto był jej liderem praktycznie cały czas? Ja. Co Ty w niej zrobiłeś? Hmm... Przyjąłeś kilka obcokrajowców. To akurat potrafi każdy.

Gildia wróciła do mnie i nie usunę jej. Najwyżej zmienię nazwę, bo ta jest chujowa ;)

Michał... Jesteś bardzo dziecinnym człowiekiem. Nie wiem ile masz lat, bo Tobie nie można ufać, ale zachowujesz się gorzej, niż mój 13-sto letni brat. Jeśli masz jakieś 'ale' w sprawie gildii, nie pisz do Hooney, tylko do mnie. I przestań ją obrażać, bo to chyba nie jest normalne. To co napisałeś do niej... Hah ! To było zabawne, pokazałeś, jaki jesteś naprawdę. Gdziekolwiek Cię spotkam, będę ostrzegać ludzi przed Tobą, żeby się nie sparzyli tak jak ja. Tak więc uważaj, bo ja też potrafię żądlić i możesz się kiedyś o tym przekonać, tak więc pamiętaj, żeby uważać komu ufasz, bo możesz się na mnie natknąć.

Tak więc uważajcie na [GS]Creative , to jest kolejny dzieciaczek, który chce zabłysnąć w internecie, bo w życiu realnym chyba nikt go nie lubi ;c smutne.

PS: tytuł GS nie robi z Ciebie boga, pana i nic podobnego, jesteś taki jak inny gracz więc nie masz się czym chwalić, że jesteś GS-em. Powodzenia na Holy !

@A co do zdania: "Takich GSow jak Ty nikt nie chce" ---> Jakiś dowód? Nie zauważyłam, aby ktoś na Nią narzekał. Jako GS dobrze sobie radzi. Robi eventy, pomaga innym. Ciekawe co robisz Ty? Rozdajesz itemki, bo nikt nie chce tutaj grac. Pozdro :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Twojej? o.O Hmm... Pomyślmy... Kto ją utworzył? Ja. Kto wbił jej 50lvl? Ja z małą pomocą Pawła. Kto zbierał pg na skille i lvl gildii? Ja i Paweł praktycznie. Kto był jej liderem praktycznie cały czas? Ja. Co Ty w niej zrobiłeś? Hmm... Przyjąłeś kilka obcokrajowców. To akurat potrafi każdy.

Gildia wróciła do mnie i nie usunę jej. Najwyżej zmienię nazwę, bo ta jest chujowa ;)

Michał... Jesteś bardzo dziecinnym człowiekiem. Nie wiem ile masz lat, bo Tobie nie można ufać, ale zachowujesz się gorzej, niż mój 13-sto letni brat. Jeśli masz jakieś 'ale' w sprawie gildii, nie pisz do Hooney, tylko do mnie. I przestań ją obrażać, bo to chyba nie jest normalne. To co napisałeś do niej... Hah ! To było zabawne, pokazałeś, jaki jesteś naprawdę. Gdziekolwiek Cię spotkam, będę ostrzegać ludzi przed Tobą, żeby się nie sparzyli tak jak ja. Tak więc uważaj, bo ja też potrafię żądlić i możesz się kiedyś o tym przekonać, tak więc pamiętaj, żeby uważać komu ufasz, bo możesz się na mnie natknąć.

Tak więc uważajcie na [GS]Creative , to jest kolejny dzieciaczek, który chce zabłysnąć w internecie, bo w życiu realnym chyba nikt go nie lubi ;c smutne.

PS: tytuł GS nie robi z Ciebie boga, pana i nic podobnego, jesteś taki jak inny gracz więc nie masz się czym chwalić, że jesteś GS-em. Powodzenia na Holy !

@A co do zdania: "Takich GSow jak Ty nikt nie chce" ---> Jakiś dowód? Nie zauważyłam, aby ktoś na Nią narzekał. Jako GS dobrze sobie radzi. Robi eventy, pomaga innym. Ciekawe co robisz Ty? Rozdajesz itemki, bo nikt nie chce tutaj grac. Pozdro :)

I teraz czuje sie obrazony ;( Ja tez ci pomogalem rozkrecic ta gildie ale nawet o mnie nie wspomnisz ale no trudno takie jest zycie...

Opublikowano

Sikaj gowniaro :) Tylko to Ci narazie zostalo. Takich GSow jak Ty nikt nie chce :)

A po drugie nie wypowiadaj sie gdy nie masz zielonego pojecia czy powraca czy nie :)

I prosze o usuniecie mojej gildii na Aio. Bo przywlaszczenie nie jest legalne. Wiec usun NoHackJustSkill.

Właśnie widzę, czy powraca, czy nie. ;)

Non-stop widzę 0-7 graczy online, a na forum błaganie o dotacje na serwer - http://www.holylastchaos.net/Forum/index.php?/topic/11940-if-u-want-help-tell-u-directly/

Smutne, ale wydaje mi się, że nikt nie będzie chciał tam wrócić. ;) Kiedy ja pobierałam jakiś serwer do testowania to najpierw patrzyłam na ilość graczy online, jeżeli było poniżej 50... Odpadało od razu. Ludzie nie chcą grać na serwerach bez ludzi, bo po pierwsze długo się nie utrzyma, a po drugie nie byłoby z kim nawet porozmawiać. ;) Więc życzę miłej zabawy, spadasz na dno razem ze swoim Holy. xD

Co do mojego GS - jakoś na Uni zostałam TGM, jakoś na Aio jestem GS... Czyli jednak ktoś mnie chce. :-D Ciebie za to nie przyjęli, więc proszę uważaj co mówisz.

ps: Mówiłam, że tak będzie. Tak samo na Uni jak grał, właściciel gildii oddał mu lidera, a później Michał już go nie zwrócił... Zmienił nawet nazwę gildii. Tutaj też za bardzo się przyzwyczaił do gildii, bo to przecież JEGO gildia, bo ON BYŁ liderem. Tak samo ja mogę powiedzieć kiedy mi ją przekazali. Insomnia, sorry, to jest moja gildia teraz, ja miałam wodza przez jeden dzień, dzięki temu całe prawo do niej mogę sobie przypisać. xD

Opublikowano

I teraz czuje sie obrazony ;( Ja tez ci pomogalem rozkrecic ta gildie ale nawet o mnie nie wspomnisz ale no trudno takie jest zycie...

No tak, Ty też pomagałeś i to dużo. Przyjmowałeś dużo osób, wiem to. Nie wiesz jak to jest z pisaniem szybko posta, który ma być groźny ;c ^^

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...