Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Holy Last Chaos!

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze konto już mam , jak coś jestem najczęściej na ch1 ; DD

Wlasnie wchodze na LC. Bede Ch1 :) Nick SweetDream

Do 230lvla w Magradoom sie expic :)

Pozniej w Tarian na srodku mapki :P A i nie warto kupowac potek na Hp, tzn tych rozszerzaczy bo mobki są słabę. Opłaca się kupować tylko Stealery i potki Castingu 100%.

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zalogowaniem się do gry. Konto na stronie założyłem, klienta pobrałem. Przy próbie zalogowania do gry, używając tego samego loginu i hasła co na stronie wyskakuje mi błąd o treści "Invalid password"

Spotkał się ktoś z czymś takim? Wie ktoś co z tym zrobić.

Za pomoc z góry dziękuję.

Opublikowano

Ja tak mialem ; D mialem 3 konta z wlasnym haslem i zrobilem 4 konto z generatorem hasla ;D i dziala; ) ja gram czarka lvl 225 i ciagle rosnie ; )

Opublikowano

@up

Dzięki wielkie, zalogowałem się. Oby było warto ^^

@Edit

Moje postaci:

Szelma - Aashi

Tytan - GrubyCzarnyKot

Do zobaczenia w grze :)

Opublikowano

dobra to git; )

chodz na ch1 dodaj mnie do friends moj nick to Alieth

jak cos to podejdz pod arene ;D

Opublikowano

@up

Dzięki wielkie, zalogowałem się. Oby było warto ^^

@Edit

Moje postaci:

Szelma - Aashi

Tytan - GrubyCzarnyKot

Do zobaczenia w grze :)

Moj nick w grze to SweetDream :) Jezeli chcesz do gildii dolaczyc oczywiscie zapraszamy :) Jak cos szeptaj Alieth ^^

Opublikowano

W skrócie :)

Pobrałam , wypakowałam, uruchomiłam. Po kliknięciu na "start" , nie ma żadnej reakcji. Może ktoś wie, jaka jest tego przyczyna?

Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

W skrócie :)

Pobrałam , wypakowałam, uruchomiłam. Po kliknięciu na "start" , nie ma żadnej reakcji. Może ktoś wie, jaka jest tego przyczyna?

Z góry dziękuje za pomoc :)

Zobacz czy w bin masz nksp.exe

Opublikowano

dobra to git; )

chodz na ch1 dodaj mnie do friends moj nick to Alieth

jak cos to podejdz pod arene ;D

Alieth ? :O z D3?

Hmm,dają co jakiś czas tutaj darmowy cash czy coś ? opłaca się tu grać ?:P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na ten server :)

Wkoncu Polska gildia ma Dratan na Tym serverze :)

Jestem Liderem Moj nick SweetDream a nazwa gildii to Polska :)

Opublikowano

nie polecam u niego być... Byłem tam byłem nowy poprosiłem o TROSZKĘ KASY A TU QUWA NIE .... xD więc nie radze.... Ale jak kto WOLI ! :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

skyperek byles? nie przypominam sobie , tak ja tam bylem , w praktyce pomoglem mu rozkrecic gildie i kazdy kto byl nowy on pomagal mu wiec nwm jakim prawem tobie nie dal golda? cos ci nie wierze ( jaki miales nick?)

Opublikowano

Osoba wchodzi do gildii ... za proszeproszeniem hej ani pocałuj mnie w dupe, tylko od razu "dasz cos kaski?" takich ludzi nie potrzebujemy. Btw Rafale wracaj do nas *.*

Wygrałem Dcs :)

Opublikowano

Kurcze to sie ciesze tylko ja mam jak narazie problem , gdyz rozwalil mi sie modem od mobilnego internetu , i nie mam jak grac .. jest ruter , ale on jest o wiele slabszy i znika po jakims czasie ..Za 5 dni powinienem miec nowy albo cos kolo tego to dam znac , niedlugo wychodzi polski serwer moze tam cos ogarniemy?

Opublikowano

Mam problem, wgl nie mogę pobrać clienta. Kiedy klikam na fast download, przeglądarka próbuje to odpalić, ale tak jak by myślał i nic się nie działo. Z kolei z direct'u nie ma takiej strony. Próbowałem na chromie i na mozilli i na obu to samo ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...