Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich znacie hyper carry ?

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom, postarałeś się. Gratuluje.

1. Karthus nie bazuję na autoataku

2. Karthus nie ma "sterydów" do autoataku jak np.W/Ulti Vayne, W Varusa, W Gravesa, Q Tristany, Ulti Twitcha.

Dwa NAJWAŻNIEJSZE punkty definicji hypercarry.

Pozdrawiam, nie wyszło tobie "obalanie" poraz 3 (4?).

Język angielski dla szkoły podstawowej lekcja druga:

Jak rozumiem zrozumiałeś już znaczenie słowa "or", drugim słowem kluczowym dla podanej przez Ciebie definicji jest słowo "often" w języku polskim znaczące "często". Słowem wyrażającym sytuację stałą (a co za tym idzie warunek konieczny w naszych rozważaniach) w języku angielskim było wy słowo "always" a więc po polsku "zawsze". Stąd też po raz kolejny przeczysz sam sobie i definicji jaką podałeś. Dzieje się tak ponieważ zdania:

This term often describes adcs that are often highly dependent on auto-attacking (i.e.20px-TristanaSquare.png20px-KogMawSquare.png20px-VayneSquare.png).

Nie można przetłumaczyć jako: Termin ten zawsze opisuje ADC, którzy zawsze polegają na auto-atakach.

Jedynym prawidłowym tłumaczeniem w tym kontekście jest: Termin ten często opisuje ADC, którzy często polegają na auto-atakach,

Trochę słabo to brzmi po polsku, ale w tym wypadku postawiłem już na precyzję języka. Sam wkleiłeś tą definicję stronę wcześniej, także dla własnej wiarygodności powinieneś teraz się z nią zgodzić. Dalsza próba tłumaczenia, że jest inaczej mija się po prostu z celem z Twojej strony, bo sam świadczysz o przeciwko dowodom, które przedłożyłeś.

Najsmutniejsze jest właśnie to, że nie musiałem się starać bo sam przedstawiłeś pewne fakty na poparcie pewnej tezy, a teraz próbujesz z nią dość nieudolnie polemizować.

Opublikowano

lee sin jeśli umiesz nim grać wbijasz się q a potem r na adc i tf wygrany

TAA cala gra odrazu

Jak już sie wbijesz z q i r to go tylko wyrzucisz :)

Lepiej podejsc z q kapcia na morde i wtedy doskoczyc ;D Chyba ,ze to ez lub tristana no to jestes w dupie

@top .

Kazdy nafeedowany moze byc hypercarry

Opublikowano

Język angielski dla szkoły podstawowej lekcja druga:

Jak rozumiem zrozumiałeś już znaczenie słowa "or", drugim słowem kluczowym dla podanej przez Ciebie definicji jest słowo "often" w języku polskim znaczące "często". Słowem wyrażającym sytuację stałą (a co za tym idzie warunek konieczny w naszych rozważaniach) w języku angielskim było wy słowo "always" a więc po polsku "zawsze". Stąd też po raz kolejny przeczysz sam sobie i definicji jaką podałeś. Dzieje się tak ponieważ zdania:

This term often describes adcs that are often highly dependent on auto-attacking (i.e.20px-TristanaSquare.png20px-KogMawSquare.png20px-VayneSquare.png).

Nie można przetłumaczyć jako: Termin ten zawsze opisuje ADC, którzy zawsze polegają na auto-atakach.

Jedynym prawidłowym tłumaczeniem w tym kontekście jest: Termin ten często opisuje ADC, którzy często polegają na auto-atakach,

Trochę słabo to brzmi po polsku, ale w tym wypadku postawiłem już na precyzję języka. Sam wkleiłeś tą definicję stronę wcześniej, także dla własnej wiarygodności powinieneś teraz się z nią zgodzić. Dalsza próba tłumaczenia, że jest inaczej mija się po prostu z celem z Twojej strony, bo sam świadczysz o przeciwko dowodom, które przedłożyłeś.

Najsmutniejsze jest właśnie to, że nie musiałem się starać bo sam przedstawiłeś pewne fakty na poparcie pewnej tezy, a teraz próbujesz z nią dość nieudolnie polemizować.

Co to masz do mojego angielskiego?

Powtarzam raz drugi:

Hypercarry musi:

Rosnąć w late w porównaniu do early/mid

MUSI bazować na autoataku

MUSI mieć sterydy do bazowych statystyk(dodanie ad/as czy coś w ten deseń).

Termin ten często opisuje ADC, którzy często polegają na auto-atakach,

Termin ten często opisuje ADC, którzy polegają W WIĘKSZOŚCI SWOJEJ MECHANIKI na autoatakch.

"highly dependent on auto-attacking" to oznacza wysoko zależne od autoataków a nie często polegające na auto-atakach.

Kto tu kurwa uciekał z angielskiego?

POZDRO BRĄZIE.

haha weź ty sie koleś idź schowaj lepiej.

Głupszego człowieka nie widziałem.

Wiesz co to znaczy "often"? Z angielskiego chyba często uciekałeś.

A tak poza tym karthus ma steryda w postaci dodatkowego czasu na używanie skilli z pasywa.

Karthus ma słabe late? haha ale się uśmiałem.

Ty chyba 20 lvlu w lolu nie wbiłeś.

Mi się zdaję że te twoje posty są po to żeby potrollować, bo chyba nikt nie jest na tyle głupi żeby tak pisać.

To ty się pochwał dywizją to sie pośmieje jak taki debil nisko lub wysoko siedzi, tak czy siak i tak będzie to zabawne.

Koleś tu udowodnił że wszystko co napisałeś zaprzecza samo sobie, ale ty dalej udajesz niedorozwoja .

Nie powiem kto tu jest niedorozwojem. Gówno wiesz o tej grze :)

Dodatkowy czas na używanie skilli to bazowa statystyka? No kurwa nie sądzę.

Czy ja powiedziałem że ma słabe late? Zacytuj jeżeli tak.

Opublikowano

Co to masz do mojego angielskiego?

Powtarzam raz drugi:

Hypercarry musi:

Rosnąć w late w porównaniu do early/mid

MUSI bazować na autoataku

MUSI mieć sterydy do bazowych statystyk(dodanie ad/as czy coś w ten deseń).

Termin ten często opisuje ADC, którzy polegają W WIĘKSZOŚCI SWOJEJ MECHANIKI na autoatakch.

"highly dependent on auto-attacking" to oznacza wysoko zależne od autoataków a nie często polegające na auto-atakach.

Kto tu kurwa uciekał z angielskiego?

POZDRO BRĄZIE.

Nie powiem kto tu jest niedorozwojem. Gówno wiesz o tej grze :)

Dodatkowy czas na używanie skilli to bazowa statystyka? No kurwa nie sądzę.

Czy ja powiedziałem że ma słabe late? Zacytuj jeżeli tak.

Pomijając fakt że nie znasz tego języka nawet w stopniu elementarnym to nic. Drugą stronę ja i nie tylko ja już tłumaczę Ci podstawowe słowa. A ty dalej swoje, co gorsza dalej sam sobie przecząc. Kłopot z twoim tłumaczeniem, pomijając już kolejne wycieczki osobiste, polega na tym że to zdanie w twoim wykonaniu nawet nie jest po polsku. To co piszesz w swoich postach to tylko i wyłącznie Twoja opinia, na dodatek przecząca podanej przez Ciebie definicji. Myślę ze naszą dyskusję możemy spokojnie w tym miejscu zakończyć, bo pomijając Twoją osobę wszyscy dostrzegają tę oczywistość.

Odbiegając jeszcze od tematu pozwolę sobie, jeszcze na drobną sugestię odnośnie stosowanych przez Ciebie form retorycznych. Umniejszając innym ludziom, nie tylko nie podnosisz swojej wiarygodności, ale nastawiasz ich wrogo wobec tego co mówisz. Dlatego też jeżeli faktycznie chcesz przekonać kogoś do do swoich racji to rób to z szacunkiem dla rozmówcy i przede wszystkim używaj argumentów, które nie przeczą twoim tezą.

Kończąc już, życzę Ci dalszych sukcesów i rozwoju tak grze jak i w życiu osobistym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...