Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich znacie hyper carry ?

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Panie imbecylu, HyperCarry to ADC (melle lub ranked) bardzo dobry w late gamie z boostami do swoich statystyk (w co wlicza się % DMG jak np.u Vayne lub Kog'a)

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może wymieńcie każdą postać, bo coś. Ktoś wcześniej wspomniał o win rate tristany czy vayne. U siebie na 33 gry z 25 wygranych, więc zaliczyłbym tą postać do czegoś "mocniejszego" od innych.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

vayne?trist?kog? WTF to nie są hyper carry bo są ranged

trynda fiora, malzahar, katarina, malphite. to są hypercarry, bo same carruja

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Może do takiej mądrej osoby jak ty dotrze ,że ,te wszystkie pojęcie wymyślają gracze ,a nie riot i ich casterzy. Wiesz ,dlaczego karthus jest hypercarry? Gdy karthus pada pod wieża to enemy nie odważy się pod nią wejść bo odrazu umrą i takim sposobem drużyna bierze wierze ,pozatym on stoi w tf ,a jak zdechnie i tak robi dmg ,więc focus na niego nie z działa.

Czyli według ciebie to gracze grający w daną grę mają więcej do powiedzenia niż ludzie którzy ją tworzą? No chciałeś zabłysnąć, nie wyszła riposta.

vayne, tristana, tryndamere, ryze, jax, brand ;D

@Battlelet

nie spinaj sie tak.

Przepraszam, ale mam dość przejawów "mądrości" brązów na tym forum.

vayne?trist?kog? WTF to nie są hyper carry bo są ranged

trynda fiora, malzahar, katarina, malphite. to są hypercarry, bo same carruja

Bez komentarza.

Opublikowano

JAPIERDOLE HYPERCARRY TO POSTAĆ ADC (MELE I RANGED) KTÓRA MA JAKIEŚ BUFFY DO STATYSTYK I PO PROSTU JEST MOCNA W LATE SAMA W SOBIE

jak akali może być hypercarry jeżeli nie jest adc? bez komentarza

malphitem carrujesz gry? no ciekawe jak wygrywasz solo tf s\zresztą nie jest adc

karthus- no ok mocny jest można go uznać jako niestandardowego hypercarry nic więcej

katarina- jprdl idź się pojęć ucz

i kurwa to:

hecarim

vayne

tristana

kogmaw

Dobra ahri i dobry TF

Orianna

hecarim- wbiajsz z ulta I CO DALEJ?

Ahri ,TF ,Orianna- wbijasz sie w TF robisz combo KTÓRE NIE MA SZANS ZABIĆ TANKA JAK NP: VAYNE ,odpalasz zhonye I CO DALEJ?

HYPERCARRY TO POSTACIE KTÓRE SAME PRAKTYCZNIE UMIEJĄ WYGRAĆ TF I SĄ ADC

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Nie koniecznie ADC... Karthus przez swój pasyw również jest hypercarry. Vayne czy Kog nie są hypercarry dlatego że mają jakiegoś cholernego busta do statystyk, tylko dlatego że robią procentowy dmg i dzięki temu mogą zjeść każdego.

Opublikowano

Battlelet współczuję i gratuluję cierpliwości :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ja pierdole.

CHUJ MI Z TWOIM KARTUSEM JAK ON NIE JEST HYPERCARRY. Tu chodzi o pojęcie a nie twoje granie na botach i wchodzenie w tfa z takimi obrażeniami że enemy nie ma szans. Wiesz czemu? BO TYLKO BOTY STOJĄ W KOLE KARTHUSA.

@Up.

Przeczytaj 500 razy to co napisałem o Hypercarry Ezie.... napisałem że to jest SPOSÓB BUDOWANIA EZA a nie sama postać w sobie, sami casterzy (komentatorzy dla lowów) mówili o tym.

POWTARZAM:

50000000000 razy casterzy na lcsach mówili że HyperCarry w LOLU (bo w DOCIE NIE) odnosi się tylko do jebanych ADC z zajebistym LATE game.

Tak dużo capsa, ale może do MPC może dotrze, co za brązy.

Koles ma racje hyper carry to adc ktory nie wylaczony z gry w early game jest lepszy od innych w late game. Twitch kog maw i vayne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli według ciebie to gracze grający w daną grę mają więcej do powiedzenia niż ludzie którzy ją tworzą? No chciałeś zabłysnąć, nie wyszła riposta.

Przepraszam, ale mam dość przejawów "mądrości" brązów na tym forum.

Bez komentarza.

Czyli według Ciebie komentatorzy robili tą gre no kurwa zajebista logika. Tylko pogratulować.

Opublikowano

Czyli według Ciebie komentatorzy robili tą gre no kurwa zajebista logika. Tylko pogratulować.

tak wlasnie jest nie moja wina że większość graczy używa określenia hypercarry do lategemowych adc :)

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Tylko że Ci komentarzy to RIOTERZY, którzy muszą o grze którą komentują wiedzieć DOSŁOWNIE WSZYSTKO bo to jest ich PRACA za którą im PŁACĄ. Pozdro poćwicz, znów ci nie wyszło.

Nie koniecznie ADC... Karthus przez swój pasyw również jest hypercarry. Vayne czy Kog nie są hypercarry dlatego że mają jakiegoś cholernego busta do statystyk, tylko dlatego że robią procentowy dmg i dzięki temu mogą zjeść każdego.

K.... jeszcze raz zobaczę w jakimś temacie dot. hypercarry wzmianke o Karthusie to zacznę wątpić w community Lola.

Battlelet współczuję i gratuluję cierpliwości :D

Dziękuje, próbuje coś zdziałać, kosztowało mnie to 10% warnów ale widzę że ludzie powoli rozumieją.

Koles ma racje hyper carry to adc ktory nie wylaczony z gry w early game jest lepszy od innych w late game. Twitch kog maw i vayne

Nareszcie ktoś normalny.

A champion that have an extremely weak early or mid game, but scales extremely well late game to the point of being nearly unstoppable if well fed and farmed. This term often describes adcs that are often highly dependent on auto-attacking (i.e.20px-TristanaSquare.png20px-KogMawSquare.png20px-VayneSquare.png)

Macie cytat ze słownika lola. Pozdrawiam.

Opublikowano

Cytat

A

champion that have an extremely weak early or mid game, but scales

extremely well late game to the point of being nearly unstoppable if

well fed and farmed. This term often describes adcs that are often

highly dependent on auto-attacking (i.e.20px-TristanaSquare.png20px-KogMawSquare.png20px-VayneSquare.png)

Macie cytat ze słownika lola. Pozdrawiam.

To teraz przeczytaj to co wkleiłeś i wytłumacz nam dlaczego twierdzisz, że Karthus się nie łapie.

Opublikowano

To teraz przeczytaj to co wkleiłeś i wytłumacz nam dlaczego twierdzisz, że Karthus się nie łapie.

Champion który jest strasznie słaby w early lub mid game, lecz jego siła wzrasta do prawie nie do zatrzymania w late jeżeli jest fednięty lub zfarmiony. To określenie opisuje ADC które są najczęściej bazowane na autoataku.

Karthus bazuję na auto ataku? Rly?

Karthus słaby w early(tu tak) ale w mid game? Rly?

Jego siła wzrasta w late? Jest taki sam od mid game (no chyba że jakieś boty go nafeedowały 30/5)

"Karthus is rly strong in mid game" ~Reginald. Żeby nie było spamu że ma słabe mid i tylko late sie liczy na Karthusie.

@Down

Po troszku od każdego=.= Nawet Vanoshek się dołaczył do mojej puli nagród :D

Już nie 10 tylko 15% :P

Opublikowano

eeee Battlelet wychilluj bo te "bronsy" wbiją Tobie perma jeszcze ;< zgaduje, że te 10 % od netradola <3

@top.

Twitch, vayne, kog, twitch ponieważ nawet gdy wyłączy się ich w early game/mid game to robiąsieke w late <3

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Champion który jest strasznie słaby w early lub mid game, lecz jego siła wzrasta do prawie nie do zatrzymania w late jeżeli jest fednięty lub zfarmiony. To określenie opisuje ADC które są najczęściej bazowane na autoataku.

Karthus bazuję na auto ataku? Rly?

Karthus słaby w early(tu tak) ale w mid game? Rly?

Jego siła wzrasta w late? Jest taki sam od mid game (no chyba że jakieś boty go nafeedowały 30/5)

"Karthus is rly strong in mid game" ~Reginald. Żeby nie było spamu że ma słabe mid i tylko late sie liczy na Karthusie.

@Down

Po troszku od każdego=.= Nawet Vanoshek się dołaczył do mojej puli nagród :D

Już nie 10 tylko 15% :P

Ok więc, już wiemy że czytanie ze zrozumieniem Cię przerosło.

Skoro jest słaby w early albo mid. To znaczy że Reginald nie wyklucza swoim stwierdzeniem Karthusa. Lecimy dalej, tam wcale nie jest napisane że to określenie "opisuje ADC" tylko, że zazwyczaj opisuje ADC a to zasadnicza różnica.

Oczywistym jest, że w late musi być bardziej nafeedowany, choćby z tego powodu że więcej wyfarmi, a jak wiemy panie highelo pro player, czym wyższy poziom tym bardziej feed zależy od farmy, a mniej od killi.

Opublikowano

Varus nie jest HyperCarry. W porównaniu do Vayne jest niczym bo on sam hitami nie ubije garena 300 armor 4k hp, a vayne go zmiecie.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Hmm, ale dla mnie HyperCarry to zilean jest. W late zmiecie każdego jak nie wierzycie to patrzcie kto go pickuje

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...