Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich znacie hyper carry ?

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat ja pierdole. Według mnie soraka jest hyper carry chociaż i tak pewnie dostane warna bo moderatorzy tak nie mysla. Kazdy ma swoje zdanie i każdą postać jest '''hyper carry''

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat ja pierdole. Według mnie soraka jest hyper carry chociaż i tak pewnie dostane warna bo moderatorzy tak nie mysla. Kazdy ma swoje zdanie i każdą postać jest '''hyper carry''

Każdy ma swojego HyperCarry? Ciekawe.

Hypercarry w lolu odnosi się do ADC i jej budowania postaci/jej potencjału w LATE:

Kog

Vayne

Twitch

Tristana

Jest jeszcze tzw. "HyperCarry Ezreal" to jest budowanie eza nie pod blue build tylko normalnie, ale sam w sobie nie zalicza się do hyper carry.

Opublikowano

Ja pierdole nikt z was nie zna pojęcia HyperCarry w lolu... zacytuję SIEBIE:

Hypercarry w lolu odnosi się do ADC i jej budowania postaci/jej potencjału w LATE:
Kog
Vayne
Twitch
Tristana

Jest jeszcze tzw. "HyperCarry Ezreal" to jest budowanie eza nie pod blue build tylko normalnie, ale sam w sobie nie zalicza się do hyper carry.

Opublikowano

Zed/Akali

no i nasz!

TARIC

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Tristana najlepsza, mój 80% win Ratio na ponad 100 meczy mówi sam za siebie

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ludzie wy jesteści idiotami -.- On napisał HYPERCARRY ,a nie ad carry. Ogarnijcie ,że to 2 różne rzeczy. Jak trynda ma być hypercarry jak to najłatwiejszy cel w tf? Jest meele carry ,czyli cc jest w środku tf i pada ,to samo master i gp -.-

Hypercarry to:

-Twitch

-Vayne

-Tristana

-Karthus

Opublikowano
Ja pierdole nikt z was nie zna pojęcia HyperCarry w lolu... zacytuję SIEBIE:

Kog

Vayne

Twitch

Tristana

Znawca się znalazł. A co zrobisz z Karthusem który wchodzi w TF i robi tak duże obrażenia obszarowe że przeciwny team nie ma szans tego wygrać. A z abc taki typowy hyper adc to vayne i twitch, Tristana też potrafi wiele zdziałać. A co to za głupoty ze ezreal to hyper carry?

Opublikowano

Ezreal hiper carry? Człowieku, HyperCarry to ADC posiadający buffy do statystyk, Tristana z 90% AS to HiperCarry, Vayne z DMG z Q i W to HiperCarry, Twitch ze swoim ultimate i AS z Q to HiperCarry... Trynda to też HC z buffem do krytów i AD z Q, do tego dochodzi Ult. Naucz się pojęć, nara.

@Up
Kolejny...

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Znawca się znalazł. A co zrobisz z Karthusem który wchodzi w TF i robi tak duże obrażenia obszarowe że przeciwny team nie ma szans tego wygrać. A z abc taki typowy hyper adc to vayne i twitch, Tristana też potrafi wiele zdziałać. A co to za głupoty ze ezreal to hyper carry?

Ja pierdole.

CHUJ MI Z TWOIM KARTUSEM JAK ON NIE JEST HYPERCARRY. Tu chodzi o pojęcie a nie twoje granie na botach i wchodzenie w tfa z takimi obrażeniami że enemy nie ma szans. Wiesz czemu? BO TYLKO BOTY STOJĄ W KOLE KARTHUSA.

@Up.

Przeczytaj 500 razy to co napisałem o Hypercarry Ezie.... napisałem że to jest SPOSÓB BUDOWANIA EZA a nie sama postać w sobie, sami casterzy (komentatorzy dla lowów) mówili o tym.

POWTARZAM:

50000000000 razy casterzy na lcsach mówili że HyperCarry w LOLU (bo w DOCIE NIE) odnosi się tylko do jebanych ADC z zajebistym LATE game.

Tak dużo capsa, ale może do MPC może dotrze, co za brązy.

Opublikowano

Nie no kurwa ludzie czytać nie potrafią :D Battlelety już wytłumaczyły a ci jeszcze kurwa ;d

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@2xUP

Nie spinaj sie, oprócz Akali wymienił samych HyperCarrych.

12zuijh.png

Opublikowano

Może pomimo swojej mentalnej ułomności mają chęć niesienia pomocy a tu ich cisną, a oni nawet nie wiedzą za co :ninja:

12zuijh.png

Opublikowano

Ja pierdole.

CHUJ MI Z TWOIM KARTUSEM JAK ON NIE JEST HYPERCARRY. Tu chodzi o pojęcie a nie twoje granie na botach i wchodzenie w tfa z takimi obrażeniami że enemy nie ma szans. Wiesz czemu? BO TYLKO BOTY STOJĄ W KOLE KARTHUSA.

@Up.

Przeczytaj 500 razy to co napisałem o Hypercarry Ezie.... napisałem że to jest SPOSÓB BUDOWANIA EZA a nie sama postać w sobie, sami casterzy (komentatorzy dla lowów) mówili o tym.

POWTARZAM:

50000000000 razy casterzy na lcsach mówili że HyperCarry w LOLU (bo w DOCIE NIE) odnosi się tylko do jebanych ADC z zajebistym LATE game.

Tak dużo capsa, ale może do MPC może dotrze, co za brązy.

Może do takiej mądrej osoby jak ty dotrze ,że ,te wszystkie pojęcie wymyślają gracze ,a nie riot i ich casterzy. Wiesz ,dlaczego karthus jest hypercarry? Gdy karthus pada pod wieża to enemy nie odważy się pod nią wejść bo odrazu umrą i takim sposobem drużyna bierze wierze ,pozatym on stoi w tf ,a jak zdechnie i tak robi dmg ,więc focus na niego nie z działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...