Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*BronzeServ*Już jest! Pierwszy w Polsce serwer Industrial 1.6.2[Dużo modów][Miła atmosfera][Ogarnięta Administracja][Autorski Launcher][Forum][TS3]

DragonServ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam inny kłopot chciałem pobrać paczkę bo te dwie pierwsze nie działały, udałem się na stronę serwera i tam mam info o limicie i nie da się pobrać. Jęśli można by było gdzieś na inny hosting wrzucić klienta był bym wdzięczny.

Najlepiej napisz na forum bronzeserv ja tylko reklamuje :)

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest serwer OFF to znaczy, że jacyś ludzie atakują nasz serwer ddosem...

Ja i drugi właściciel próbujemy coś wykombinować ale to chyba potrwa około ...(sam nie mam pojęcia)

Opublikowano

możecie powiekszyć sloty bo jest 60/60 xD

Nie powiększymy z tego powodu iż ta maszyna którą mamy jest słaba i przewidywaliśmy z max 30osób to, że serwer jest full 60/60 to nic nie poradze

Została zamówiona nowa maszyna pod serwer za około 1-2 tygodnie powinniśmy ją otrzymać :)

Opublikowano

Nie powiększymy z tego powodu iż ta maszyna którą mamy jest słaba i przewidywaliśmy z max 30osób to, że serwer jest full 60/60 to nic nie poradze

Została zamówiona nowa maszyna pod serwer za około 1-2 tygodnie powinniśmy ją otrzymać :)

Nie pisał do mnie nikt...

Na hostingu na którym mam serwer pracują nad anty-ddos ;]

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? A mianowicie zmieniałem niedawno kompa i gdy odpalam przez ten launcher MC to mi sie zawiesza MC i na ekranie ładowania [Mojang] uzyskuję brak odpowiedzi od niego... Da się coś z tym poradzić?

1044853342.jpg
Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? A mianowicie zmieniałem niedawno kompa i gdy odpalam przez ten launcher MC to mi sie zawiesza MC i na ekranie ładowania [Mojang] uzyskuję brak odpowiedzi od niego... Da się coś z tym poradzić?

Już pisałem, że w sprawach launchera pisać na forum bronzeserv na na PW dostałeś linka

Opublikowano

Totalne dno administracja nie ogarnieta nie polecam serwera ... 0/10

Zapewno komar1911 znany w całej polsce z ddosowania serwer itd. napisał swoją opinie -.-

Rozwalasz serwery i piszesz takie opinie odpuść sobie -.-

Opublikowano

tak zgadza sie koleś w profilu ma dużo rzeczy zwiazanym z komar1911

Rozbawilo mnie jedno, niszczy ten serwer dla tego ze zostala mu zabrana ranga Moderator ktora byla na 1 edycji serwera i posiadala uprawnienia OP.

Na kazdym serwie sie to powtarza, wchodzi na serwa i proponuje jakas pomoc, plugin na pogode lub cos co mozna z internetu pobrac bo sam niie potrafi.

Pozniej jak ma te range to sobie gra, oczywiscie na creative, jak juz tak zdenerwuje administracje to zostaje wywalony i atakkuje serwer az przestanie istniec.

Najdziwniejsze jest to ze uzywa programow znalezionych na yt i nie potrafi sam niczego zrobic.

Co do atakow z jego strony to my nie mozemy za duzo zrobic, mozemy sprobowac zabazpieczyc serwer ale zobaczymy co to da, ale co do hostingu to oni moga wiecej, moga zglosic na policje ataki na ich maszyny poniewaz jest to atak na ich firme wiec zdzialaja znacznie wiecej, a tym policja na pewno sie zainteresuje, juz zostali poinformowani co do atakow na serwery ich sieci.

Opublikowano

serwer prawdo podobnie będzie na premium a teraz robią nowego lancher i nowe mody dodają więc zapewne będzie mniej graczy i nie wiem czy czekać na ten serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...