Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*BronzeServ*Już jest! Pierwszy w Polsce serwer Industrial 1.6.2[Dużo modów][Miła atmosfera][Ogarnięta Administracja][Autorski Launcher][Forum][TS3]

DragonServ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Greg tech jest niezbędny, poza tym dodaje wiele różnych, przydatnych maszyn.

Bez niego, gra byla by zbyt latwa i grało by się max 2-3 dni.

666/666/666/666/666/666/666/666/666

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na serwer wystarczyło zmienić nick :D Miałem "MściwyKalokKrzywy" a zmieniłem na "DloreS" i wbiłem :)

Opublikowano

Greg tech jest niezbędny, poza tym dodaje wiele różnych, przydatnych maszyn.

Bez niego, gra byla by zbyt latwa i grało by się max 2-3 dni.

Jestem takiego samego zdania

Opublikowano

Wbiłem na serwer wystarczyło zmienić nick :D Miałem "MściwyKalokKrzywy" a zmieniłem na "DloreS" i wbiłem :)

No to dziwne, że Ci nie chciało wejść na tym pierwszym nicku :P

Opublikowano

Widzę, że tu same płaczki siedzią i piszą swoje wypociny takie jak : " Usuńcie greg techa, bo grać się nie da, jestem słaby i nie umie sobie poradzić :((((((". Ludzie ogarnijcie się bez grega to serwery były by porażką. Trzeba się natrudzić, żeby być pro.

Będą mody dodane takie jak : tc3, thermal expansion ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Widzę, że tu same płaczki siedzią i piszą swoje wypociny takie jak : " Usuńcie greg techa, bo grać się nie da, jestem słaby i nie umie sobie poradzić :((((((". Ludzie ogarnijcie się bez grega to serwery były by porażką. Trzeba się natrudzić, żeby być pro.

Tak będzie tc3, thermal expansion :)

Opublikowano

serwer to dno administracja dzieci , nie ogarniaja serwera i jest on nawet nie zabezpieczony GregTech jest na serwerze i niszczy całą grę

Jak nie potrafisz sobie poradzić z GregTech'em to nie musisz wbijać na serwer znajdź inny bez tego moda.

Opublikowano

Poradnik dot. clienta dzieki Neko Miko

serwer to dno administracja dzieci , nie ogarniaja serwera i jest on nawet nie zabezpieczony GregTech jest na serwerze i niszczy całą grę

Ze starasz sie DDosowac serwer oraz ts3 bo nie lubisz Wlasciciela to powinienes sie leczyc.

Nie potrafisz zrobic wlasnego serwera, a atakujesz inne. Nasz serwer nie jest jedyny ktory byl atakowany.

Jezeli osoba w wieku 22 lata lub 18 to dziecko to idz dziadku do specjalisty.

GregTech jest bo to nie jest serwer na tydzien.

Opublikowano

GregTech jest bardzo dobrym modem na tego typu serwery jednak poziom trudności jaki wybrali admini jest lekko przesadzony. Moim zdaniem ta modyfikacja nie powinna ingerować w crafting podstawowych przedmiotów jak np. zbroje czy zapalniczki. Dlatego moją propozycją jest zmniejszenie poziomu trudności GregTecha co nie spowoduje ogromnego przyspieszenia serwera jak wam się wydaje ale na pewno przestanie irytować ten mod normalnych graczy (tych, którzy mają życie prywatne, a gry stanowią dla nich jedynie rozrywkę). Dla tych drugich istnieje gdzieś serwer na którym drewniany kilof ma 10 użyć, a z drewna robi się 2 deski...

Pozdrawiam: Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Ja pierdole jak by nie było GregTech'a to zaraz wszyscy mieli by Quantum i NanoSabery i latali na spawnie i wszystkich zabijali. A z GregTech'em można dłużej pograć a nie 3 dni na serwie i masz MassFabricator i masz wszystko...co to za gra... Nie wszyscy chcą iść na łatwizne. Mi się podoba GregTech grając ma się jakieś wyzwanie.

tak zgodze sie gregtech mod i metallurgy 3 to mody na których możesz pograć długi czas

Jak nie potrafisz sobie poradzić z GregTech'em to nie musisz wbijać na serwer znajdź inny bez tego moda.

I z wami wszystkimi się nie zgodze.

Gram już tydzień , z znajomymi na serwerze Tekkit Classic, i jeszcze nie mamy żadnego "pro" eq.

Mamy tylko swoje Nano EQ , które tam wystarcza , a mass fabricator mamy , ale bez użytku,

Więc nie pie******e za przeproszeniem , że GregTech ma na zadaniu utrudnić zdobywanie ekwipunku.

Na wczoraj , to tyle w tym temacie.

@EDIT

NanoSaber, nie jest najsilniejszą bronią , jak się ma Equivalent Exchange 2 lub inne .

Opublikowano

@WujcioCreeper to bardzo wolno się rozwijacie ^^

@topic
Uprościłem nieco Launcher, już nie trzeba nic konfigurować :)
Paczka do pobrania z oficjalnej strony lub bezpośrednio z adresu http://logg.xaa.pl/bronze_serv_s/BronzeServ.zip

Ewn jeśli ktoś ma już klienta to może pobrać sam Launcher i podmienić go http://logg.xaa.pl/bronze_serv_s/BronzeServ.exe

Skany dla nieufnych ;/

Launcher: https://www.virustotal.com/pl/file/123fd44d5192c5a2f85faa896da11fe0d6475ef4d0344d1e7bb91a94fab28cb4/analysis/1377051694/

Client:http://puu.sh/46VZ8/04a2641d25.png i rozpakowany http://puu.sh/46W3U/5fe002cfe4.png
Client chwilowo MBAM'em, jeśli ktoś może to niech zrobi skan jakimś Avg albo czymś normalnym ^^

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

Dobra działa...

Miałem podaną ścieżkę do Javy 32bit a zaznaczałem że chce przeznaczyć 4gb a 32bitowa java pozwala na przydzielenie maksymalnej ilości ramu, tylko 1GB

Podałem do 64bitowej i jest dżi. pzdr.

qwjHB.jpg

Opublikowano

Małe FAQ

Występuje błąd:
Connection Lost
Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset.

Odpowiedź:
Jest to problem po stronie serwera, prawdopodobnie został zrestartowany, lub się zawiesił. Proszę poczekać chwile i spróbować ponownie.

Występuje błąd:
Pojawia się napis "Please be patient, it may take a while" po czym nic się nie dzieje.

Odpowiedź:
Jeśli po 30 sekundach od zniknięcia okienka nie pokaże się nic, oznacza to że poprzednia wersja launchera zostałą źle skonfigurowana lub w przypadku nowej wersji jest ona oddzielona od plików serwera.

Występuje błąd:
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

Odpowiedź:
Oznacza to że została wybrana zbyt duża ilość pamięci RAM, prosze pamiętać że aby używać ilości większej niż 1,5GB należy posiadać zainstalowaną Jave w wersji 64-bit i odpowiednio skonfigurować launcher.

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

największy server na modach w polsce upadl na 100% bedzie tutaj wiecej graczy

zapraszam

będzie jakiś event ?

Planujemy zrobić event w sobote/niedziele nie pytać się jakie będą nagrody :>

Opublikowano

@WujcioCreeper to bardzo wolno się rozwijacie ^^

Nie rozwijamy się wolno , tylko nie ma sensu się srać , i być po 2 godzinach najlepszymi.

Ja potrafie grać rozsądnie.

Opublikowano

ile będzie trwało poprawianie błedów i dodawanie slotów ?

Poprawiamy wszystko przed restartem aby nie zabierać wam możliwości grania na naszym serwie, restart trwa max 30 sek, chyba ze sa komplikacje.

Opublikowano

wow powiem ci że grałem na wielu serverach ale wy nawet restarty by powiększyć sloty to robicie błyskawicznie

mam jedno pytanie potrzebujecie budowniczego na budowe spawnu bo zauważyłem że budowa spawnu nie ruszyła od startu servera

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...