Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda 1][Grafika] Miyoshi vs Rain

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Związku, że w pierwszym pojedynku zaszły małe nieporozumienia, powtarzamy pojedynek. Tym razem z inną tematyką.

Kategoria: Grafika
Podkategoria: Sygnatura
Temat: Anime
Dodatkowe informacje:
Termin składania prac: - do 19.08.2013
Termin głosowania na nadesłane prace: -
3 dni od wystawienia prac.

Prace wysyłamy mi na PW.

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ mi się bardziej podoba ><

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj ponieważ na drugiej pracy jest pustka.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ widzę wkład, który został włożony w tą pracę, podoba mi się też kompozycja, tylko nie napis ;X<br />

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka widać czyja praca jest czyja...

Niestety swój głos oddaje na

[praca_1]<- Ładniejsza

[praca_2]<- Fajna praca ale to C4D po prawej to pasuje jak pięść do nosa :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się całokształt i według mnie jest lepsza od pracy numer 1

egq3SFm.png

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ moim zdaniem praca jest lepsza ma swoj klimat, ciekawe kolory i dobra kompozycje + napis nie jest taki straszny :)

Opublikowano

[praca_2]<- Mój głos oddaję na dwójkę. Fantastyczna kompozycja, bezpośrednie nawiązanie do tematu, o dopasowaniu kolorystycznym elementów już nie wspominając. Brakuje napisu jak na standardową sygnaturę przystało, ale to nie szkodzi. Prześliczne, gratuluję autorowi.

Co do pierwszej pracy jest po prostu beznadziejna. Wszystko takie... Monotonne i z dupy wzięte. Jest sobie babka z motylem i c4D, NAPRAWDĘ PIĘKNE DOPASOWANIE, TYLKO KUŹWA POGRATULOWAĆ. Patrząc na to aż się płakać chce. Praca na odpieprz się, albo najzwyczajniej w świecie autor niedomaga. Do tego napis, który wygląda jakby został dodany w paincie i chińskie znaczki zamiast japońskich, szacun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...