Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda 1][Grafika] Miyoshi vs Rain

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aleeee dylemat mam, obie prace dość obiecująco się prezentują i w porównaniu do dwóch poprzednich wysoki poziom utrzymują xD aż dziwę się że takie cuś dobrego powstało na at a nie w galeri wpierw. Niem mniej jednak mogę powiedzieć że z obu stron to best (chyba że wszystkich prac nie pokazujecie ;d)

[praca_1]- Na pewno nie podoba mi się to że część renderu jak i światełka od tego soplu lodu jest spixelowana -.- napis dobry, imo światło można by lepiej odzwierciedlić, lewa strona oprócz takich sobie flar jest nie najgorsza. C4D po prawej też jakoś do mnie nie przemawia. Podoba mi się za to ta texturka na dole po lewej.

[praca_2]- lewa strona jest miodna, ta głębia :D dodatkowo te światełka nadają super klimatu pracy, nad prawą można by jeszcze popracować, szczególnie nad C4D w sumie nic tam się nie dzieje, wygląda to na wklejone C4D+fractal -.- Ta praca ma niesamowity potencjał, a no i jeszcze ta Mikasa (chyba tak miała na imię) z Atak on Titan <3 Oddaje głos na tą prace

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

[praca_2] epicka głębia, rozmycie, oświetlenie cud miód, nie widać żadnych pixeli jak w pracy nr1. poprostu autor pracy nr2 znokautowal czysto Technicznie autora nr1.

167161466687770313241.png

Opublikowano

(...)i chińskie znaczki zamiast japońskich, szacun.

No tak... bo przecież w Chinach nie tworzą mangi ;-) Manhua, mówi to coś? ;-)

[praca_1] bardziej mi się podoba wizualnie.

Glosnełam i zmykam sie dalej stresować :D

Opublikowano

No tak... bo przecież w Chinach nie tworzą mangi ;-) Manhua, mówi to coś? ;-)

[praca_1] bardziej mi się podoba wizualnie.

Glosnełam i zmykam sie dalej stresować :D

Temat: ANIME, nie manga. Manga jest pisana, anime jest animacją z tego co mi wiadomo. JAPOŃSKĄ ANIMACJĄ. Dziękuję.

Opublikowano

Będę tym decydującym :D

[praca_2]<- Głosuję na tę pracę, ponieważ jest staranniej wykonana.

Bardzo przemyślane światło, przyjemna dla oka.

W drugiej nic mnie nie zainteresowało, jest słaba. Dziękuję.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...