Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie nie ma sensu :/

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Życie ma sens :)

Zapal ziółko lub znajdź sobie dziewczyne i wal ją dzień w dzień rano i wieczorem.

bo życie przed komputerem to na pewni sensu nie ma :D

58121063168705213211.png

Opublikowano

pamientam jak byłem płodem bycie płodem jest fajne ja jusz nie bende płodem bo jusz nie jestem :(((((

a rurki som dla pedałów

życie nie ma sensu i nikt cie nie kocha.

Dać ci żyletke? hehe xD

shoob.png

Opublikowano

I tak wszyscy umrzemy.

Wazne jest zeby po sobie cos pozostawic. Nie chodzi mi tutaj o slawe czy pieniadze. Ale mozemy umrzec jako szary Kowalski, albo jako pozadni ludzie :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Człowieku, ty się ciesz życiem! Nie przejmuj się, że to nie ma sensu! Masz kobiety? Masz! A nawet jak nie masz, to masz ręke xD Idź na basen, na piłke do dziewczyny/dyskoteki!

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Życie ma sen i życie jest piękne pod warunkiem, że ma się z kim je przeżyć!

No a żeby mieć z kim przeżyć, trzeba przede wszystkim żyć. Życie jest zajebiste, wrzuć relax, zbakaj powiekę i spójrz w niebo :D zajebiste uczucie, aż się chce jeszcze więcej :)

No ale i tak kiedyś umrę.

1367591241-U459639.png

Pasjonat
Opublikowano

Znasz repertuar dżem?

"piękne są tylko chwile"

Przesłuchaj tego i zrozumiesz, że o to chodzi w tym żałosnym życiu człowieku żeby żyć chwilami i wspomnieniami :)

Opublikowano

No widzisz jutro wstaniesz i zapomnisz o tym co zrobiłeś i chuja masz z tego xD Przeżyłeś to i tyle koniec już nigdy to nie wróci i tak jest ciągle.

I co i nie masz racji.. całą noc gnębiła mnie myśl czy mu oddać tego lajka czy nie. Jednak mu oddam.

Opublikowano

Życie ma sens, a pomyśl o swoich bliskich i znajomych :) Wiedz o tym, że to co robisz teraz ma skutki w przyszłości więc to ma sens.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Bo trzeba mieć kurwa jakiś cel w życiu debile jebane

stworzyli nas kosmici i my jesteśmy zwykłym eksperymentem .

Pasjonat
Opublikowano

Ta cel.czego? Komu sie uda zapierdala i ma kase komu nie to jej.nie ma i umiera taka prawda zycie to chwilowy film ktory sie w kazdej chwili moze skonczyc i chuj dlatego nie warto sie przejmowac

Opublikowano

a no nie ma więc polecam nie przejmować się za bardzo wieloma rzeczami i robić co się chce, skoro i tak wszyscy umrzemy.

Opublikowano

Ten czarodziej co skoczył to dopiero miał cel w życiu.. :ninja:

No...

Ey ziomek od tematu, weź też moze tak z 9 piętra skocz to zostaniesz legendą hip-hopu... uwierz, to działa... jednemu sie udało.

1555608.jpeg

Opublikowano

Jak widzę takie coś to mnie krew zalewa. ;__;

Człowieku, a ile masz lat? Z 13?

Jak coś jest Ci nie tak, to idź do psychologa.

A jak nie pasuje to idź się bawić, szaleć, zajebać się i tydzień trzeźwieć - to jest przygoda. ;__;

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak widzę takie coś to mnie krew zalewa. ;__;

Człowieku, a ile masz lat? Z 13?

Jak coś jest Ci nie tak, to idź do psychologa.

A jak nie pasuje to idź się bawić, szaleć, zajebać się i tydzień trzeźwieć - to jest przygoda. ;__;

Alkoholików nie wpuszczamy na forum jebany skurwielu , wypierdalaj z tego forum jebany pijaku , bandyto .

Z takimi bandziorami to trza ostro bo się rozprzestrzeniają na forum .

Życie jest po to aby tyrać tyrać bo człowiek jest do tyrania , do roboty , do zapierdalania .

Opublikowano

Alkoholików nie wpuszczamy na forum jebany skurwielu , wypierdalaj z tego forum jebany pijaku , bandyto .

Życie jest po to aby tyrać tyrać bo człowiek jest do tyrania , do roboty , do zapierdalania .

Jak widzę takich ludzi jak ty to leże i leje pod stołem. Nazywasz kogoś pijakiem i bandytą nie mając o nim zielonego pojęcia? A to tylko dlatego, że napisał ''idź się zabawić''? Będę się za ciebie modlić. Co do tematu życie ma sens jeśli ma się dla kogo żyć, dla bliskich nam osób. Żyj chwilą.

Opublikowano

Niestety ale to jest wolne forum, i póki co każdy może na nim przebywać. Nie ma w regulaminie że alkoholicy nie mają tu wstępu.

Co do tematu. Chłopie co się przejmujesz? Rodzimy, żyjemy i umieramy... Taki cykl czasu jest. ;)

Budowniczy
Opublikowano

@DesoPL ma racje, życie składa się na 3 części:

Rodzimy się

Żyjemy

Umieramy

Proste i logiczne, a całe życie jest od bawienia się, poprostu trzeba się cieszyć z własnego życia, że powstaliśmy i wogóle żyjemy.

Idz z tym problemem do Psychologa, on ci wytłumaczy lepiej.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...