Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie nie ma sensu :/

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z miejsca mówię że ten temat nie powstał z desperacji lecz z moich przemyśleń. Więc moim zdaniem życie nie ma sensu dlaczego? Bo każda chwila nam mija w dosłownie 0.01s i tak jest ciągle ... Pomyśl o jakiejś czynności która robiłeś 5 minut temu i co? I nic ta chwila nigdy nie wróci zrobisz coś szalonego będziesz cieszył się przez jakiś czas a potem to minie i tak jest z wszystkim... Szczerze to wolałbym na to nie wpaść bo teraz ciągle o tym myślę i wydaję mi się że wszystko co robię jest bezsensu. No bo jaki jest sens? zrobię coś fajnego i to zaraz minię. A wy co o tym sądzicie?

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przechodzilem dokladnie to samo. Moge radzic ci na PW. I wiesz co?

Idz z tym do psychologa. Natychmiast. Ja ludzilem sie, ze to mi przejdzie, przeszlo mi po miesiacu ale inaczej mysle i inny charakter mam do dzis. Pojdz na basen, skocz na glowke i to cie tak wyrwie z zamyslen, tak otrzezwi, generaljie najleosza metoda. Pisz pw jakby co.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Triger mylisz się, np możesz zwalić konia, i za chwilę możesz zrobić to samo, tak ciągle, i tak chwila nigdy nie minie, bo możesz robić to ciągle.(podałem jeden przykład)

Opublikowano

Najbardziej przykre jest to jak wypuszczasz gówno z dupy i nagle chcesz jeszcze raz, ciśniesz i nie wychodzi. To jest przykre. To jest chwila dla której warto żyć ! (to był powód )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Najbardziej przykre jest to jak wypuszczasz gówno z dupy i nagle chcesz jeszcze raz, ciśniesz i nie wychodzi. To jest przykre. To jest chwila dla której warto żyć ! (to był powód )

No stary Kurwa żyć nie umierać!

Triger mylisz się, np możesz zwalić konia, i za chwilę możesz zrobić to samo, tak ciągle, i tak chwila nigdy nie minie, bo możesz robić to ciągle.(podałem jeden przykład)

Zajebisty przykład <3 btw. Ale kiedyś przestaniesz walić konia (chyba) i ta chwila już nie wróci pozostają wspomnienia i tyle z tej chwili miałeś.

Opublikowano

Dałem ci lajka i zabrałem, rzeczywiście trwało to chwile.. Dla takich chwil chce się żyć.

No widzisz jutro wstaniesz i zapomnisz o tym co zrobiłeś i chuja masz z tego xD Przeżyłeś to i tyle koniec już nigdy to nie wróci i tak jest ciągle.

Opublikowano

Ja noszę rurki, i jestem z siebie dumny.

Chociaż i to pewnie kiedyś przeminie ;(

jawrurkach.jpg

Właśnie dla takich chwil żyję, bo sprawiają że jestem szczęśliwy.

Nawet nie wiesz jak ludzie dzięki temu mnie uszczęśliwiają.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Albo wsadzisz paluszki w dupkę, żeby było ciepło, a gdy musisz je wyjąć jest ci przykro, gdy minie jeden dzień zapomnisz i myślisz " hmmm. co to było " I zapomniałeś, najlepiej urodzić się z paluszkami w dupce i ich nie wyjąć <3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Panie :D za dużo w domu siedzisz i myślisz co ze sobą zrobić itd :D wychodź ze znajomymi w plener, bawcie się. Ja właśnie żyję dla takich chwil jak pisałeś :)

bo to jest naprawdę piękne i przez to życie jest zajebiste, bo nigdy nie wiesz co Ci się przytrafi :D ( 6 w totka np ) :D

Opublikowano

Panie :D za dużo w domu siedzisz i myślisz co ze sobą zrobić itd :D wychodź ze znajomymi w plener, bawcie się. Ja właśnie żyję dla takich chwil jak pisałeś :)

bo to jest naprawdę piękne i przez to życie jest zajebiste, bo nigdy nie wiesz co Ci się przytrafi :D ( 6 w totka np ) :D

Mówisz tak bo jesteś murzynem ;(

Sorry, ale sugeruję się zwrotem na początku zdania, który brzmi:

Panie :D

Ten post nie ma na celu szerzenia złośliwości związanej z rasistowskim podejściem do odmiennej rasy ludzkiej jaką jest rasa czarna

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Zdziwię cię ale wychodzę z domu a na kompie siedzę 4-5h łącznie... Jeźdzę na deskorolce gram w piłkę robię przypały z kolegami nie mam tak nudnego życia jak sobie wyobrażasz.

Opublikowano

Zdziwię cię ale wychodzę z domu a na kompie siedzę 4-5h łącznie... Jeźdzę na deskorolce gram w piłkę robię przypały z kolegami nie mam tak nudnego życia jak sobie wyobrażasz.

Spoko nie napisałem, że nie wychodzisz wgl z domu i że nie masz życia :D w takim razie coś jest chyba z tobą nie tak, jeżeli tak Cię to męczy :D

@DesoPL

100% truth :D

Opublikowano

Dla każdego, życie przedstawia inny sens i wartości.

W moim przypadku, ja mam od dawna wywalone co będzie jutro czy za tydzień. Żyje chwilą obecną i tego się trzymam, a to że mam załamania nerwowe to rzecz normalna to co... Mam przez załamanie nerwowe iść się zabić? Dajcie spokój, tą drogę obierają tylko ci, którzy już mają naprawdę dość i nie mają sił by coś zrobić. :P

Od siebie radzę, tak jak ktoś wyżej... Psychiatra... Chociaż w moim przypadku, ta opcja brzmi jak banał. :D

Opublikowano

Poczytaj książki o działaniu to inaczej na to spojrzysz. Potraktuj to jako grę: możesz osiągnąć co chcesz, bo nikt Ci nie stawia granic. -Dalej: każdy błąd i każda porażka będzie źródłem wiedzy, dzięki której osiągniesz to co pragniesz, wygrasz. Malo tego każda Twoja milisekunda może być centem w kieszeni.

Nic mnie tak nie inspiruje jak czas i następstwo zdarzeń.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Spoko nie napisałem, że nie wychodzisz wgl z domu i że nie masz życia :D w takim razie coś jest chyba z tobą nie tak, jeżeli tak Cię to męczy :D

To są moje przemyślenia gdy jestem z kolegami wogóle o tym nie myślę gdy coś robię wciągającego też o tym nie myślę po prostu jak każdy myślę po co jestem na tym świecie czemu jest tak a nie inaczej naprawdę to jest ciężki temat i nie wyciągajcie tak pochopnych wniosków że kurwa jestem jakiś nie normalny wtf :D Przecież pisałem że nie mam depresji a nic nic w tym stylu. Chciałem poznać waszą opinie ;)

Opublikowano

Po to masz kurwa pamięć i wspomnienia, żeby te chwile pamiętać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dlatego czeba robić coś fajnego coś szalonego czesto by żyć tą chwilą ;)

Hmm ale co ja tam wiem

O kurwwwww Mateq ten sławny Mateq z MPC teraz chłopie masz niezapomniany momęt Mateq napisał w twoim temacie też bym tak chciał :D

( ktoś kiedyś pisał ze Mateq to "Krul forumka" )

Opublikowano

Cześć z miejsca mówię że ten temat nie powstał z desperacji lecz z moich przemyśleń. Więc moim zdaniem życie nie ma sensu dlaczego? Bo każda chwila nam mija w dosłownie 0.01s i tak jest ciągle ... Pomyśl o jakiejś czynności która robiłeś 5 minut temu i co? I nic ta chwila nigdy nie wróci zrobisz coś szalonego będziesz cieszył się przez jakiś czas a potem to minie i tak jest z wszystkim... Szczerze to wolałbym na to nie wpaść bo teraz ciągle o tym myślę i wydaję mi się że wszystko co robię jest bezsensu. No bo jaki jest sens? zrobię coś fajnego i to zaraz minię. A wy co o tym sądzicie?

Powróć do metina to i życie nabierze sensu.

Pierdolenie głupot i tyle, jak się szuka sensu to się go szybko znajdzie.

Opublikowano

Dzisiaj prawie się zatopiłem i to nie tak że chwile się podtopiłem, no i nie chce żeby to jeszcze raz mnie kiedyś spotkało, bo kiedyś kolega może mnie nie uratować i już nie napisze na mpc forunku posta

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tez tego nie rozumiem, bo w jakies zycie w niebie po smierci trudno uwierzyc ;@

Ja czasem mam takie schizy, że myślę sobie co by było, gdybyśmy nie istnieli. Nie byłoby niczego, nie byłoby wspomnień, nikt nie wiedziałby o naszym istnieniu.

Pewnie dlatego człowiek wierzy, żeby wyjaśnić to, co jest naukowo niemożliwe do wyjaśnienia.

@top

Jeżeli tak myślisz to musisz mieć nudne życie..

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...