Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CalipsoMt2.pl [Dedyk] [Easy]

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

YY to jest xenox ?

Bo nic innego nie przypomina , praktycznie dużo rzeczy takich samych.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No i tutaj przynajmniej nie ma problemu z podstawowymi rzeczami typu klient, strona i forum, jak na innym serwerze, którego nazwy nawet nie chce mi się tutaj wymienić.

Takiego typu serwery też się podobają, dlatego czekam na start, może chociaż tutaj nie będzie wpadek.

Posiadacie może TS? Nie widziałem na prezentacji.

Opublikowano

No i tutaj przynajmniej nie ma problemu z podstawowymi rzeczami typu klient, strona i forum, jak na innym serwerze, którego nazwy nawet nie chce mi się tutaj wymienić.

Takiego typu serwery też się podobają, dlatego czekam na start, może chociaż tutaj nie będzie wpadek.

Posiadacie może TS? Nie widziałem na prezentacji.

Co do problemow to sie zobaczy jutro na starcie , wiec nie krakaj ziom :D

a tu masz IP TS'a : ts.calipsomt2.pl

1377774857-U369478.png

Opublikowano

wbije na serwa zupelnie z nudow :) nie lubie tylu zbroi (zwlaszcza w takich kolorach;/) natomiast + dla was ze wstawiliscie ss zbroi i broni :)
naprawde napracowaliscie sie robiac ta prezke wiec postaram sie zostac na dluzej ;)

chcialbym zapytac dokladnie jaki jest drop z metka na mapce 100 lvl (chodzi mi o to czy dropi tylko ten ulepszacz i nic poza tym?)
czy BS bedzie legalny ? ^^
czy serwer jest zabezpieczony przed atakami?
co z bosami typu ripek/9 ogonow ? watro je bic ?
dlaczego eppicki robione sa z broni 75 a nie standardowo 65 ?
czy na waszym serwie beda dodane pety ?
i narazie tyle z mojej strony :) prosze o odpowiedzi na te pytania :)

Opublikowano

Kilka plikow jest zarazonych z klienta, antywirus usuwa mi kilka plikow( zarazonych) i bez nich nie moge odpalic klienta :)

Jak odpalam pisze ze brakuje python,i speed cos tam. Jak wkleje z innego klienta to po odpaleniu odrazu sie wylacza. Jak to naprawic.

Opublikowano

Client już jest, czekam do 18.

Ale faktycznie bronie od 65 byłyby lepsze, bo człowiek spędzi tydzień by zrobić sobie bony w broni i jeszcze nie wejdą takie jakie mają być ;/

55jk0m.jpg

Opublikowano

Noo ja też czekam do 18 już nie mogę się doczekać :P Pozdrawiam a i Prezka bardzo fajna i pewnie zajeła bardzo dużo czasu -.-

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Wbije na pewno . Na xenoxie dość długo grałem tak więc i tutaj będziecie mogli mnie spotkać. Z tyloma mapami? Naaapewno wbije ;d

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Adminie,nie zgrywaj takiego cwaniaka ok?

1) Mamy nowości

Odp. pokaż mi te nowości bo jakoś ich nie widzę

2) To nie kopia xenoxa

Odp. faktycznie... aż trudno zauważyć podobieństwo...

NIE POLECAM

NIE ZAGRAM

why?

-Admin kozak,na dobre mu to nie wyjdzie

-Admin od razu wyjeżdża z mordą

-Kopia plikow nic więcej,co jak będzie ddos albo bedzie trzeba naprawic bug? ^^

Opublikowano

Nie wiem ile tą prezentacje przeglądałam jest naprawdę długa, a przede wszystkim bardzo solidnie zrobiona. Nowości sporo, doczekać się nie można ;)
Miejmy nadzieje, że na ten nie będzie ataków ddos. Postaraliście się, nie powiem, że nie. Oby tak dalej, na serwer wbije w 100%. :)

Opublikowano

Dawno nie grałem na żadnym easy :< prezka aż zachęca aby być na starcie i sprawdzić serwer ;)

Jezeli start bedzie bez opoźnien i nie bedzie wywalac co sekunde oraz bedzie sprawne logowanie to z chęcią zawitam ;)

Nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...