Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu są chińskie napisy ;d? Na start jak się dostaję EQ...

@EDIT

Już chce widzeć te płacze dzieci Is'a że im dziki pozabierało,a SM'y ni wróciły hahah xD

11573538277329494069.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli mają być takie lagi przez następne 3-4h to ja dziękuję i życzę powodzenia :)

Mam nadzieje że się to poprawi.

3m sie,znajdź serwer gdzie nie ma lagów na początku

Opublikowano

Też macie "Błąd połączenia... " ?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

3m sie,znajdź serwer gdzie nie ma lagów na początku

hrhrhr ? zapraszam Ast^um , nic nie było. Mógłbym wypisać ci jeszcz z minimalnie 2-3 serwery. Ale po co ? żebyś się dowartościował ?

@@

ciągle wywala , :) nie dobrze

Panowie spokojnie, lecą małe ddosy, niedługo to się unormuję, dajcie nam trochę czasu ;)

małe ? xD beka z ciebie.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ja musiałem 3 razy skrzynie ucznia otworzyć , bo jak wywaliło mnie to stałem znowu na początku . Ja myślałem, że te lagi ode mnie i już prawie bym klawiature rozwalił ...

Opublikowano

Panowie spokojnie, lecą małe ddosy, niedługo to się unormuję, dajcie nam trochę czasu ;)

Jak lecą małe ddosy to słabe zabezpieczenia macie że ciągle wywala ^^

Opublikowano

Jak by były małe, to by sie grało tylko by lagowało i wywalało, a nie że sie nie da zalogowac. Co jak co....ale FuBu to chyba śpi z zegarkiem ^^

65202445731045601401.png

Opublikowano

Kurwa debile spokój. Ataki mają i nie poradzą na to zbyt wiele co mogą blokować adresy, więc niech pracują.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jak lecą małe ddosy to słabe zabezpieczenia macie że ciągle wywala ^^

Panie informatyk, może powie Pan jak zabezpieczyć CAŁKOWICIE wywalanie channeli i zapychanie go połączeniami? Bo póki co nawet największe głowy tego świata z branży IT nie mogą tego odkryć ;)

Spokojnie, niedługo wszystko się uspokoi i będzie można normalnie gracz, tymczasem niektórym polecam niezawodną:

336623_db507bb116fb.png

Opublikowano

Pewnie serw off.. Azprime! poszedł po kocyk i płakać do mamy bo mu grubas wjechał wózkiem na serwer... Zegnajcie i dozobaczenia na FubuxSzmataMT2.co.pl.eu.net.lol.wtf

65202445731045601401.png

Opublikowano

Skoro to są "małe" ddosy to nawet z "małymi" nie dajecie sobie rady?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Panie informatyk, może powie Pan jak zabezpieczyć CAŁKOWICIE wywalanie channeli i zapychanie go połączeniami? Bo póki co nawet największe głowy tego świata z branży IT nie mogą tego odkryć ;)

Spokojnie, niedługo wszystko się uspokoi i będzie można normalnie gracz, tymczasem niektórym polecam niezawodną:

336623_db507bb116fb.png

Wolicie poczekać i grać bez cofek i lagów czy wejść i co chwile off ?

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...