Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która narodowość jest wg. was najgorsza w tej grze.

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedziałem że wielcy patrioci dadzą odzew...

Przykładowy polaczek (Nie mylić z normalnym Polakiem).

Rozpoczął się mecz:

2 obcokrajowców +3 polaczki;

pierwsza rzecz na chacie? "KTO PL"

pierwsza odpowiedź 2x"ja"

Po załadowaniu polaczki napierdalają po polsku a Ci dwaj biedni obcokrajowcy nie wiedzą co robić... teraz to rozwija się w dwie strony:

1: nie wtrącają się ale czują dyskomfort z powodu braku komunikacji z drużyną (+oczywiście polaczki flamują ich po polsku [bo to przecież wielkie pizdy i po angielsku tego nie napisze żeby on zrozumiał] a ten nic nie rozumie)

2. wtrącą się i piszą "can u speak english please?" i odpowiedź polaczka "learn polish motherfcker!" i powiela się sytuacja z drogi 1, czyli flame'owanie po polsku coś w stylu "patrz jaka pizda kurewska tylko feedować umie".

Polska już dawno wyrobiła sobie opinie flamerów/blamerów/feederów/afkerów. Nawet Rosja nie ma tak zjebanej opinii jak Polacy, wystarczy poczytać czat na Twichu jak gra MYM.

Opublikowano

Ja np. nie lubię Greków. Zawsze z nimi gram i przegrywam i nic nie zmieni mojego nastawienia do nich w tej grze. Tu nie chodzi o to, że oni nie umieją grać, ale zawsze wychodzą, kiedy ja gram. Pech? Może. :D

75217085885568519449.png

Opublikowano

polacy - wiadomo

czesi - jak zaczną spamić na tym czacie to jezu...

ruscy - nvm chyba wszyscy wiedzą dlaczego im serwer osobny zrobili

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Oczywiście, że Polacy. Z nimi nie da się wytrzymać, jak nie feedują to ostro flejmią.
Ja to się nawet nie przyznaje, że jestem polakiem bo by wyzywali, że 'ruchają moją starą' XDD

siema.

Opublikowano

Czy możecie pisać coś w stylu "1 osoba to nie cały kraj" etc? Jest wyraźnie napisane KTÓRA NARODOWOŚĆ JEST WG WAS NAJGORSZA W TEJ GRZE. Do tego wyjaśniałem pierdyliard razy, że chodzi o IDIOTÓW i BEZMÓZGOWCÓW. Do tego polecam nauczyć się czytać.

Do tego prosiłbym o brak zbędnych dyskusji na temat "To że ty tak uważasz, nie znaczy, że każdy taki jest"

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ruscy- Bo flejmią po rusku ( chociaż zdarzają się ludzie co sa cicho)

Bryci- bo mnie to wkurwia jak coś napisze po Polsku do kolegi a bryt mówi "You are fu cking Polish -,- " wtedy ja się pyta a skąd on jest i odpowiada :)

Czesi- Uważają się za bogów i wszyscy są gorsi od nich

Polacy 12+ - chyba każdy wie dla czego :P

Grecy- Bo mają zryty język i flejmią.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

nie wiem jak Wy, ale mi zdarzyło się parę razy trafić na turków..

Najbardziej denerwują mnie premade Czechów, cały czat w spamie, grają jak polacy <12 lat i uważają, że Ty niszczysz ich grę, chociaż Ty masz 12-8 a oni 8-18 .

Turcy - nigdy nie trafiłem Turka, który miał ping mniejszy niż 400 na EUNE i zawsze Afk przez co najmniej 10 minut od startu.

Polacy - eh.. dużo pisać, każdy wie o co chodzi..

Grecy - dużo piszą, mało robią..

Rosjanie - tych nie lubię najbardziej.. z feedują kogo się da, a potem report all team

Opublikowano

Ludzie, każda narodowość, ma swoich lepszych i gorszych graczy. Ja np. czasem mam zły dzień, a, że mam w nicku POL to od razu flame... Nie wiem o co chodzi, tutaj powinna być dobra komunikacja, a nie flame, a po chwili ignore ich bo nie wyrabiam... Typek Lee Sin vs Darius, nafeedował dariusa (lee 1/8), padłem raz przy darku jak chciałem go zabić, a ten lee sin, OMG FEEDER STOP FEED DARIUS IDIOT REPORT FOR FEEDING, i od razu ignore poleciał bo debila słuchać nie będę... Na koniec dostał 4x report na pewno, nie wiem jak od enemy.

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszyscy mówią że polacy ale to dla mnie jakoś nie prawda.

Zależy kto jak umie grać, kraj nie ma dużego znaczenia.

Najśmieszniejsze to że polacy piszą że beznadziejnie grasz bo jesteś

polakiem, wtf?

Ale jak bym miał wybierać to najtrudniej porozumieć się z Grekami.

vns0.png

Opublikowano

Anglicy tak samo lamerzy , jak się zdaży że jakiś polak feeduje (nie specjalnie) to zaraz odrazu płaczą , i wyzywają całą narodowość ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Grecy i polacy ale bardziej polacy.

Nie znosze jak w swoim teamie mam jakies polaka, na normalu da rade wytrzymac bo to w koncu normal ale ranked no comment.

Opublikowano

Hmmm narodowość trolli i nie ogarniętych graczy?? W każdym narodzie znajdują się tacy :) Ale żeby nie było spamu to.... Polacy (3/4 których znam.... nie chodzi o tych których mam w znajomych tylko o przypadkowych graczy... ostatnio jeden gadał że Pikej to najlepszy raper na świecie... mówił to na serio ;X i robił masę błędów ort. a o składaniu zdania nie wspomnę ), Czesi, Niemcy.... To w moim odczuciu ;) Ale to że polska gra najsłabiej to kłamstwo... mam kumpla co ap tryndą wygrał solo grę..... Mi się udało wygrać ap tristanką kilka rankedów i jeszcze innymi champami ;p ale nadal siedzę w brązie V :c Proszę o to żeby nie hejtować :) Jak zaczynałem to prawie brąz II miałem ;p

Opublikowano

Kurwa niech ktoś jeszcze zaznaczy Polacy to go znajde i zapierdole.

Nie wiem czy wiesz ty niedojebie że głosując Polacy, obrażasz mnie, siebie, wszystkich z forum, twoich kumpli (jeżeli grają w lola, bądź jeżeli takich wgl masz) zresztą jestem pewien że sam nie jesteś wart być Polakiem. Wypierdalaj do Hitlerów i wtedy będziesz mógł się przypierdalać do Polaków.

Ostrzeżenie? Buahhahaha pewnie sam moderator dał że najgorsi są ''polaczki'' smutna prawda, jeszcze się nawet szmata nie przyznała który to. Szkoda mi was tutaj dajcie mi jeszcze te 10% a stuknie mi setka i bye bye bitches. Znajde sbie normalne forum z ogarnięta administracją .

@edit 2

Juz wiem.. Battlelet <3

Po tym co napisałeś wole wypier.. do Niemiec niż stać koło takiego idioty Polaka.. ps. jestem z śląska jakoś nie czuje się jak Polak(Polaczek) ale jednak potrafię zachować się jak normalny człowiek gdziekolwiek jestem.. i mówić po Polsku.

zaznaczając Polska nie obrażasz Polaków tylko pokazujesz swoje zdanie.. gimbusku :).

Co do Polski nie każdy, poznałem kilku naprawdę spoko ludzi.. z którymi dało sie pogadać i wygrać grę ^^ bez żadnej spiny.

Polaczki = najczęściej przegrana i nie przez to że komuś nie idzie.. tylko przez głupie kłótnie na czacie ;) bo zamiast być spokojnym i grać to jadą po sobie jakby byli największymi wrogami.

I każdy człowiek który chociaż trochę myśli (nie polaczek) wie że nie chodzi o wszystkich.

Pozdrawiam.

Dziwisz się że dostałeś ostrzeżenie? ja bym się nie zdziwił jak ja bym dostał.. to co dopiero ty :) przeczytaj swój post.. i na ile to wygląda lat.. masz tak nasrane w bani że szkoda gadać, idź usiądź koło Tuska i wbijaj wszystkim co obrażą jakiegoś Polaka.. bo wasza Polska wywalczyła wolność.. a jest gorzej niż za komuny trochę zszedłem z tematu.

Peace.

W tej grze są 3-4 problemy.. affker , feeder (specjalnie feeduje zamiast grać), Czat... powinno się dawać bany za kłótnie i to surowe bo to psuje grę.

Lol to taki internetowy sport.. kłótnia = 50% przegranej.

I jak jesteś z tych co pisze (kur.. Polski team) to znaczy że jesteś Polakiem a nie prosem :) ilu ja już takich widziałem.. pluje się od początku a w połowie wychodzi z gry obraża all z statami kończy 0/7 :D i zwala na reszte.. hehe.

Koniec spamu.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Kurwa niech ktoś jeszcze zaznaczy Polacy to go znajde i zapierdole.

Nie wiem czy wiesz ty niedojebie że głosując Polacy, obrażasz mnie, siebie, wszystkich z forum, twoich kumpli (jeżeli grają w lola, bądź jeżeli takich wgl masz) zresztą jestem pewien że sam nie jesteś wart być Polakiem. Wypierdalaj do Hitlerów i wtedy będziesz mógł się przypierdalać do Polaków.

Ostrzeżenie? Buahhahaha pewnie sam moderator dał że najgorsi są ''polaczki'' smutna prawda, jeszcze się nawet szmata nie przyznała który to. Szkoda mi was tutaj dajcie mi jeszcze te 10% a stuknie mi setka i bye bye bitches. Znajde sbie normalne forum z ogarnięta administracją .

@edit 2

Juz wiem.. Battlelet <3

Czego ty chcesz ode mnie człowieczku?

Wiedziałem że wielcy patrioci i narodowcy się znajdą.... nie umieją przyjąć na klatę smutną prawdę, była kiedyś ankieta (s2) jak i teraz masz ankiete na forum przeprowadzoną w szeregach obcokrajowców (nie chodzi o tą ankietę) i zawsze masz najgorszego kogo? POLACZKA.

Wstyd mi za tych gimbusów którzy wyjeżdżają na czatach z kurwami/szmatami/zajebie ci matke itp. podczas gry.

Już to raz mówiłem, Polska wyrobiła sobie taką opinie nie przez prawdziwych polaków, tylko przez polaczków i teraz prawdziwi polacy przez nich cierpią. Tylko wejdę do gry i ktoś zapyta się skąd jestem, odpisuję że z Polski (wstyd mi za obecny naród, nie za mój kraj i jego historie dlatego przyznałem się bez problemu) to teraz odraz leci spam "OMFG REPORT POLISH IN TEAM" "OMG HE WILL FLAME "GOD NOT AGAIN WE LOSE" etc etc. Dlatego zazwyczaj gdy ktoś pisze skąd jestem odpisują "whydouevencarelandia" żeby dało się jakiś grać.

Przejrzyj na oczy.

Opublikowano

Niestety muszę to powiedzieć ;/. Mnie najbardziej dobija Polska kultura oraz poziom. Dobrze wiem, że są naprawdę dobrzy gracze, lecz niestety to nie mój poziom i ich nie spotkam pewnie ;]. Poza naszymi kochanymi płaczkami to strasznie denerwują mnie Rosjanie i Czesi...

Opublikowano

Polska-Taka prawda , co drugie słowo to kurwa lub inne przekleństwo.Bać się cokolwiek zrobić bo i tak jakiś burak pojedzie po starych.To po prostu nie jest kraj do zgrania , przynajmniej randomy ....

Opublikowano

1376473287-U253647.png

W teamie 2 polaków którzy po zrobieniu statów ok 2/10 poszli na afka bo stwierdzili, ze im sie juz nie chce grać... Jak tu sie nie wkurwić...

Wypłacz mi rzekę.

Oczywiście Czesi - najgorsze gówna jeżeli chodzi o poziom skill'a, jeszcze do tego lubią sobie poafkować i czasami poflame'ić.

Polacy na pewno nie zasługują na miano najgorszych przynajmniej jeżeli chodzi o skill'a.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Czego ty chcesz ode mnie człowieczku?

Wiedziałem że wielcy patrioci i narodowcy się znajdą.... nie umieją przyjąć na klatę smutną prawdę, była kiedyś ankieta (s2) jak i teraz masz ankiete na forum przeprowadzoną w szeregach obcokrajowców (nie chodzi o tą ankietę) i zawsze masz najgorszego kogo? POLACZKA.

Wstyd mi za tych gimbusów którzy wyjeżdżają na czatach z kurwami/szmatami/zajebie ci matke itp. podczas gry.

Już to raz mówiłem, Polska wyrobiła sobie taką opinie nie przez prawdziwych polaków, tylko przez polaczków i teraz prawdziwi polacy przez nich cierpią. Tylko wejdę do gry i ktoś zapyta się skąd jestem, odpisuję że z Polski (wstyd mi za obecny naród, nie za mój kraj i jego historie dlatego przyznałem się bez problemu) to teraz odraz leci spam "OMFG REPORT POLISH IN TEAM" "OMG HE WILL FLAME "GOD NOT AGAIN WE LOSE" etc etc. Dlatego zazwyczaj gdy ktoś pisze skąd jestem odpisują "whydouevencarelandia" żeby dało się jakiś grać.

Przejrzyj na oczy.

Też się wstydzę.. ale zawsze napisze prawdę a jeżeli ktoś przesadzi :) to odpisuje report za obrazę mojego kraju i moich przodków taki report to już raczej groźniejszy niż np. afk :P.

Wkurza mnie to i to bardzo że porównują mnie do Polaczków.. no ale co zrobić.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...