Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która narodowość jest wg. was najgorsza w tej grze.

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kalesony kurwa..

@top

Czesi i Słowacy, wkurwiają mnie tym swoim " polska pica jedna " -.-

Przed chwilą grałem z Czechami czy Słowakami i nawet sympatyczni byli ( Uczyliśmy się swoich języków xD ) Np jak malzahar padł to napisał " kurva " lub jak quinn zabiła to jej napisał " ale dobre " xD

Tak w ogóle to śmieszne jest grać z Czechem, który nie wie co pisze a i tak to pisze bo często to słyszy ;D

PS. Wiem jak powiedzieć " uciekła wam " - " utekla vam " :P

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesi i Rosja to największe gówno w tej grze. Nie wiem dlaczego tak dużo ludzi głosuje tutaj na Polaków, czyżby chodziło nich? Mniejsza, Czesi nie potrafią wgl grać. Masz Czecha w teamie to możesz być pewny że skończy ze statami 0/10.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bez najmniejszego sensu ... Jeżeli w waszym teamie trafi się ktoś kto zaczyna grę , nie ogarnia tak jak pozostali od razu cała narodowość to "nooby" ? .. Jeżeli ktoś tak uważa jest po prostu kretynem i baranem .

graphic.png

Opublikowano

Nie no to zmień w ankiecie na Polska (neo kidy i tym podobne)... Wg mnie Czesi, Grecja i debile, którzy nie podają swojego kraju, bo nie chcą, żeby ktoś im odpowiedział ^^. Wkurwia mnie ta ich gadka na początku typu "Omg premade Polish kids hahahaha" albo "Omg Polish noobs MY GOD report...". A jak się zaczyna gra to wygrywają linie ci premade, a tamte bezmózgi przegrywają i jeszcze piszą, że to moja wina i miałem polaków przeciwko i noobów to dlatego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...