Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby jak ty nabiles 50zł w dzien jak ja to zrobilem raz te zukie to neidosc ze nie dostałem tych 20 groszy to jeszcze nie moge zrobic 2 raz

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zukie akurat czasami ciezko zalicza, ale tak ze zmiennym ip mozna robic co kilka minut.

Ale sa takze inne akcje , bez zmiennego ip oraz zaawansowanego uzytkownika jest ciezko.

W 1:20h , bo wiecej mi sie nie chce , wycignalem 7zeta, w tym 7 akcji nie zaliczylo czyli+/- 2 zlote.

W niektorych akcjach nie akceptuja np, emaili z cyframi , niektorych nr telefonow, wieku ponizej 18 lub 21lat.

Jesli ktos ma sposoby na jakies akcje to piszcie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście uważam że to jest akurat metoda zarabiania dla dzieci, choć sam się w to kiedyś bawiłem (tylko w lepszym serwisie, który oferował więcej ofert)

Jest wiele innych metod na których można zarobić na prawdę poważne pieniądze, z tym że one wymagają znacznie więcej czasu i zaangażowania, a czasem i niewielkiej inwestycji

Przykład: PPA (Pay Per Action)
Jak działa: Wrzucasz plik, a ktoś go ściąga. 

Z tą 'małą' różnicą , że ktoś przed ściągnięciem musi wypełnić ankiete, wysłać sms, zarejestrować się gdzieś, czy coś w ten deseń

Za jedno ściągnięcie dostajemy międzi 0,25 a 10,00$ (zależnie od serwisu, kraju z którego pochodzi pobranie oraz zadania jakie wykonała nasza 'ofiara'*)

*Ofiara - napisałem tak, ponieważ z reguły wrzucamy tam po prostu 'fejki' :)

Długo się w to nie bawiłem przez brak czasu, ale wciąż pamiętam jak wrzuciłem na YT trailer z jakiegoś dodatku do Simsów 2 tygodnie przed premierą + rzekomy link do pobrania pełnej wersji gry...

Wrzuciłem to tak na spontanie, a po kilku dniach ujrzałem na koncie lekko ponad 40$ :) (nie jestem pewny czy to było w tym czasie, ale chyba wtedy właśnie był zaskakująco wysoki kurs dolara 3,20-3,40)

Metod ogólnie jest znacznie więcej, siedzę w tym od ładnych kilku lat więc mniej-więcej orientuję się w temacie :)

A jak by kogoś to zainteresowało, to i na facebooku można dobrze i przede wszystkim PRZYJEMNIE zarobić (Ci najlepsi zarabiają kilkaset zł dziennie spędzając przy tym może godzinę dziennie max)

Tu akurat nakład pracy jest bardzo duży,  (na początku), ale jest to przyjemna metoda, więc można to uznać za rozrywkę + zarobek przy okazji

Jak by komuś bardzo zależało to mogę opisać sposób na PW , bo tu już nie będę więcej spamował :)

/////////

W razie jak by któryś admin uznał to za offtop:
To NIE jest offtop

To post dotyczący jak najbardziej zarabiania w internecie i informujący o tym, że istnieją na to lepsze metody niż ta przedstawiona wyżej (+ dokładne uzasadnienie twierdzenia)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...