Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

EntfPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesteś idiotą, czy udajesz? Jak można coś pobrać bez połączenia do sieci, internetu?

Ja czegoś takiego nie mam i nigdy nie miałem. Podłączam się po prostu do sieci bezprzewodowej w domu.

I to, ze jesteś laikiem, nie wiesz nawet takich rzeczy, zobowiązuje Cie do obrażania innych, którzy chcieli pomoc?

Następnym razem poczytaj, dowiedz się więcej, zanim spróbujesz się wymądrzać i nabijać posty ;)

Do szkoły! Bez pozdrowień.

W temacie: W takim razie w jakiś sposób szwankuje Ci połączenie Wi-Fi - w telefonie lub routerze, mi przy proxy wszystko śmiga normalnie, tak samo, jak i bez Hideman'a itp.

Opublikowano

Nie wiem czy ja coś mam nie tak czy nie rozumiem.

Na początku pobrałem aplikację wszystko dobrze. Niestety po chwili ciągle wyskakuje mi coś takiego jak Uruchom za pomocą, do wyboru jest CHROME i INTERNET, czyli oznacza to że strone chce otworzyć, lecz niestety mam z tym problem bo to okienko wyskakuje ciągle co 3 sekundy i nie da się nic zrobić.

Pyt nr 2.

Pobrałem aplikację i dostałem na koncie 0.11 Euro, to dużo?

Pyt nr 3.

Połączyłem konto z facebooka na którym e-mailu jest zarejestrowane PAYPAL, dobrze zrobiłem tak?

Gdzie jest opcja do wypłacenia pieniędzy? Czy dopiero pokaże się jak na koncie będę mieć 5.00 Euro i wyżej tak?

Można zablokować te durne wyskakujące okno żebym potwierdził na jaką przeglądarkę ma mnie dać? Wtedy są po lewej stornie 4 okna, thomes,music,games i coś jeszcze i w adresie jest :sub_id:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Android 4.1 lub wyższy

aplikacja : na tablecie

Opublikowano

WHAFF bardzo dobry patent, nie wiem jak teraz to jest , ale kiedyś zarabiałem na tym 100$ w pare dni z moim patentem lecz niestety już nie działa

Opublikowano

• Według mnie jest to pic na wodę i nie da się tego wypłacić, a jeżeli już da się to więcej zaplacisz niż za kwotę jaką masz wypłacisz. Sorki, ale to jest moje zdanie.

2s6wxf4.png

Opublikowano

• Według mnie jest to pic na wodę i nie da się tego wypłacić, a jeżeli już da się to więcej zaplacisz niż za kwotę jaką masz wypłacisz. Sorki, ale to jest moje zdanie.

Chłopie, to nie pic na wodę. Wiesz czemu wypłacają? bo i tak zarabiają więcej dzięki nam.. bo tam są reklamy i ankiety^^

Opublikowano

Koniec z PPA i z zarobkiem adekwatnym do akcji wykonanej przez innego człowieka. Kosz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...