Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

EntfPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już się za to biorę :] a co do emulatora najlepszym jest bluestacks

@up@edit

No co jest "Frajerze"?Mistrzowi gębę zatkało!

skądś te słowa kojarzę..... wiem piosenka Tes-siwa prawda

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

najlepsze oferty są w USA, Francji, Niemczech i tych tam azjatyckich no i w Wielkiej Brytanii jeszcze... czasami zdażają się oferty które nie wypłacają albo wypłacają z opóźnieniem pare razy już tak miałem że zrobiłem 10 ofert po 10 centów i nic nie dostałem następnego dnia wchodzę i zamiast 2,5$ mam 3,5$ :D i dobrze robić je wieczorem tak 22/23 bo wtedy najwięcej w USA trafiałem nawet na oferty za 1$ :D a i do osób którym się nie pojawiają ofery po zmianie VPN to trzeba wyłączyć i jeszcze raz włączyć aplikacje żeby się oferty nowe pokazały... a taka ciekawostka w końcu udało mi się przekroczyć magiczną barierę 1000 unikatowych wyświetleń na blogu weeee i ze statystyk wynika że był to własnie użytkownik MPCForum :D

Opublikowano

z tego co słyszałem jak ma się coś z softem porobione i z rootem to aplikacja nie działa... a używasz VPN czy nie?

Opublikowano

Niby wszystko pozytywnie ale nadal mam wątpliwości co do tego :x Tak więc:

1. Na jakiej zasadzie to działa?

2. Jakie uprawnienia ma ta aplikacja?

3. Czy mogą wyniknąć z tego jakieś nieprzyjemności?

4. Konto na PayPal mysi być z prawdziwymi danymi?

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Niby wszystko pozytywnie ale nadal mam wątpliwości co do tego :x Tak więc:

1. Na jakiej zasadzie to działa?

2. Jakie uprawnienia ma ta aplikacja?

3. Czy mogą wyniknąć z tego jakieś nieprzyjemności?

4. Konto na PayPal mysi być z prawdziwymi danymi?

1. Pobierasz i testujesz aplikacje

2. Zobacz sb

3. Nie

4. Nie

Można zamiast na paypala to na PSC ?

logic;c

Opublikowano

Wszystkie pobierane aplikacje i gry do testów są z google play więc muszą być zatwierdzone przez administratorów zanim trafią do pobrania. Jak to działa? Załóżmy że napisałeś aplikacje i chcesz ją pokazać ludziom ale nie dość że nikt jej nie pobiera to spada coraz niżej w sklepie google, więc co robisz? Reklamujesz a za to się płaci czyli my na tym zarabiamy. A autor zyskuje pobrania + nieraz nawet stałych graczy którzy poleca grę dalej więc gra pnie się w górę aż w końcu sama się reklamuje i oferta znika. Na szczęście ludzi którzy tworzą aplikacje jest sporo więc i ofert będzie sporo.

Opublikowano

Polecam, po 5 minutach od 0 zrobiłem 1$, co daje ponad 3 polskie złote, na polskim IP.

W porównaniu do tego 40 zł, tutaj to można zrobić w około tydzień z zmianami ip.

Opublikowano

Mam pytanie czy jest coś takiego na windows ponieważ mam telefona z androidem (samsung galaxy sII),

ale nie mam Wi-Fi ( dostawca internetu nie ma w ofercie) .

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Pytam jeszcze raz i odświeżam czy jest alternatywa tej

aplikacji na windows'a ?

Bluestack + Whaff v55.

U mnie wyskakuje żebym do FB się zalogował mimo, że już to zrobiłem.

Opublikowano

Nie działa na bluestack, chyba że tylko mi, nie dawno próbowałem i dupa :/

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Dlaczego jak w tej wybieram opcje invite to share & earn to nie pokazuje mi znajomych do zaproszenia a w znajmych mam ponad 200 osób i zalogowałem sie do FB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...