Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

EntfPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu do k**wy nędzy cały czas mi się wyświetla o logowanie do facebooka? Nie idzie tu kurna bez fb zrobić te reklamy?

Co za problem zarejestrować się na fb specjalnie do tego?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Żeby VPN zadziałał trzeba zrestartować aplikacje nie tylko zminimalizować... Niektóre oferty są niewypłacalne więc jeżeli jakieś oferty "wiszą" od tygodnia oznacza to że nie ma sensu ich wykonywać. Jak na razie nie przybywa nowych ofert w USA i nie wiem dlaczego ale nadal można korzystać z ofert w europie i azji.

Opublikowano

Gdy wpisałem login i hasło do facebooka, nic się nie zrobiło, tzn wyskoczylo takie białe okienko, które mogłem zamknąć. Mam po prostu problem z zalogowaniem się, pomoże ktoś?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

czy to tylko u mnie czy u was też skończyły się oferty w USA? :D

ja w ogole nie mam ostatnio ofert z usa

ciekawe kto wam da karte kredytowa bo watpie zeby gimby mialy dostep do karty kredytowej swojej mamuni ;F

sposob fajny ale lepiej juz isc do tej roboty popracowac godzine zarobic te 20 zl czy nawet wiecej i wydac na ta gre niz bawic sie w takie cos tylko oczy sie psuja

xxx

Opublikowano

ja w ogole nie mam ostatnio ofert z usa

ciekawe kto wam da karte kredytowa bo watpie zeby gimby mialy dostep do karty kredytowej swojej mamuni ;F

sposob fajny ale lepiej juz isc do tej roboty popracowac godzine zarobic te 20 zl czy nawet wiecej i wydac na ta gre niz bawic sie w takie cos tylko oczy sie psuja

Po 1. Do PayPala nie trzeba kk.

Po 2. Tak, bo po robocie wyjdziesz cały i zdrowy. Nie będziesz przemęczony, jeżeli pracujesz fizycznie to nie będzie ciebie nic bolało. Nigdy w życiu.

Opublikowano

Pieniądze są małe, ale można tak dolar dziennie i wkońcu się coś uzbiera.

Skończyły mi się oferty, zostały tylko takie, w których muszę podawać numer telefonu. Za taką jedną nawet 0,70$, powiedzcie czy się opłaca, czy będą mi spamowali sms?

Co ile te oferty się odświeżają? Czy muszę wszystkie zrobić, żeby tak było? Bo opera, czy tam google chrome nie jest kompatybilna z moim telefonem, przez co tej oferty zrobić nie mogę

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pieniądze są małe, ale można tak dolar dziennie i wkońcu się coś uzbiera.

Skończyły mi się oferty, zostały tylko takie, w których muszę podawać numer telefonu. Za taką jedną nawet 0,70$, powiedzcie czy się opłaca, czy będą mi spamowali sms?

Co ile te oferty się odświeżają? Czy muszę wszystkie zrobić, żeby tak było? Bo opera, czy tam google chrome nie jest kompatybilna z moim telefonem, przez co tej oferty zrobić nie mogę

Na stronie tych ofert w regulaminie pisze, że będzie ci spamować sms'ami za 2,30 zł

Opublikowano

Trzeba to zrobić na tel. ??

Te pytanie padło już wiele razy, przed napisaniem posta przejrzyj zawartość tematu. Tak, trzeba na telefonie, tablecie, czy innym gównie z androidem 2.2+ Niby można jakiś tam emulator zainstalować, ale ktoś pisał, że to nie działa

1361453243-U739101.png

Opublikowano
Gdy wpisałem login i hasło do facebooka, nic się nie zrobiło, tzn wyskoczylo takie białe okienko, które mogłem zamknąć. Mam po prostu problem z zalogowaniem się, pomoże ktoś?

Jak poradziłeś sobie z tym problemem ? Bo u mnie to samo :)

Opublikowano

Jak poradziłeś sobie z tym problemem ? Bo u mnie to samo :)

Nie miałem wówczas zweryfikowanego konta na facebooku, dlatego ten problem ;)

@top

kiedy mi się zmienią oferty,bo zostały mi tylko takie, w których muszę dać swój numer telefonu.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie miałem wówczas zweryfikowanego konta na facebooku, dlatego ten problem ;)

@top

kiedy mi się zmienią oferty,bo zostały mi tylko takie, w których muszę dać swój numer telefonu.

Ja już czekam od 2 tyg. nie zmienią ci :P

Opublikowano

Ja już czekam od 2 tyg. nie zmienią ci :P

Nie zmienią? Więc to jest bez sensu. Z tych polskich ofert udało mi się uzbierać 1,2$, tylko tyle. Wiem, że jest coś takiego jak VPN, ale gdy zmieniam ip na np. niemieckie to mam internet 15 kb/s dl, upload 30 kb/s

z czymś takim gierke 15 mb pobiorę w ile? 20 minut? 30? Nie opłaca się

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie zmienią? Więc to jest bez sensu. Z tych polskich ofert udało mi się uzbierać 1,2$, tylko tyle. Wiem, że jest coś takiego jak VPN, ale gdy zmieniam ip na np. niemieckie to mam internet 15 kb/s dl, upload 30 kb/s

z czymś takim gierke 15 mb pobiorę w ile? 20 minut? 30? Nie opłaca się

A uzywasz Wi-Fi? Podejrzewam, ze nie i dlatego tak wolno Ci pobiera te gierki ;) gdzies tam, ktos pisal, ze bez Wi-Fi strasznie mozolnie to idzie :)

Opublikowano

A uzywasz Wi-Fi? Podejrzewam, ze nie i dlatego tak wolno Ci pobiera te gierki ;) gdzies tam, ktos pisal, ze bez Wi-Fi strasznie mozolnie to idzie :)

jesteś idiotą, czy udajesz? Jak można coś pobrać bez połączenia do sieci, internetu?

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...