Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

EntfPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

często jest tak że gry nie działają ale kase i tak wypłacą :D tylko niektóre oferty wypłacają z opóźnieniem

Opublikowano

1.Musisz się logować z konta na fb ale co za problem założyć jakieś konto z fałszywymi danymi i się nim zalogować? :D

2. Musisz być zalogowany żeby wykonywać oferty.

Opublikowano

Witajta moje ziomki, mój friendson ma problemixa. Znaczy tak jest ten premium pikcs i tam jakiś program do kamerowania, i jak się go pobiera to wyskakuje, i on nie może zaznaczyć "ticka" na zielono, to okno co jest "cancel" i "ok", i on nie może... tak na dół coś zrobić, przesunąć. Może ktoś Video Tuta abo co bo to poważny problem jest. Ja to żem zrobił jak nie wiem czy ta harde czy nie było. Za helpa wszelkiego podziękuje, abo sam nie wiem ale kolega podziekuje jak mu pomożecie to git jak nie to nie git. Srać się chce a takich dupereli.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

kiedy odpalam aplikację wywala mi do google play i każe aktualizować mimo tego, ze mam najnowszą wersję. samsung galaxy mini 2, najnowsza wersja androida,
mogę Was prosić o pomoc? :)
Dokładnie pisze: WHAFF is only allowed in the latest version. Sorry, plz go to update.
jest tylko 1 przycisk- ''ok'' i nie da się tego pominąć, a wcześniej zrobiłem 2 oferty i nagle się to pokazało.

Opublikowano

@up

Musisz zaktualizować, jak wcisniesz ok to powinno się przekierować do sklepu play. Weź w sklep play, wpisz whaff i wybierz te wolne pieniadze i będzie aktualizuj i odinstaluj ale chyba wiesz co wybrać. Jak zaktualizujesz to wszystko bedzie git i znów na świecie zapanuje harmonia.

Witajta moje ziomki, mój friendson ma problemixa. Znaczy tak jest ten premium pikcs i tam jakiś program do kamerowania, i jak się go pobiera to wyskakuje, i on nie może zaznaczyć "ticka" na zielono, to okno co jest "cancel" i "ok", i on nie może... tak na dół coś zrobić, przesunąć. Może ktoś Video Tuta abo co bo to poważny problem jest. Ja to żem zrobił jak nie wiem czy ta harde czy nie było. Za helpa wszelkiego podziękuje, abo sam nie wiem ale kolega podziekuje jak mu pomożecie to git jak nie to nie git. Srać się chce a takich dupereli.

czekam na helpa ;/

@edit2

Z czego najlepiej dropicie hajsiwo?

I czy korzystacie z tych VPN-ów, srenów itd?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@2up
przekierowywało mnie go google play ale tam była opcja otwórz i odnistaluj :P po kilku reinstalacjach i po kilku ponownych włączeniach telefonu samoistnie zaczęło działać, posiedziałem pare godzin w nocy i zarobiłem 3,94$ fajna sprawa z tej apki xD

Opublikowano

Z czego wy bierzecie tyle hajsu? Znaczy czy korzystacie z VPN czy bez? Korzystacie z tego supersonicads itd...

@edit

działa to tak, że np, dzisiaj zainstaluje, dostane hajs, odinstaluje i na drugi dzień zainstaluje to bedzie działać.

Opublikowano

Mam to samo co up, 3 dni i ledwo dobijam do 2$. Chciałem dzisiaj troche zarobic i przez caly dzien mam z 3 oferty ktore sie nie zmieniaja i nie daja pieniedzy. Jakim sposobem wy to robicie?

Opublikowano

używacie VPN na kraje takie jak USA Niemcy Francja i UK no i te azjatyckie bo tam najwięcej płacą oferty z USA przegląda się w godzinach wieczornych... wiecie różne strefy czasowe :p jeżeli po odpaleniu VPN nie wyświetla wam ofert to znaczy że musicie wyłączyć aplikacje i jeszcze raz włączyć ale wyłączamy nie tak że aplikacja działa gdzieś w tle tylko całkowicie... gdy ją włączymy powinien się pokazać napis WHAFF a jak się nie pokazuje i od razu przechodzi do aplikacji to znaczy że źle ją zresetowaliśmy.

Odpowiedz do pytania czy kasa zostaje po usunięciu aplikacji? Tak ale potem logować się musimy tym samym kontem FB.

Opublikowano

Jak zainstaluję aplikacje z tych ofert, to od razu po zainstalowaniu mogę sobie odinstalować?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@Mam problem. Przez 2 dni mam te same ankiety (no te które pokazują, że trzeba pobrać to i to i uruchomić to i to) a na dodatek 3 z nich nie działają. Mam 1$ 70 Centów, ankiety za 10 centów (+1 google), 15 centów (Crush Castle czy coś takiego), 10 centów (obejrzenie filmu). Codziennie przez 10 dni (2 dni już wykorzystane) dostaje 5 centów. Co mam robić?

PS VPN mi nie działa, nie wiem czemu. Może ktoś podać dobry, darmowy?

Come on, shoot faster,

Opublikowano

@ref pomóżcie :)

Come on, shoot faster,

Opublikowano

@ref :)

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Korzystając z tej aplikacji logujecie się na swoje prywatne konto fb, czy w celu zarabiania założyliścienowe? Bo nie chce zeby pisano posty w moim imieniu.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...