Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Petycja Nostale Item Shop

SONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.change.org/petitions/entwell-change-nostale-eu-developer 

Zaczęło się wszystko od tego gdy gameforge zniszczył Tere Online a teraz Nostale ładna kolorowa cukierkowa gra w polskiej wersji językowej niestety wprowadzono dzisiaj ceny 1000% czyli z 8 zl nawet do 40 za głupi przedmiot np perełka która kosztowała 19 NOS DOLARÓW kosztuje 99 SKANDAL!

Zapraszam do podpisywania petycji.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do logo to mogłeś je poprawić.

Ogółem, to źle z Waszej strony.

Petycja to petycja, ale jak zmienią producenta, to wtedy może nie być polskiego NosTale.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jestem na nie. Dlaczego? Przy zmianie wydawcy stracimy nasze konta co za tym idzie pracę w nie włożoną. Przy tym możemy spodziewać się wielu innych zmian które mogą zniszczyć nostale jeszcze bardziej.

Opublikowano

Ludzie ta petycja gunwo da !! Poczekajcie do końca eventu przecież musiało być coś za coś myśleliście że za darmo tyle nagród dostaniecie ?

ALE ICH SIĘ WOGÓLE SPRZEDAĆ NIE DA TYLKO TRZEBA KUPIĆ PERŁE ZA 50 ZŁ !!

A pozatym Art napisał że po evencie te ceny się nie zmienią!!

nostaleh.png
Opublikowano

Jestem na nie. Dlaczego? Przy zmianie wydawcy stracimy nasze konta co za tym idzie pracę w nie włożoną. Przy tym możemy spodziewać się wielu innych zmian które mogą zniszczyć nostale jeszcze bardziej.

Gameforge zniszczy jeszcze bardziej i zamieni P2W :) Może jeszcze abonament da :)

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ;]

Może i itemki są za free, ale podnoszenie tak gwałtownie ceny ważnych przedmiotów nie jest do końca okej... Pamiętacie inne gry od GameFail? Ogame, Metin, RaiderZ oraz inne tytuły zostały po prostu zniszczone (Co do metina to nwm czy GF go wykończyło). Ja po prostu nie chcę czekać i robię wszystko co w mojej mocy, może wyjdzie dzięki temu jakiś news na dużym portalu albo nic. Co mamy do stracenia? Postacie.. no dobra, ale są też plusy :D

Opublikowano

Wasy teraz tu sobie pogadamy? :D

Bezimienny niewiedziałem że masz konto na mpc ;d

Moim zdaniem NosTale powinno być odciągnięte od łap GameFail bo za niedługo zamkną NT tak jak RaiderZ bo nie spełniało ich wymagań HAH (Money)

nostaleh.png
Opublikowano

Gravity ja czekam na nabór do członka teamu nt ;) nabór skryb na forum nt zniknęli mi przed nosem. Ja bym chciał żeby zmienili wydawcę ale.no cóż jestem materialistą.

Przywiązałem się do mojego.konta i boli mnie to że mogę to stracić :P Wolałbym poczekać do końca eventu może wróci to wszystko do normy. Jak coś mogę robić za tłumacza niemieckiego.

Opublikowano

Gravity ja czekam na nabór do członka teamu nt ;) nabór skryb na forum nt zniknęli mi przed nosem. Ja bym chciał żeby zmienili wydawcę ale.no cóż jestem materialistą.

Przywiązałem się do mojego.konta i boli mnie to że mogę to stracić :P Wolałbym poczekać do końca eventu może wróci to wszystko do normy. Jak coś mogę robić za tłumacza niemieckiego.

Możesz mi jutro przetłumaczyć pewien tekst? Chcę poinformować naszych rodaków lecz nie jestem dobry z gramatyki niemieckiej ;]

#Edit dzisiaj już 100 głosów dobijemy, jutro chcemy 500 po przez spamowanie na zagranicznych forach :D Dalej się samo rozejdzie.

Opublikowano

To że ceny się zmienią po evencie, to nie znaczy, że zmiana producenta by się nie przydała.

GameForge nie nadaje się do publikowania gier w europie. Trzeba ją.. usunąć.

Entwell to dobra firma i raczej przemyśleli by krzyki graczy o zmianę firmy.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

GameFail tylko psuje gry z potencjałem. Pod petycje się podpisuje. Zebraliśmy aż 100 głosów w 1 dzień, a jeśli zareklamowalibyśmy jakoś tą petycje, spokojnie zdobędziemy więcej :]

Opublikowano

Smoczyca na boardzie już załatwiła, ale udało nam się przez ten czas zdobyć 100podpisów! Dzisiaj nadchodzi część druga planu o nazwie niemcy.

Petycja nie warta zachodu jak to niektórzy mówią? Ja jednak spróbuje...

Opublikowano

To potwierdzę, że trzeba zmienić wydawce. Nawet na Elswordzie GF pokazuje na co go stać. Była nawet ankieta

Na jakiego wydawce zmienić :

Nexon otrzymał 87%

inne : 13%

Nie bd wymieniał wszystkich bo trochę ich było.

Ale w Elswordzie jest tak avatar kosztuje 3.000 monet EL i daje te same rzeczy co za 1.900. No i gdzie tu logika?

Najlepiej zmienić wydawce i będzie wszystko zajebiście ;]

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Jak ktoś chce pomóc to może udostępniać petycje oraz ten obrazek: 0f78.png(http://img837.imageshack.us/img837/6797/0f78.png)

Najlepiej napisać jakąś notke motywacyjną która zachęci do podpisania się (jak w przypadku Tery) i przetłumaczyć ją na różne języki (zaczynając od niemieckiego i angielskiego).

Widziałem też jakieś bunty w Elswordzie... Niby u nas są tylko złe ceny, ale później może być gorzej ;]

Opublikowano

Może tak:

0f78.png

Dear NosPlayers!

We want to change NosTale EU publisher.

Gameforge policy (Money, Money, Money) can destroy NosTale and other games (Example RaiderZ europe)

Do you want to support us?

Sign this >>> https://www.change.org/petitions/entwell-change-nostale-eu-developer

Nowa wersja angielska >>> Post 40 by meritus

Nie wiem czy jest w 100% poprawne, dlatego proszę kogoś o ewentualną korektę

@Edit

Wersja niemiecka by google tłumacz

0f78.png

Lieber NosPlayers!
Wir wollen NosTale EU Verleger ändern.
Gameforge Politik (Geld, Money, Money) zerstören können NosTale und andere Spiele (Beispiel RaiderZ europe)
Sie möchten uns unterstützen?
@TheHardStyleBoy dzięki za poprawienie.

0f78.png

Opublikowano

Po 1 . Gameforge jest z Niemczech, wiec jak ma zrozumieć ze piszesz po Polsku?

Nie podpisuje się, bo placzecie . To tylko perełka noskumpla i pudlo.

Ty chyba nie do końca zrozumiałeś o co chodzi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...