Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Usługi z szerokiego zakresu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem krajcowatą na stronie z modelami, nie wiem z jakiej jest gry.

Mam Ci pokazać od czego zaczynałem ją naprawiać?

Tak i zrobiłeś identyczną jak w l2. Popatrz na to co piszesz...

^^

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak i zrobiłeś identyczną jak w l2. Popatrz na to co piszesz...

Jednak miałem rację. To prostak i idiota który potrafi tylko napisać że ogarnia al i jest samoukiem gagaga Smiech na sali.

Wypierdalaj z MPC forum śmieciu, sam zrobiłeś tą broń 70%? Hahahah mark ci pokazał co zrobiłeś ( Teraz w gacie )

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

http://imageshack.us/a/img822/6480/88gj.jpg

http://imageshack.us/a/img29/2893/d0al.jpg

http://imageshack.us/a/img600/8784/cx4a.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/5954/r5ap.jpg

Na stronce broń była ładna, wymagała malutkich popraw.

Po pobraniu jak widać host mnie w chuja zrobił. :)

(Tekstura fabrycznie była w tga)

Podobał się to naprawiłem, proste.

Opublikowano

Ta. Szkoda mi konta na takiego pajaca jak on.

Po 1: Gdyby każdy miał tak postępować jak napisałeś, to siedział byś już dawno w kiciu. Za nielegalne oprogramowanie.

Więc się zastanów co pierdolisz.

Nie rozumiem tego podpunktu?

Po 1: Gdyby każdy miał tak postępować jak napisałeś, to siedział byś już dawno w kiciu. Za nielegalne oprogramowanie.

Muszę Cię zaskoczyć, ale nawet jakbym miał coś nielegalnego to nie dostałbym takiej kary jak ktoś kto się wzbogaca czyimś kosztem i w tym wypadku jest rożnica jak ktoś pobierze jakieś oprogramowanie bo nie ma kasy żeby kupić w sklepie a tym jak ktoś sobie pobierze pliki serverowe i się jeszcze na nich wzbogaca ( w pierwszym wypadku będzie to maksymalnie kara grzywny) i mam nadzieję że właścicieli privów wkońcu udupią.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nolog Pomylka, on korzysta z nielegalnego oprogramowania nie do celow naukowych czy dla swojej zabawy, a dla zarobku ;).

To nie ma roznicy ,,prawniku". Nie nie udupią bo nie jeden myk jest :). Uwierz, że nie jeden z polskich serwerów dedykowanych stoi na firmy, czy dzieło.

Opublikowano

Nolog Pomylka, on korzysta z nielegalnego oprogramowania nie do celow naukowych czy dla swojej zabawy, a dla zarobku ;).

To nie ma roznicy ,,prawniku". Nie nie udupią bo nie jeden myk jest :). Uwierz, że nie jeden z polskich serwerów dedykowanych stoi na firmy, czy dzieło.

Na firmę stawia się głównie po to aby dostawać 40-50% z sms a nie 25%.

Niektórzy są już tak wyrobieni, że dostają po 80% z sms.

Opublikowano

Plugin ala zaczepka facebook na mybb dasz rade stworzyć? ;]?

Jak to wygladało by w praktyce , w profilu pojawia się znaczek zaczep i po kliknieciu danej osobie na pw dostaje wiadomosc ze osoba 1 zaczepila cie.

Opublikowano

I co z tego że stoi na firmę lub dzieło? Od kiedy w firmie może być pirackie oprogramowanie? Nie wspominając na bogaceniu sie na nim? Więc jaki jest ten myk?

O co Ci chodzi bo nie rozumiem ? Przeczytaj jeszcze raz to ze zrozumieniem:

Nie rozumiem tego podpunktu?

Muszę Cię zaskoczyć, ale nawet jakbym miał coś nielegalnego to nie dostałbym takiej kary jak ktoś kto się wzbogaca czyimś kosztem i w tym wypadku jest rożnica jak ktoś pobierze jakieś oprogramowanie bo nie ma kasy żeby kupić w sklepie a tym jak ktoś sobie pobierze pliki serverowe i się jeszcze na nich wzbogaca ( w pierwszym wypadku będzie to maksymalnie kara grzywny) i mam nadzieję że właścicieli privów wkońcu udupią

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...