Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Usługi z szerokiego zakresu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do zaoferowania pomocną dłoń dla ludzi którzy mają głowę na karku.

(Jeżeli potrzebujesz w czymś pomocy a nie masz zielonego pojęcia na ten temat to Ci nie pomogę bo uczyć nie będę,

mogę tylko pomóc ludziom którzy standardową wiedzę posiadają)

Oferuję:

• Tworzenie prac w 3D Studio MAX 2014 (Jako nieliczny posiadam Importer/exporter GR2)
  • Tworzenie grafiki 2D (Z każdego zakresu)
  • Pomoc w obsłudze FreeBSD
  • Pomoc w obsłudze MySQL
  • Pomoc w zabezpieczeniach maszyny serwera
  • Pomoc w zabezpieczeniach clienta serwera
  • Pomoc w edycji plików serwerowych
  • Pomoc w edycji plików clienta
  • Pomoc w tworzeniu AutoPatchera w AutoIT
  • Pomoc w tworzeniu AutoPatchera w Visual Basic
  • Pomoc w tworzeniu / edycji / kompilacji / dekompilacji libów.
  • Pomoc w tworzeniu / edytowaniu skryptów bash.
  • Pomoc w tworzeniu / edytowaniu skryptów pythona.
  • Pomoc w tworzeniu / edytowaniu questów
  • Pomoc w tworzeniu / przerabianiu diffów na game 2089, 2089M, 34089, 41577.
  • Pomoc z HTML
  • Pomoc z CSS
  • Pomoc z PHP
  • Pomoc z SWF
  • Pomoc z Teamspeak3
  • Pomoc z IP.Board
  • Pomoc z MyBB

Pozdrawiam Lars Ravson..

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty urfa expercie zrób mi samolot do metina żebym mógł latać to cię wynajmę do wynoszenia wody z mojej chłodni serwerowej.

A kurfa zapomniałem. Tys kurfa jesteś w al expertem to zamontujesz i chłodzenie cieczą. AW@
Przyjmujesz zamówienie?

Opublikowano

LOL! Jak dla ciebie czymś ciekawym jest zmiana nazwy i wrzucenie na mpc to o ja pierdole. Co się z ludźmi dzieje.

Spierdalaj jak się nie znasz. Jest znaczna różnica między game 2089 a tym 34089, 34089 jest z sg, a 41577 mają teraz na globalach od gf.

Opublikowano

Spierdalaj jak się nie znasz. Jest znaczna różnica między game 2089 a tym 34089, 34089 jest z sg, a 41577 mają teraz na globalach od gf.

O ile się założysz, że go nie ma? :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Też mi ktoś pisał że można mieć z elitepvpers gdy masz odpowiednie na tym forum rangi i coś tam jeszcze. Osobiście w to nie wierzę, a że kolega LarsRavson ma game 41... to w to też nie wierzę, tylko robisz ludziom wodę z mózgu ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Bo Ty tak chcesz?

Nie bo chcę, tylko bo wiem. Zapewne gówno potrafisz, pokaż przykładowe prace.

- Jakiś dowód istnienia owego game.

- Przykladowe modele stworzone przez ciebie?

- Jakieś funkcje w napisanych libach?

- Przykładowa grafika 2D.

- W jaki sposób potrafisz zabezpieczyć klienta/maszynę?

- Przykłady tego co zrobiłeś w "php, css, html, swf"?

Nie uwierzę, że jesteś grafikiem 2d, grafikiem 3d, złodziejem (wykradnięcie niepublicznego game), administratorem strony i serwera, webmasterem, webdesignerem, programistą c++/asma, autoit/visualbasic jednocześnie.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Nie bo chcę, tylko bo wiem. Zapewne gówno potrafisz, pokaż przykładowe prace.

- Jakiś dowód istnienia owego game.

- Przykladowe modele stworzone przez ciebie?

- Jakieś funkcje w napisanych libach?

- Przykładowa grafika 2D.

- W jaki sposób potrafisz zabezpieczyć klienta/maszynę?

- Przykłady tego co zrobiłeś w "php, css, html, swf"?

Nie uwierzę, że jesteś grafikiem 2d, grafikiem 3d, złodziejem (wykradnięcie niepublicznego game), administratorem strony i serwera, webmasterem, webdesignerem, programistą c++/asma, autoit/visualbasic jednocześnie.

Nie musisz wierzyć, ludzie jakoś piszą i otrzymują pomoc.

Właśnie po to był stworzony ten temat i spełnia swoje zadanie w 100%.

Oczywiście klasyczny hejt przyjdzie ponieważ w Twoim przypadku nie mam nicku Destruct, Tenma czy inny Kaziu.

Jestem wyrozumiałym człowiekiem dlatego nie będę się rozpisywał na temat Twojej płytkiej mentalności rodem Franka z MPC któremu jak nie wrzucisz czegoś na mega.co.nz do pobrania to oznacza, że nie ma.

Jak chcesz coś więcej dodać to zapraszam na PW.

Jeżeli chcesz pisać byle co aby nabić posty lub próbować mnie w jakiś sposób sprowokować bo np. Ty czegoś nie potrafisz z wyżej wymienionych przeze mnie rzeczy to Ci się nie uda mój drogi.

Może lubię sobie nie raz pohejtować czy rzucić niemiłą prawdę człowiekowi w twarz, żeby się ogarnął ale to nie oznacza, że to są moje jedyne umiejętności.

Pis Joł maderfakes.

Opublikowano

Ty Kurwa idioto. Co ty za głupoty opowiadasz ;)

uMetin dobrze ci pisze że gówno się znasz. Pomyśl pajacu.... gdybyś to wszystko potrafił to by cię tu nie było deklu tylko byś trzepał miliony i pracował w NASA!

Co za niedorobiony dzieciak <Beka Z Typa> HAHAHahahahaha Rozjebałeś mnie tymi expertami w profilu hahahha Expert w luah haahhahahahh haha haha

hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaha

hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaha

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Ty Kurwa idioto. Co ty za głupoty opowiadasz ;)

uMetin dobrze ci pisze że gówno się znasz. Pomyśl pajacu.... gdybyś to wszystko potrafił to by cię tu nie było deklu tylko byś trzepał miliony i pracował w NASA!

Co za niedorobiony dzieciak <Beka Z Typa> HAHAHahahahaha Rozjebałeś mnie tymi expertami w profilu hahahha Expert w luah haahhahahahh haha haha

Raport oczywiście poleciał, nie tylko za spam w temacie. :)

Opublikowano

Raport oczywiście poleciał, nie tylko za spam w temacie. :)

Zrób mi laskę. Założę 2 konto i co? HAHHA. Zastanów się co ty pierdolisz człowieku? Ty jesteś normalny czy nie?

Wiesz co by robił człowiek o tak bogatym ent zawodowo? Na pewno nie siedział by na mpforum tylko trzepał miliony. Więc weź ty się pierdolinij w łeb i idź spać bo od takich ludzi jak ty świat się niszczy.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Opublikowano

(...)

• Tworzenie prac w 3D Studio MAX 2014 (Jako nieliczny posiadam Importer/exporter GR2)
(...)

Wątpię że powiadasz pluginy do Autodesk 3D Max Studio 2014, a nawet jeśli to nic z tym nie zrobisz, ponieważ działające pluginy masz tylko do wersji 7 i 8 ;)

Opublikowano

Wątpię że powiadasz pluginy do Autodesk 3D Max Studio 2014, a nawet jeśli to nic z tym nie zrobisz, ponieważ działające pluginy masz tylko do wersji 7 i 8 ;)

Wiesz on wszystko ma i wszystko potrafi. Do tego posiada source game i najnowsze jakie jest z możliwych bo to LarsRavson....

Normalnie zajebista <BEKA Z TYPA> Nie da się określić co tacy ludzie robią na świecie. Może ma coś nie tak w głowie bo uważa się za wszystko potrafiącego (Udowodnił to tym tematem)

I wpisami w profilu expert od x-y

hahahhahahahhahahahhahahahahh

Wiesz co to znaczy expert? Ktoś kto stworzył te języki programistyczne a nie kurwa ty patelniaku.

Opublikowano

Jest jeszcze coś takiego jak converter do granny 2.4 0x80000010. :)

Wiesz on wszystko ma i wszystko potrafi. Do tego posiada source game i najnowsze jakie jest z możliwych bo to LarsRavson....

Normalnie zajebista <BEKA Z TYPA> Nie da się określić co tacy ludzie robią na świecie. Może ma coś nie tak w głowie bo uważa się za wszystko potrafiącego (Udowodnił to tym tematem)

I wpisami w profilu expert od x-y

hahahhahahahhahahahhahahahahh

Wiesz co to znaczy expert? Ktoś kto stworzył te języki programistyczne a nie kurwa ty patelniaku.

Beka jest z Twoich multikont bo boisz się przyhejtować z prawdziwego konta. :P

Nigdzie nie napisałem, że posiadam source game, naginasz fakty jak byle jaki przyuliczny lamus.

Gdzie masz wpisy w profilu? :D bo ja jakoś nie widzę, chyba okulary sobie kupię.

Owszem, wiem co to znaczy napisanie "expert" w dziale metina - wzbudzenie maksymalnego hejtu u ludzi zazdrosnych i zawistnych.

Opublikowano

Pokaż swoje przykładowe prace, wtedy może dostaniesz jakies grube zlecenie ;)

Tutaj zalecam ponowne przeczytanie tematu ponieważ POMOC to nie robienie za kogoś.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tutaj robisz nie pomgasz, wiec chcialbym o pokazanie swojej przykladowej pracy ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Jest jeszcze coś takiego jak converter do granny 2.4 0x80000010. :)Beka jest z Twoich multikont bo boisz się przyhejtować z prawdziwego konta. :P

Nigdzie nie napisałem, że posiadam source game, naginasz fakty jak byle jaki przyuliczny lamus.

Gdzie masz wpisy w profilu? :D bo ja jakoś nie widzę, chyba okulary sobie kupię.

Owszem, wiem co to znaczy napisanie "expert" w dziale metina - wzbudzenie maksymalnego hejtu u ludzi zazdrosnych i zawistnych.

Jak widzisz, moja zwięzła i konstruktywna krytyka jest chyba lepsza niż posty tego typu? :)

Swoją drogą, co Tenmie, Destructowi itd. daje nick? Gdybyś wrzucił gdzieś pokaz swych umiejętności niepotrzebny byłby Ci nick.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Tutaj robisz nie pomgasz, wiec chcialbym o pokazanie swojej przykladowej pracy ;)

Wysłane na PW.

Jak widzisz, moja zwięzła i konstruktywna krytyka jest chyba lepsza niż posty tego typu? :)

Swoją drogą, co Tenmie, Destructowi itd. daje nick? Gdybyś wrzucił gdzieś pokaz swych umiejętności niepotrzebny byłby Ci nick.

Wybacz ale to nie jest krytyka ponieważ jak można oceniać coś z czym się nie miało styczności?

Twoje posty aktualnie są na poziomie "Nie wiem ale się wypowiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...