Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Usługi z szerokiego zakresu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze coś takiego jak converter do granny 2.4 0x80000010. :)Beka jest z Twoich multikont bo boisz się przyhejtować z prawdziwego konta. :P

Nigdzie nie napisałem, że posiadam source game, naginasz fakty jak byle jaki przyuliczny lamus.

Gdzie masz wpisy w profilu? :D bo ja jakoś nie widzę, chyba okulary sobie kupię.

Owszem, wiem co to znaczy napisanie "expert" w dziale metina - wzbudzenie maksymalnego hejtu u ludzi zazdrosnych i zawistnych.

ahhahaa A co idioto miałeś wcześniej w profilu? Co moze nie miałeś tych expertów? Jaki ty przyjebany jesteś w dodatku teraz wyjebałeś żenujące kłamstwo że nie miałeś tego w profilu.

Tak jestem zazdrosny ciekawe czego. Tego że ktoś jest tak jebnięty że wmawia sobie że potrafi z 8 języków programistycznych a tak naprawdę gówno potrafi? Polecam ci rozpoczęcie leczenia u psychiatry.

To z source to naciągnięcie ponieważ piszesz tak to co to dla ciebie pomyśleć że masz source?

Niedługo napiszesz na forum że masz source człowieka i game naszego mózgu. <Człowieka>

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahhahaa A co idioto miałeś wcześniej w profilu? Co moze nie miałeś tych expertów? Jaki ty przyjebany jesteś w dodatku teraz wyjebałeś żenujące kłamstwo że nie miałeś tego w profilu.

Tak jestem zazdrosny ciekawe czego. Tego że ktoś jest tak jebnięty że wmawia sobie że potrafi z 8 języków programistycznych a tak naprawdę gówno potrafi? Polecam ci rozpoczęcie leczenia u psychiatry.

To z source to naciągnięcie ponieważ piszesz tak to co to dla ciebie pomyśleć że masz source?

Niedługo napiszesz na forum że masz source człowieka i game naszego mózgu. <Człowieka>

Jasne, że miałem ponieważ wszystko co jest potrzebne do Metina potrafię czy Ty tego chcesz czy nie. :<

Tutaj oczywiście Cię złapę bo napisałem, że nie mam tego profilu a nie, że tego nie miałem. - Czytanie kuleje, so sad.

Czemu twierdzisz, że gówno potrafię? Tak z góry, tak? ^^ Dobrze, że Ty potrafisz. Nie wyskakuj mi z pokazywaniem nie wiadomo czego bo jakoś Twoich prac też nie widziałem.

Naciąganiem faktów pokazujesz swój niski poziom, nie próbuj przewidywać bo wróżbitą Maciejem nie jesteś.

Ok panie czy mozesz mi zrobic kusze taka jaka jest w far cry 3?

lub

zbroje jaka jest w lol'u xD?

Kuszę mogę zrobić a co do zbroi nie wiem ponieważ nigdy się nie spotkałem ze zbrojami w lolu. ; o

Jeżeli takowe są to mogę zrobić.

Opublikowano

Jasne, że miałem ponieważ wszystko co jest potrzebne do Metina potrafię czy Ty tego chcesz czy nie. :<

Tutaj oczywiście Cię złapę bo napisałem, że nie mam tego profilu a nie, że tego nie miałem. - Czytanie kuleje, so sad.

Czemu twierdzisz, że gówno potrafię? Tak z góry, tak? ^^ Dobrze, że Ty potrafisz. Nie wyskakuj mi z pokazywaniem nie wiadomo czego bo jakoś Twoich prac też nie widziałem.

Naciąganiem faktów pokazujesz swój niski poziom, nie próbuj przewidywać bo wróżbitą Maciejem nie jesteś.

No bo nie potrafię. Ale tacy ludzie jak ty są pojebani. Jak ci umetin napisał zebyś dał jakis przykład pracy to szmato się wykręcałeś tekstami.

Udowodnij że to al potrafisz, dopiero potem pisz takie bzdety bo ja też mogę napisać:

Ludzie pomogę wam al. Postawie serwer w 10minut na plikach ravi bo zajebałem im z ftp. A co tam metin2.pl też już zapierdolony. Schakowałem im serwer i postawie wam na tych samych plikach.

Zapraszam na pw, oddam game 20102013424239432402304023040230 roku! Albo chuj tam, kto chce całe source metin1293982847823753745834853945? Oddam na pw. Zapraszam.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Opublikowano

No bo nie potrafię. Ale tacy ludzie jak ty są pojebani. Jak ci umetin napisał zebyś dał jakis przykład pracy to szmato się wykręcałeś tekstami.

Udowodnij że to al potrafisz, dopiero potem pisz takie bzdety bo ja też mogę napisać:

Ludzie pomogę wam al. Postawie serwer w 10minut na plikach ravi bo zajebałem im z ftp. A co tam metin2.pl też już zapierdolony. Schakowałem im serwer i postawie wam na tych samych plikach.

Zapraszam na pw, oddam game 20102013424239432402304023040230 roku! Albo chuj tam, kto chce całe source metin1293982847823753745834853945? Oddam na pw. Zapraszam.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi ponieważ game jest upublicznione na epvp, wystarczy mieć golda, posty i punkty reputacji odpowiednie (lajki)

Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy to ją dostanie, nie będę niczego robił, żeby zalegało na dysku aby komuś tylko pokazać bo dla mnie to nie ma sensu.

Oczywiście na koniec musiałeś dołożyć swoje brednie - klasyczny symptom debilizmu na tym forum.

Pisz jak jest a nie jak by mogło być.

Opublikowano

Skonczmy ten spam, mam kilka pytan. Zapewne jesli jestes tak wybitny to posiadasz certyfikaty ktore pozwola Ci isc w gore.
Kolejna rzecza, chcialbym zobaczyc Twoje przykadowe prace.
Tj. obiekty 3D (z nalozeniem potwierdzenia, iz praca jest Twoim wykonaniem)

Kolejnym pytanie, to czy to Twoje pierwsze konto na mpcforum?

Opublikowano

Skonczmy ten spam, mam kilka pytan. Zapewne jesli jestes tak wybitny to posiadasz certyfikaty ktore pozwola Ci isc w gore.

Nie, to nie jest moje pierwsze konto.

Jeżeli potrzebujesz jakiś obiektów do gry to napisz na PW jakie konkretnie to Ci je zademonstruję, spodobają się to wiadomo co dalej.

Jeżeli mam spędzić kilka godzin przy modelowaniu aby tylko Ci pokazać, że coś potrafię i na tym się kończy to sorry ale nie mam czasu na takie rzeczy.

Więc jak coś potrzebujesz do PW.

Opublikowano

Dobra też odpalę. Zobaczymy czy to prawda co on napisał.

Autorze jezeli twierdzisz iż posiadasz i znasz to co wypisałeś to co moze być przyczyną wywalania ???? Przy zmianie postaci i teleportowaniu.

Dzieje się to np po dokonaniu 10teleportów? Jak usunę errorlog.exe to nie pojawiają się????? Tylko wywala klienta bez niczego (Crash)

Co ty na to?

Opublikowano

@LarsRavson, posiadasz jakies certyfikaty informatyczne? Nie opowiedziales mi na to pytanie.

Oraz prosze o zademonstrowanie wykonanej pracy juz przez Ciebie :)

Nie mam certyfikatów ponieważ jestem samoukiem.

Pracę wyślę na pw.

Opublikowano

Nie mam certyfikatów ponieważ jestem samoukiem.

Pracę wyślę na pw.

Miszczu, może odpowiesz na i doradzisz skoro jesteś samowyuczony?

http://www.mpcforum.pl/topic/1019177-przy-teleportowaniu/

Opublikowano

Użyj binki r37553 od Paylasici tylko tą po fixach i daj znać czy wyskakują błędy.

Pobrałem ale ona jest spakowana więc taka odpada. Chyba że masz od niego wypakowaną to podrzuć linka.

Opublikowano

Pobrałem ale ona jest spakowana więc taka odpada. Chyba że masz od niego wypakowaną to podrzuć linka.

Z tego co wiem to umiesz ją wypakować. :P

Opublikowano

Z tego co wiem to umiesz ją wypakować. :P

Ja tak nie pisałem drogi panie ;) więc się zastanów czy pomagasz czy lecisz w chuja z tym co napisałeś....

Zaobserwowałem nagły spadek użytku przy crashu. Crash jeszcze się nie pojawił, wykonałem 5teleporty a obciązenie aplikacji już spadało. Po 8 teleporcie nastąpił crash aplikacji. Wiec miszczu to nie od binki (Exe)

cpspng_newsrxs.png

Pobrałem 4n nowe i inne binki i z każdą dzieje się to samo.... Masz inne pomysły czy w chuja lecisz z tym co napisałeś o twoich wielkich umiejętnościach etc?

Opublikowano

Ja tak nie pisałem drogi panie ;) więc się zastanów czy pomagasz czy lecisz w chuja z tym co napisałeś....

Zaobserwowałem nagły spadek użytku przy crashu. Crash jeszcze się nie pojawił, wykonałem 5teleporty a obciązenie aplikacji już spadało. Po 8 teleporcie nastąpił crash aplikacji. Wiec miszczu to nie od binki (Exe)

cpspng_newsrxs.png

Pobrałem 4n nowe i inne binki i z każdą dzieje się to samo.... Masz inne pomysły czy w chuja lecisz z tym co napisałeś o twoich wielkich umiejętnościach etc?

Zrób screena zawartości folderu pack oraz pokaż plik Index.

Jeszcze trochę i przestane Ci pomagać jeżeli nie zmienisz tonu wypowiedzi.

Nie zajmuję się hackami, preferuję grę fairplay.

Nie robię pracy za kogoś tylko pomagam.

Opublikowano

4 osoby już Cię o coś poprosiły i ciągle odmawiasz. Rozumiem, że szereg usług to " Napisy " a praca to " Nie robię za kogoś " :D ?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

4 osoby już Cię o coś poprosiły i ciągle odmawiasz. Rozumiem, że szereg usług to " Napisy " a praca to " Nie robię za kogoś " :D ?

Większość zgłoszeń mam na PW, tak jak to być powinno.

Jeżeli nie wiesz co oznacza słowo pomoc lub oferowanie pomocy to czas się wyedukować.

Nie, oferowanie pomocy to nie jest to samo co zlecenia itp.

Dlaczego komuś odmawiam? Gdy bym do Ciebie napisał "Postaw mi serwer w tydzień kurwo zajebana" postawiłbyś mi serwer?

Zastanów się najpierw o czym mówisz.

Opublikowano

Polecam pana . Na PW pomaga bez problemu . Brak takich osób więc wielki + dla niego .

W czym ci pomógł? W zmianie nazwy serwera? jakoś mi nie potrafi pomóc.!

Opublikowano

W czym ci pomógł? W zmianie nazwy serwera? jakoś mi nie potrafi pomóc.!

Skurwiaj.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Ty kurwa pajacu wyjdź. Skurwić to się mogła twoja matka przed twoim porodem.

Jazda po rodzicach hehe, +10 do zajebistości.

@top

Weź serio wrzuć nawet głupi screen z 3DMaxa, żebyś kurde chociaż coś pokazać.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Jazda po rodzicach hehe, +10 do zajebistości.

@top

Weź serio wrzuć nawet głupi screen z 3DMaxa, żebyś kurde chociaż coś pokazać.

Głupi ss. Gratuluję ci jeżeli uważasz ss za coś głupiego. Skoro tylko nieliczni potrafili stworzyć taką technologię która pozwala na robienie własnie tych ss.

Widać że jesteś przyjebany. Tyle w temacie.

Opublikowano

I co Lars? Masz jakieś propozycje? Co moze pomóc w tym teleportowaniu?

Widze taki z ciebie samouk jak chuj.

Chuja się znasz jedynie potrafisz napisać:

expert w lua

expert w python

expert w asm

Znalazłem sam przyczynę był to zły wpis w introloading a ty mi tu z launcherem wypierdalasz.

Nie polecam tego dzieciaka. Pisać każdy potrafi i może sobię powypisywać tak jak ten pan ( Co to nie ja )

żenujący dzieciak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...