Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Usługi z szerokiego zakresu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę pana, mogę liczyć na pomoc ;C

Chcę zmienić nazwę folderu mojego klienta ale nie umiem :C Klikam zmień nazwę i nic się nie pojawia... Wie pan co może być tego przyczyną?

Podobno jest pan samoukiem więc na 100% pan mi pomoże. Samouki mają zajebiście dużą wiedzę na temat tego co robią.

Na 200% wie pan więcej od wydawcy windowsa, on panu do pięt nie dorasta z pana wiedzą i znajomoscią tylko języków na poziomie:

Expert.

Pewnie brał pan udział w tworzeniu języka asm, bo ma go pan w paluszku.

Proszę o pomoc pilnie, bo kce mieć nową nazwę serwera i mojego serfera.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jest to możliwe, proszę o pokazanie przykładowych prac. Proszę o przykłady prac z zakresu 3D

Interesują mnie obiekty w klimacie azjatyckim, loga , bronie, potwory, mounty, pety.

Jeżeli jest to możliwe i potrafisz, prosze o pokazanie czegoś z zakresu tworzenia plików .spt(SpeedTree)

Opublikowano

Jeżeli jest to możliwe, proszę o pokazanie przykładowych prac. Proszę o przykłady prac z zakresu 3D

Interesują mnie obiekty w klimacie azjatyckim, loga , bronie, potwory, mounty, pety.

Jeżeli jest to możliwe i potrafisz, prosze o pokazanie czegoś z zakresu tworzenia plików .spt(SpeedTree)

hhahaha on nie będzie wiedział co ty napisałeś. Albo napisze tak:

1=Jeżeli mam tracić czas na modelowanie kilka h, to nie ma sensu bo szkoda czasu.

2=nie będę niczego robił, żeby zalegało na dysku aby komuś tylko pokazać bo dla mnie to nie ma sensu.

ahhaha patolog zajebany, patelnią go napierdalali jak się urodził i teraz myśli że wszystko potrafi ahajahhhah bo jebne na ziemię <Beka z typa>

Nigdy jeszcze nie spotkałem takiego przyjeba jak on.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Opublikowano

A mi pokazał pracę na PW, wystarczyło normalnie pogadać. I to robi wrażenie.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

A mi pokazał pracę na PW, wystarczyło normalnie pogadać. I to robi wrażenie.

Wrzuć tu, z chęcią kazdy luknie!

Opublikowano

Wrzuć tu, z chęcią kazdy luknie!

Będzie sam chciał, to wstawi.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

~~ TyNasa ~~ "skurwiaj" jak to powiedzial ladnie ktos wyzej.

Lars wyslij mi na PW przykladowe prace. :)

Nie wiem, lecz nie moge wyslac wiadomosci ._. znow sie przegladarka zjebala w telefonie. :F

Opublikowano

~~ TyNasa ~~ "skurwiaj" jak to powiedzial ladnie ktos wyzej.

Lars wyslij mi na PW przykladowe prace. :)

Nie wiem, lecz nie moge wyslac wiadomosci ._. znow sie przegladarka zjebala w telefonie. :F

Podaj jakiś kontakt do siebie bo prawdopodobnie masz PW zablokowane.

Opublikowano

Autorze. Wytłumacz mi co robi LZO i XTEA w cliencie? Przy pakowaniu zmiana xtea nic nie daje, jedynie lzo zabezpiecza.

Opublikowano

A czy przypadkiem xtea=lzo? :v

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

A czy przypadkiem xtea=lzo? :v

No ja nie wiem co to bo się nie znam. Dlatego chcę aby autor mi pomógł.

Co to lzo i co daje.

Co to xtea i co daje.

LZO:

ąž°oic›(y

XTEA:

"¸´d˛n®ę

Opublikowano

No ja nie wiem co to bo się nie znam. Dlatego chcę aby autor mi pomógł.

Co to lzo i co daje.

Co to xtea i co daje.

LZO:

ąž°oic›(y

XTEA:

"¸´d˛n®ę

Niestety Ty wiesz lepiej, Ciebie nie trzeba dokształcać.

Opublikowano

Niestety Ty wiesz lepiej, Ciebie nie trzeba dokształcać.

Wiedziałem że odpiszesz coś w tym stylu. U ciebie to normalne. Ty nic nie wiesz, masz zerowe pojecie a chcesz ludziom pomagać. Ciekawe w czym.... Chyba w kopiuj wklej z epvp.

Pozdrawiam cię i człowieku opuść to forum, bo wstyd robisz.

Opublikowano

Przestańcie go hejtować gimbusy, nawet jak kopiuje to co z tego skoro stara się pomóc innym? Wypowiadają się właściciele privów którzy są jebanymi złodziejami i kradna pliki serverowe bez płacenia licencji, YMIR/WEBZEN powinien zrobić wkońcu z Wami porządek i wszystkich sprowadzić do odpowiedzialności prawno-cywilnej, więc nie przypierdalajcie się pajace.

TyNasa stworzyłeś nowe konto bo z głównego nie masz odwagi napisać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przestańcie go hejtować gimbusy, nawet jak kopiuje to co z tego skoro stara się pomóc innym? Wypowiadają się właściciele privów którzy są jebanymi złodziejami i kradna pliki serverowe bez płacenia licencji, YMIR/WEBZEN powinien zrobić wkońcu z Wami porządek i wszystkich sprowadzić do odpowiedzialności prawno-cywilnej, więc nie przypierdalajcie się pajace.

TyNasa stworzyłeś nowe konto bo z głównego nie masz odwagi napisać?

Ta. Szkoda mi konta na takiego pajaca jak on.

Po 1: Gdyby każdy miał tak postępować jak napisałeś, to siedział byś już dawno w kiciu. Za nielegalne oprogramowanie.

Więc się zastanów co pierdolisz.

Opublikowano

Wiedziałem że odpiszesz coś w tym stylu. U ciebie to normalne. Ty nic nie wiesz, masz zerowe pojecie a chcesz ludziom pomagać. Ciekawe w czym.... Chyba w kopiuj wklej z epvp.

Pozdrawiam cię i człowieku opuść to forum, bo wstyd robisz.

Przecież Tobie nie będę pomagał. ^^

Opublikowano

LZO Key - Klucz szyfrowania plików epk

XTEA - Klucz szyfrowania pakietów

tada

Szkoda że tak łatwo można go złamać :C

Wystarczy czasu i keybrutter. Są jeszcze jakieś inne zabezpieczenia w pakowaniu podobne do lzo? Bo xtea i 4cc nic nie dają.

Opublikowano

e7hg.jpg

Pozostawiam do wglądu bo przed chwilą zrobiłem cały set.

No jeżeli sam robiłeś to naprawdę gratuluję. Ładna 2reka.

Opublikowano

No jeżeli sam robiłeś to naprawdę gratuluję. Ładna 2reka.

Na oko 70% tej broni było robione przeze mnie bo fabryczny model nadawał się do kosza tylko.

A tekstura była taka bieda, że ja pierdole.

Opublikowano

Na oko 70% tej broni było robione przeze mnie bo fabryczny model nadawał się do kosza tylko.

A tekstura była taka bieda, że ja pierdole.

Hahahahhahahahahah to się teraz uśmiałem człowieku ;d Wyciągnięta z lineage 2 tyle, że nie potrafiłeś zrobić efektu alpha bez czarnego konturu to usunąłeś kawałek modelu. Jak to jest 70% zrobione przez ciebie to pozdro hahahah ;d http://scr.hu/0wjr/6702c tutaj ss wyciągałem ją dość dawno gdy jeszcze konturu nie ogarniałem ^^

^^

Opublikowano

Hahahahhahahahahah to się teraz uśmiałem człowieku ;d Wyciągnięta z lineage 2 tyle, że nie potrafiłeś zrobić efektu alpha bez czarnego konturu to usunąłeś kawałek modelu. Jak to jest 70% zrobione przez ciebie to pozdro hahahah ;d http://scr.hu/0wjr/6702c tutaj ss wyciągałem ją dość dawno gdy jeszcze konturu nie ogarniałem ^^

Znalazłem krajcowatą na stronie z modelami, nie wiem z jakiej jest gry.

Mam Ci pokazać od czego zaczynałem ją naprawiać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...