Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik DBWarrior 8.54

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie. Podczas próby zalogowania się wyskakuje mi błąd "Error: Server name does not exist. (11001)". Wie ktoś może jak z tym sobie poradzić, albo wie gdzie mógłbym szukać pomocy?

Opublikowano

musisz ip changer i wpisac jesli na localhost ustawiles i kliknac ip changer ale ogolnie zeby sie zalogować musisz zmienic kordy respawnu czyli odpalic RME czyli edytor mapy pod tibie i znalezc temple ustawic na account manager i w sumie bd mogl odpalic bez problemow i bez accmakera :)

Tworzymy coś pięknego, chcesz pomóc stworzyc klasyka Mt2 pisz :) 

Opublikowano

Dzięki. ip changer ustawiłem zarówno na 127.0.0.1 jak i loclahost. A po twoim komentarzu zmieniłem pozycję według RME ale i tak ten problem dalej wyskakuje.

Edit:
Znalazłęm jaki błąd popełniłem IpChanger działał na wersje 8.6 a okazało się że ots ma wersję 8.54. Chociaż teraz mam nowy błąd Temple position is wrong. Pomimo powrotu do starej pozycji

Edit 2.0: Udało mi się to naprawić. Ten drugi błąd był spowodowany złymi wartościami w bazie danych

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Silnik pokazuje że server jest online a gdy wchodze w clienta i używam ipchangera wyskakuje mi takie coś:

Cannoct connect to a login server

Error Server name does nox exist. (11001)

Co mam zrobić?

@Edit ok już zrobiłem to

Teraz wyskoczyło mi: Temple position is wrong

co mam zrobić?

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...