Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik DBWarrior 8.54

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł by mi ktoś powiedziec jak się zalogowac na swój serwer?? Mam już wszysko bazę danych xamppe itp. Ale jak wlaczam klienta (wodbo) i ipchengera to wyskakuje mi błąd 2000002.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wejdz w baze danych w zakladke players i edytuj gracza na ktorego sie logujesz, zmien parametr x,y,z najlepiej sprwadz jakies miejsce na mapie przez RME poniewaz ustawiony spawn jest w miejscu gdzie nie ma mapy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up musisz założyć konto w bazie ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Myślałem, że jak wejde w tego 1/1 to tam będę miał.
Ale próbowałem też w bazie założyć, ale nie wiem jak dodać nowy wers czy jak to moge nazwać. Jakaś wskazówka? ;d

PS. A nie powinno się wyświetlić błędne hasło lub login gdy nie mam konta w bazie? Czy chodzi o jeszcze jakieś inne?

Opublikowano

cos zle masz skonfigurowane bo powinno byc albo ze nie ma takiego konta albo laczyc Cie na konto ale acc maker by nie dzialal, polecam w ip serwera wpisac 127.0.0.1 i w ip changerze to samo.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...