Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Craft4Fun.pl [Magia / 42 klasy postaci][PvP / Wojny Gildii][LICZNE ARENY][AUTORSKIE PLUGINY/STRONA/LAUNCHER]

yonji94

Craft4Fun.pl  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na naszym serwerze?

2. 2. Za?o?enie gildii za:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami arena sie buguję i zostawia Cię tam zamiast tepnąć na spawna ;/ Ale to i tak mamy ponad 30 sec na tepa na spawna więc ja się pytam co on tam robił...

Proszę o unmute :

Chce zgłosić także skargę że anty-loger-pvp nie działa na arenie skirmish bo bije ranuna z miecza i on loga ;xx...... wszyscy tak robią.. kara musi być

Do tego chcę zgłosić jak ,, Snap '' bije z fireball'a na Pb2 Dowód !: http://imageshack.us/photo/my-images/404/9lml.png/

Ranun buguje gre i zabija na Paintball'u 2 .... straciłem juz 3x eq... a tutaj dowodzik : http://imageshack.us/photo/my-images/593/t91u.png/

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do tego snap bije na paintballu on wtedy sie zbugował nie wywaliło go z areny kiedy został zabity i mu na item który miał zbindowany na fireball bo rąbał śnieżkami pół sek wcześniej no to rąbło fireballem i tyle

a na paintball 2 to gram z rip claw z ts3 to wiemy gdzie kto jest : p chcemy być na pierwszym miejcu

CHODZI O TAKI BUG ŻE GO NIE WYWALIŁO NA SPAWNA !!! ok powiedziałem i tyle

btw nie używam heali bo po co? i tak bym potracił cały lvl jakbym użył więc 300 expa dostane a strace jakieś 20 levli

I

V

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

co do tego snap bije na paintballu on wtedy sie zbugował nie wywaliło go z areny kiedy został zabity i mu na item który miał zbindowany na fireball bo rąbał śnieżkami pół sek wcześniej no to rąbło fireballem i tyle

a na paintball 2 to gram z rip claw z ts3 to wiemy gdzie kto jest :pchcemy być na pierwszym miejscu

Jak dedł to go usuwa na spawna łosiu ... więc nie można się zbugować ściemniaczu ty też używasz skilli na pb healów ale nie zdążyłem ss'a..

Opublikowano

Zesrałeś się za nie wygrałeś łomie

!! WINNY SIĘ TŁUMACZY !! a pozatym na screenie widać twój nick.. to jak mogłeś tam sam zostać ?..

Skoro wygraliście to dlatego zrobiłem ssa jak on użył fireball'a i widać reszta graczy w tle ?.... GÓWNO PRAWDA używałeś skilli ;x

Opublikowano

Chciałbym prosić o dalsze nie spamowanie pod tematem. Jest to post, pod którym macie wyrażać tylko i wyłącznie swoje opinie na temat serwera, bez zbędnego spamu. Jeżeli takowy znów powstanie, posty będę zgłaszał. Dzięki za uwagę (sprawy typu cziter/używanie skillów na arenach, prosimy o kierowanie na PW)

Opublikowano

Kierować do Ciebie ?... Ranun i reszta a nawet sam ty wyzywać ludzi na serverze i nic.. a Stary kolega Nc wbił żeby mnie powitać to mu dałeś od razu mute ;x Ja dziękuję za takiego CM i pragną aby yonji awansował tą rangą a na nawet Adminem / Kidmod'em Ncturm'a Dziękuję !

Opublikowano

Kierować do Ciebie ?... Ranun i reszta a nawet sam ty wyzywać ludzi na serverze i nic.. a Stary kolega Nc wbił żeby mnie powitać to mu dałeś od razu mute ;x Ja dziękuję za takiego CM i pragną aby yonji awansował tą rangą a na nawet Adminem / Kidmod'em Ncturm'a Dziękuję !

Jeszcze nie widziałem sytuacji by on kogoś wyzywał, bynajmniej nie tak jak ty :P Jestem ciekaw w jaki sposób cię "powitał".

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem sytuacji by on kogoś wyzywał, bynajmniej nie tak jak ty :P Jestem ciekaw w jaki sposób cię "powitał".

Obrażał mojego kuzyna następującymi wyzwiskami : ciota , tchórz itp. Ponieważ nie chciał wyjść z zamku gdzie czekało na niego 2-3 ludzi z T4 a on miał/ma T1 Lvl 5 Wojownika. więc...

A co do powitania to normalnie.. ,, Siema geniek geju xxD ''

Opublikowano

Nie gdyż ,, geju gejek itp '' to moje przezwisko i każdy o tym wie..

Nie każdy musi wiedzieć jakiej jesteś orientacji seksualnej. On to potraktował jako wyzwisko i zareagował jak przystało :P

Opublikowano

Odradzam gry na tym serverze gdyż jest on nie sprawny w 100% ciągle są jakieś lagi bugi w klasach i na mapie ;x Ludzie biją na Pb / Spl skilli i administracja to ignoruje !! co jest surowo zakazne w regulaminie..

Server oceniam z wcześniejszymi edycjami w skali 0/15

Opublikowano

Odradzam gry na tym serverze gdyż jest on nie sprawny w 100% ciągle są jakieś lagi bugi w klasach i na mapie ;x Ludzie biją na Pb / Spl skilli i administracja to ignoruje !! co jest surowo zakazne w regulaminie..

Server oceniam z wcześniejszymi edycjami w skali 0/15

Bądź to piszesz jedynie przez to, że przed chwilą dostałeś bana za wyzwiska.

Opublikowano

Za wyzwiska ? jestem ciekaw jak mam Mute na perma !!! ;x Poza tym tutaj jest tak że Kaplan Jedzie najbardziej zrobiona klase do Pvp Wręcz więc ...

Czat gildiowy, który wiedziałeś, że widzę (wcześniej mi na nim marudziłeś). Kaplan ma być ciężki do zabicia, ale za to ma mały DMG i każda klasa jest przemyślana pod PvP, nie ma "najbardziej zrobionej kasy do PvP".

Opublikowano

Sam powiedziałeś że na pm i /f c f / f c a możemy pisać co chcemY!!!!!

Nie szkodzi, zablokuje tobie również czaty gildii i sojuszu ;)

Opublikowano

Jasne zablokuj mi jeszcze cmd Bo po co i na co to komuś potrzebne !! ;x

Zawsze możesz zostać grzecznym i przykładnym graczem, który nikogo nie wyzywa, wtedy wszystko odblokuję. Twoja decyzja.

Opublikowano

I tak ich nie wyzywam gdy mnie Ranun prowokuje.

Nigdy jeszcze nie widziałem by ktokolwiek cię prowokował. Następnym razem zrób screeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...