Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Craft4Fun.pl [Magia / 42 klasy postaci][PvP / Wojny Gildii][LICZNE ARENY][AUTORSKIE PLUGINY/STRONA/LAUNCHER]

yonji94

Craft4Fun.pl  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na naszym serwerze?

2. 2. Za?o?enie gildii za:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yonji nie wiem czy ty tak ustawiłeś czy ja mam buga ze na 23 Lvlu Wichrowego mam 35 hp..

Przecież jestem na 1 smite

Naprawione, była mała literówka w ustawieniu klasy.

Opublikowano

yonji mighty mega używa pray na paintball screen zrobiłem za późno ale mam nadziejeże poprostu na pb zablokujesz skille :P

Geńek używa super jump na arenach i ucieka najlepiej by było jakbyś ustawił tam szkło

paint ball sie zbugował mapka nikomu sie nie chce załadować lata sie w powietrzu i czat sei sam zamyka

edit: naprawione paintball

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie poza tym, że moby są OP tzn. jak masz podstawową klasę (chłop) padasz na 2 hity. A no i jeszcze jedno nie wiem czy to bug ale gdy zginąłem znikły mi itemy. Pograłem trochę ale mi się odechciało jak zobaczyłem te moby i przestałem grać po tym jak straciłem całe eq. A zapowiadało się tak fajnie...

P.S. Jak nie expi się na mobach (leci z nich 30xp+) to trzeba siedzieć ciągle w kopalni i kopać węgiel(12xp) lub stone (2xp)(na 7lv potrzeba bodajże około 1400xp), nie widzę innej możliwości jak te moby maja najmniej 45hp i deda się od nich na 2 hity (w przypadku szkieleta) mając podstawową klasę. Nie widzi mi się spędzania tak dużo czasu żeby wbić upragniony 30lv i przejść na inną klasę. Tyle ode mnie. Pozdro

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie poza tym, że moby są OP tzn. jak masz podstawową klasę (chłop) padasz na 2 hity. A no i jeszcze jedno nie wiem czy to bug ale gdy zginąłem znikły mi itemy. Pograłem trochę ale mi się odechciało jak zobaczyłem te moby i przestałem grać po tym jak straciłem całe eq. A zapowiadało się tak fajnie...

P.S. Jak nie expi się na mobach (leci z nich 30xp+) to trzeba siedzieć ciągle w kopalni i kopać węgiel(12xp) lub stone (2xp)(na 7lv potrzeba bodajże około 1400xp), nie widzę innej możliwości jak te moby maja najmniej 45hp i deda się od nich na 2 hity (w przypadku szkieleta) mając podstawową klasę. Nie widzi mi się spędzania tak dużo czasu żeby wbić upragniony 30lv i przejść na inną klasę. Tyle ode mnie. Pozdro

polecam expienie na glinie bo za nią jest po 30 expa wystarczy postawić te 8 stacków poczekać pół godziny i viola ponad 1,5 k expa za 1 stack

moby są takie mocne bo na wyższych klasach by padały na hita ja unikałem mobów i wychodziłęm tylko w dzień więc nic nie potraciłem warto grać bo jak sie wbije chociaż jakąś klase tier 2 (te po chłopie) to już można iść na pvp lub dostać sie do dobrej gildii i mieć expa od nich bo przyniosą

btw yonji weź zrób jakiś /warp help naprawde bo nikt nei wie jak grać i nikt przez to nie gra

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

btw yonji weź zrób jakiś /warp help naprawde bo nikt nei wie jak grać i nikt przez to nie gra

Większość ludzi i tak tego nie przeczyta.

Pierwszą klasę najszybciej można wyexpić kopiąc glinę. Moby są specjalnie tak zrobione, by nie były zbyt możliwe do zabicia na pierwszej klasie, lecz wyższe już nie powinny mieć problemu. Itemy pewnie ci znikły z powodu, że ClearLagg czyścił (robi to raz na 5 minut, pokazuje się wtedy specjalna wiadomość na chacie minute przed).

Opublikowano

tja to @up to było tak

byłem na pb i jak zwykle sie zbugowało : / nagle gieniek zaczął mnie rzucać śnieżkami turz przed teleportowaniem mnie i nie mogłem wyjść to jedyny sposób to było go rąbnąć bo by mnie zabił i żeby eq nie poszło

(rip claw nie używał skilli)

aha ddos przed chwila był lagi na całym serwerze cały serwer narzeka grać sie nie da

21:06 serwer padł

Opublikowano

Większość ludzi i tak tego nie przeczyta.

Pierwszą klasę najszybciej można wyexpić kopiąc glinę. Moby są specjalnie tak zrobione, by nie były zbyt możliwe do zabicia na pierwszej klasie, lecz wyższe już nie powinny mieć problemu. Itemy pewnie ci znikły z powodu, że ClearLagg czyścił (robi to raz na 5 minut, pokazuje się wtedy specjalna wiadomość na chacie minute przed).

Z tym ClearLag jest małoprawdopodobne, a dlaczego ? Zanim zginąłem zdążyłem ustawić /sethome odrazu gdy zginąłem tepłem się na homa i nie było itemków, a informacji o usuwaniu itemów nie było, zresztą może to kilka osób potwierdzić, bo byli przy tym. Może i się mylę, ale był bym wdzięczny, za to jak by ktoś sprawdził w logach jak dokładnie było. Moja pierwsza wiadomość po tym jak straciłem itemy to było chyba: "HAH" coś podobnego. Ehh no dobra dam drugą szanse serwerowi, mam nadzieję, że już nie będzie takich sytuacji.

Opublikowano

Geniek chciał zabić Ranun'a, on się tylko bronił bo nie chciał stracić eq. Ranun miał buga i nie mógł wyjść z areny.

A tutaj daje screeny jak to nasz kochany Geniek ucieka z pvp. Używa superjumpu do ucieczki na trybuny areny, możecie zobaczyć to na screenach.

Proszę o jakąś kare dla tego "pana", gdyż nie można uciekać z PVP jeśli się nie mylę.

http://imgur.com/XnovR36,w3Aphg2,9ndI9Hh

Screeny przesuwacie za pomocą odnośników u góry. (First image, second image itp.

Mój nick : RipClaw

Opublikowano

Zabić z czego ze śnieżki ? to już nie mój problem że nie umie wrócić..

KARA MUSI BYĆ!!

Zabić z czego ze śnieżki ? to już nie mój problem że nie umie wrócić..

KARA MUSI BYĆ!!

Pozatym Rei's Minimap na Yonjicrafcie tzn na Craf4fun.pl jest ZABRONIONE!

Opublikowano

To craft4fun i nie jest zabroniony.

Proszę naprawdę o jakąś kare dla tego RageKid'a Gienka bo psuje wszytkim grę.

Opublikowano

Synek gdy ja grałem na serverach yona to ty wchodziłeś na truskawki drabiną..

Nie ośmieszaj się...

Co ma długość grania do twojej postawy?

Jeszcze ten "synek" jakbyś miał ze 30 lat.

Nie wiem czy jestem na ciebie zły, czy po prostu jest mi cię żal

Opublikowano

Serwer jest na modach?

Nie jest na modach.

Zagram Zagram :)

Zapraszamy ;)

Pozatym Rei's Minimap na Yonjicrafcie tzn na Craf4fun.pl jest ZABRONIONE!

Minimapa nie jest zabroniona, sam jej używam.

Opublikowano

Mapa, która pokazuje graczy i moby jest (niby) zabroniona, przynajmniej tak ktoś na serwerze mówił. Yon, czy posiadanie takiego radaru jest zabronione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...