Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Craft4Fun.pl [Magia / 42 klasy postaci][PvP / Wojny Gildii][LICZNE ARENY][AUTORSKIE PLUGINY/STRONA/LAUNCHER]

yonji94

Craft4Fun.pl  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na naszym serwerze?

2. 2. Za?o?enie gildii za:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yonji jedna prosba harcownicy dalej są op i używając skilla potrafią zadać ponad 100 hp na 1 strzałe napraw bo wszyscy idą w harcownika i to sie robi nudne

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

yonji jedna prosba harcownicy dalej są op i używając skilla potrafią zadać ponad 100 hp na 1 strzałe napraw bo wszyscy idą w harcownika i to sie robi nudne

Pracuję nad nim, wcześniej regulowałem obrażenia z łuku a teraz zmodyfikowałem trochę obrażenia skilli.

Opublikowano

YONJI ktoś chyba ddos-uje serwa wogóle nie da sie zrobic nic 15 sek zawieszenia serwa było jakieś 5 razy! boje ise że coś uszkodzi tak jak to było na moim poprzednim serwerze

znowu na serwa sie nie da wejsc i jak napiszesz cos (nawet 5 sek odstepu) to wywali za spam

:( naprawde yonji musisz cos zrobić!

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

YONJI ktoś chyba ddos-uje serwa wogóle nie da sie zrobic nic 15 sek zawieszenia serwa było jakieś 5 razy! boje ise że coś uszkodzi tak jak to było na moim poprzednim serwerze

znowu na serwa sie nie da wejsc i jak napiszesz cos (nawet 5 sek odstepu) to wywali za spam

:( naprawde yonji musisz cos zrobić!

Podpisuję się do kolegi wyżej :D Z serwerem coś się dzieje, da się wbić, ale jest jakby ciągły lagg. Prosimy o naprawienie :)

Już wszystko opanowane :)

@edit na naszej stronie zostały dodane rankingi PvP

Tak to wygląda:

deob.jpg

Zapraszamy!

Opublikowano

Znowu są problemy z serwerem, a na marginesie to gra się wyśmienicie. Administrator główny jest bardzo miły i pomocy, z chęcią wysłuchuje innych graczy. No i ludzie na serwie nie są jakimiś neosami, które mają po dziesięć lat. Ja gorąco polecam.

Opublikowano

Znowu są problemy z serwerem, a na marginesie to gra się wyśmienicie. Administrator główny jest bardzo miły i pomocy, z chęcią wysłuchuje innych graczy. No i ludzie na serwie nie są jakimiś neosami, które mają po dziesięć lat. Ja gorąco polecam.

Dzięki, ciągle pracuje by rozwiązać wszystkie możliwe problemy.

Opublikowano

yonji ja cie poprostu zabije jest pvp skirmish oświetlony to po co wyłączone spawnienie mobów ? SKILL MI NIE DZIAŁA NA SKIRMISHU to jest mój ulubiony skill na druidzie napraw to jak najszybciej bo poprostu nie wiem co mam zrobić !! (skill druida który jest dostępny tylko na drodze do władcy natury pierwszy skill którego druid dostaje (1 lvl) i nie moge go użyć!)

Opublikowano

Kaplan i tak jest za op... posiada on 2 skille leczące razem za 185 hp czyli całość.. i am tylko 20 cd

nie mam tyle hp i pozatym ty masz t2 a ja t3 nie jestem kapłanem tylko druidem

mam skille t3 a ty jeszce nie potem mnie bedziesz bił na kilka hitów a heal nic mi nie da bo nei zdąże sie uleczyć moje hp na lvl 10 to 162

ty na tym poziomie tiera 3 będziesz miał jeszcze więcej więc cóż + nie wiszystkie moje skille są do pvp na skirmishu

-gills oddychanie pod woda

-summonfood no cóż 3 jabłka zwykłe

-light to tylko oświetlenie dla mnie

ogółem ty jak strzelasz jesteś nie do pokonania ale nie wiem czemu zmieniasz na miecz którym nic prawie nie robisz i narzekasz że jestem op

moja klasa zaliczyła duże nerfy prosze o odblokowanie jedynie skilla nie zbufowanie klasy bo do pvp na skirmish jak narazie mam tylko 3 skille smite (20 dmg) pray (35 heal) i group heal (100 hp ale 20 sek delay) więc da sei mnie zabic i ty o tym wiesz bo ciągle mnie zabijasz jak nie mam nikogo do pomocy

aha ja mam leczenie 135 nie 185 ... potem mam skilla co raz na minute jeszcze leczacego ale poooozniej

to następnym razem jak bedziesz miał coś mocnego to ci nie oddam po skirmishu

I

V

Opublikowano

yonji ja cie poprostu zabije jest pvp skirmish oświetlony to po co wyłączone spawnienie mobów ? SKILL MI NIE DZIAŁA NA SKIRMISHU to jest mój ulubiony skill na druidzie napraw to jak najszybciej bo poprostu nie wiem co mam zrobić !! (skill druida który jest dostępny tylko na drodze do władcy natury pierwszy skill którego druid dostaje (1 lvl) i nie moge go użyć!)

Wilki zostaną naprawione z następnym restartem serwera. (dzisiaj w nocy lub jutro z rana).

Opublikowano

ddos ponowili!! nosz wywala cały serwer :-:

aha geniek zrobił se z łuków z szkieletów power 4 i zabija znowu na hita weź wyłącz dropy łuków ze szkieletów bo znowu harce kokszą i sie na pvp nie da wejsc bo każdy na 2 hity pada (ok ktoś mu zawędził łuk xD )

(dziękuje że naprawiasz tego buga pod koniec działalności ostatnio było pełno druidów więc by narzekali ci co umieją grać bo dopiero kilka osób ma wyższą niż

chłop klase)

yon wydluż skirmish bo geńka nie da sie zabić przed czasem xD

(wiesz daj 25 dmg smite bo nie tylko kapłan go ma ale też 2 magowie nekromanta i droga piromanty magowie beda wdzieczni o to że skill t3 lvl15 jest użyteczny)

nie musisz ale bede wdzieczny

Opublikowano

yonji teraz koksem jest aetoran który 1 hitem zadaje 25 dmg + pota (to wiecej niz mój smite) i ma mega hp pozatym berserk to nazwa która kojarzy sie z kimś o małym def ale dużym dmg no ma duży dmg ale ma też dużo hp (ja mam 21 lvl on 8) same t2 poszły na niego i wygrał jest kolejnym geńkiem :(

aetoran co chwile pisze mam full X Dna czacie jak gi bije na pvp z piesków i smite no co to ma być? ( nie tylko ja jeszce te 2 osoby inne z areny)

gdy geńek deda to używa smoke aby go bić nie było można i wychodzi z areny nie da sie go zabić

aha wiem czemu stun ci nie działa geniek

bo combat log nie pozwala na odtepanie gracza przez efekt stun

Opublikowano

Został naprawiony pewien bug w klasach T3, który polegał na tym, że niektóre skille były od 40 lvl, gdy max jest 30. Naprawiono również kilka pomniejszych bugów.

Opublikowano

większość bugów naprawiona i tych Over Powerów więc grać sie da :D nikt nie wybija bez przesady na 2 hity już

Opublikowano

Wprowadziliśmy spore zmiany w ilości zadawanych obrażeń przez Tarkana i Cienia (wraz z klasami T3,T4). Obrażenia i ilość HP zostały obniżone, te klasy posiadają żelazny pancerz, dlatego poczyniłem taki krok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...