Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] How To Make A Pvac?

Neufrin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarząb przeanalizuj jak są zrobione tp np na gryfach w nlc, nawet te oryginalne nexonu, a zrozumiesz ;p

signature

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej dobra... bo ten temat się zaraz zamieni w pogaduszki :) kto gdzie gra, ile ma meso etc.

Ty nie masz czasami bana? //Roku

Opublikowano

Mozna prosic a spis map tego patchera(chodzi mi na jakich mapach zostal zrobiony pvac/svac) :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano
svac: Gryphon, Kille Bee, Stirge

Pvac: Wolf Spiders

Own NLC teleport system (coming to svac in 10s)

MoonBunny Godmode

Ciężko było spojrzeć na poprzednią stronę? oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Niewiem co mam nie tak jak ma byc ale jak proboje wczytac harepackerem map.wz to mi sie jakis error wlacza <_<

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

zainstaluj net framework 3.5 i będzie git

Opublikowano

jak zafundujesz mi dobrego neta: bo patcher zajmuje 247mb i zawiera: okolo 20 pvacy, cale leafre teleport system + rozne bajery

signature

Opublikowano

Super że już "skończyłeś" tego patchera... tylko zastanawiam się czemu on tyle zajmuje?

@EDIT

to dodaj koledze tego pvaca o którego się prosił ; )

Opublikowano

Neufrin mam jeszcze jedno pytanie dlaczego gdy klikam na tego linka z pvackiem i svackiem i daje free user czekam i wyskakuje mi bład i nie mogę ściągnąć? :(

9699683_1_30.png

Opublikowano

no patcher jest gotowy ale jak już pisałem ma 247mb i nie mam pojęcia dlaczego aż tyle... a mój net nie pozwala mi na upload tak "dużych" plików, cały dzień by mi wysyłało

signature

Pomocnik
Opublikowano

Mozesz Neufrin zrobic liste tych 20 map na ktorych zrobiles pvaca? To ten kto by chcial to by w wlasnym zakresie na te mapki sobie pvaca zrobil

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

w tej chwili ci nie podam z pamięci gdzieś mi się zawieruszył plik z listą podczas formatu, ale to napewno było tak: skele i nesty, wyverny, blue kentaury, ws, laboratoria w magatii, sahele, drake (pvac tam to prawdziwa meczalnia dla palców), Singapure (GS, mp3, trucki), okolice hene dla newbie, + svace na większość latających mobów (własne coordynaty pozwalające zbierać loot każdą profesją, i przystosowane do cc/cs [sp control]) + teleport system w nlc i leafre (taki map rusher- przydatne gdy chcemy szybko gdzieś dotrzeć, lub np w leafre mulka na skele doprowadzić bezpiecznie i szybko) + jakieś bajery których nie pamiętam, ogólnie to jest patcher moich map.wz i mob.wz które w połączeniu z imax macro, pozwalają na wbicie 120+ w mniej niż miesiąc. (ja w czasie ferii wbiłem dwoma postaciami 90+lvl (2tyg!!!) zaczynając z 2m na koncie, a co by było gdybym grał tylko 1 postacią?)

signature

Opublikowano

kurwa ... nieźle xD mi też by nie chciało się tego hostować xD tyle roboty xD Gz dla Ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...