Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] How To Make A Pvac?

Neufrin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem w 99% pewien, że tak ;) Tam nawet zwykłe zedytowane pliki .wz AB'ują(masz zrobionego sVac'a, wchodzisz do gry i po chwili ban, nawet jak nie jesteś na mapie z sVac'em).

Btw. 700 Post :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

moglbyś tez zrobić okolice magatii?? Roidy ,Neo Huroidy, Iron Mutae,homonoculusy(czy jakoś tak) takto jeszce red kenty a takto jeszce jakies low lvl mapki z góry thx

Opublikowano

@up

1 część jest u "beta testerów" już kilka dni, a wszystko zamierzam opublikować 7.02.10, pisałem to już wyżej

signature

Opublikowano

Neufrin jeśli jeszcze mógłbyś dodać mapy na których zrobić pVac to prosił bym o mapy z Fire Boar'ami czyli :

Warning Street: Deep Valley I,

Hidden Street: Dangerous Valley I,

Hidden Street: Dangerous Valley II,

Warning Street: Deep Valley II,

Warning Street: The Burnt Land I,

Warning Street: The Burnt Land II,

Warning Street: The Burnt Land III,

Warning Street: The Burnt Land IV,

Warning Street: The Burnt Land V,

Warning Street: Deep Valley III,

Warning Street: Perion Dungeon Entrance,

Victoria Road: East Rocky Mountain V,

Victoria Road: East Rocky Mountain VI,

Victoria Road: East Rocky Mountain VII

Lub zrób kilka mapek i podaj na jakich zrobiłeś pVac'a ^^

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

W związku że nie ukończyłem jeszcze patchera (4x reinstal windy FTW), a nie lobie być goło słowny, umieszczam tutaj pierwszą wersję dla beta testerów, z systemem tp na NLC (mam naciski by jeszcze nie udostępniać nowszych wersji):

http://rapidshare.com/files/341255254/BigWzPatcher.7z

niestety bez skana bo mój net na to nie pozwala ledwo to wrzucałem, jeśli ktoś byłby łaskawy zrobić byłbym wdzięczny.

btw. zamierzamy nakręcić filmik prezentujący zawartość już ostatecznego patchera

(dla osób które uważają że to jest prosta sprawa, np. sam system tp w leafre robiłem około 1,5h...)

@down

svac: Gryphon, Kille Bee, Stirge

Pvac: Wolf Spiders

Own NLC teleport system (coming to svac in 10s)

MoonBunny Godmode

signature

Opublikowano

Czy mógłbyś dokładnie opisać co robi twój patcher ?

W zamian za to zrobie scana ^^''

/ Za duża sygna. /

Opublikowano
jesli chodzi ci o Moonbunny gmode to attackbymob=0, przy innych mobach to super avo

Zrobiłem sobie pvaca na Blue Kentaurus. Jestem magiem a jego obrona jest fatalna dlatego potrzebuje godmode..

Wpisuje id tego moba i co dalej mam zrobić? gdzie to zmienić? bo nie za bardzo rozumiem z tego co napisałeś..

A jest to a/b? bo nie chce stracić postaci..

Opublikowano

ja w blue kentaurach zedytowałem acc=1 (super avo) speed ofc, i zmieniłem nazwy attackow na zattack1 i zattack2, spowoduje to że wogóle nie będą używać swoich skilli i a jak się stykniesz z mobem to będzie to miss, lecz od czasu do czasu zada Ci obrażenia

signature

Opublikowano

zależy o jaki hack pyatsz o.0? AB zawsze było, jest i będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...