Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venise [Dedyk] [Medium]

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy online w godzinach szczytu>?

Ok 90/80 jest .

ten zapyzialy serwer dziala czy nie ?! Ciagle blad polaczenia...

Nie działa logowanie padło jak zawsze . :P

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

Utworzylem konto chcialem wybrac klase (wojownik) niestety nie pokazuje mi postaci ani w wyborze postaci ani po zalogowaniu sie do miasta. Nie moge sie poruszac. Inne klasy (dzialaja) W czym moze tkwic problem? Prosze o pomoc

500x209qlimax2006xr6.jpg
Opublikowano

Utworzylem konto chcialem wybrac klase (wojownik) niestety nie pokazuje mi postaci ani w wyborze postaci ani po zalogowaniu sie do miasta. Nie moge sie poruszac. Inne klasy (dzialaja) W czym moze tkwic problem? Prosze o pomoc

Spróbuj Od nowa clienta wgrac.

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Ale nie możesz inną postacią zagrać ?

Problem tkwi w plikach Pc,pc2 :)

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

gralem kiedys na venisie server wymiatal. ale teraz widze po waszych komentarzach ze to porazka;/ wiec nie wbijam...

JurexGCW

Opublikowano

I to jest 1000 Graczy ?

GRACZY ONLINE : 116 ^^

Nie zagram jak na razie. Za mało graczy :)

jak ty nie zagrasz to np ktos tez nie zagra bo bedzie malo graczy ;) a jak ty zagrasz to moze i ktos zagra ;P

JurexGCW

Opublikowano

Jak ja was kocham za to że zrobiliście odnowa server bo naprawde lubiałem na nim grać i oczywiście teraz już pobieram i odnowa czas expić

Opublikowano

Ej mam pytanko co mam zrobić żeby ten server mi działał bo pobrałem wszystko i zrobiłem i nie działa

Dlaczego tak mało osób tu gra? Niby proserwer[]

Jeszcze bedą grać tylko pewnie mają ten sam bład co ja że nie mogą się połaczyć z serverem

Zrobcie wytumaczenie na stronie głównej jak zrobić żeby klient działał bo jak odpalam klienta to pokazuje że server off a 6,7 osób online już podmieniałem packi i rownież też pobrałem łatke

Opublikowano

Ej mam pytanko co mam zrobić żeby ten server mi działał bo pobrałem wszystko i zrobiłem i nie działa

Jeszcze bedą grać tylko pewnie mają ten sam bład co ja że nie mogą się połaczyć z serverem

Zrobcie wytumaczenie na stronie głównej jak zrobić żeby klient działał bo jak odpalam klienta to pokazuje że server off a 6,7 osób online już podmieniałem packi i rownież też pobrałem łatke

Wina rootów czy logowanie im pada?

Nie wiem dlaczego ludzie robią 1 logowanie pod kilka ch i się dziwią że takowe pada.

Logowanie się robi każde na inne ch....

Opublikowano

Wina rootów czy logowanie im pada?

Nie wiem dlaczego ludzie robią 1 logowanie pod kilka ch i się dziwią że takowe pada.

Logowanie się robi każde na inne ch....

Ok dzieki za info

Jak sie dowiedziałem to servera już nie bedzie ale nie wiem czy to prawda

Opublikowano

To będzie tylko i wyłącznie moja opinia, ale zauważyłem jedno - serwer nie należy do najlepszych. Nie mówię, że zły. Na początku sporo ludzi expiło, część nawet wykupiła VIP konta. Początkowo leciały bronie 75 (od razu wszystko na tacy, bez sensu wg mnie), właściwie to było bardzo złe posunięcie. Pomyślcie, żale/złodzieje/chakry były wyrzucane na ziemie, a truciak był wart spory szmal. Ale to tylko przez jeden dzień, potem już nie można na nim zarobić. Ktoś nie pojawi się na starcie tylko przypuśćmy za 3-4 dni i już odechce mu się grać. A weź tutaj zarób - wiem, sporo sztabek leciało, ale ktoś na początek weźmie sobie surę wp/woja body (tradycja u no-life'ów) i ma wszystko na tacy, skoro na początku się tak ludzie dorobili. A ktoś grający ninją, szamanem czy BM jakkolwiek, nie da sobie rady.

Poza tym, nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale mogę się mylić - kamyk na P miał wchodzić chyba od razu, a wchodził mi za 2-3 razem. Ale to taki mały przerywnik.

Ogólnie rzecz ujmując, to jest serwer Medium/PvP jak dobrze pamiętam, ale bardziej pociągnąłby mnie Medium podchodzący pod Hard, na którym przynajmniej musiałbym się troszkę pomęczyć, wbijając lvl, robiąc eq itd. Drop śmieci na Venise to jest dla mnie porażka, większość rzeczy poza polimorfią jest kompletnie zbędna. Spodobał mi się natomiast drop automatycznie wpadających do eQ szkatułek. Szkoda tylko, że heksagonalne dawały zbyt dużo. Tak więc medium pod hard to to, na co czekam. A takim wydaje się być przyszły Revential, który startuje dziś o godz. 20:00.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to serwer taki sam jak z przed kilku lat...

Tylko na to czekałem!

Pozdrawiam, zasysam klienta

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

server nie działa a zapowaiadał sie super mozna znac przyczyne ;>?

Mają problemy, pada logowanie i pliki są niedopracowane. Wszystko jest na forum - polecam zajrzeć. :]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...