Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venise [Dedyk] [Medium]

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam dowodów bo nie obchodzi mnie teraz czy mi uwierzycie napisałem jak było a piszę tyko dlatego ze straciłem tylko na ten serwer gdzie jest są bugi

Opublikowano

nie mam dowodów bo nie obchodzi mnie teraz czy mi uwierzycie napisałem jak było a piszę tyko dlatego ze straciłem tylko na ten serwer gdzie jest są bugi

Napisales raz i to wystarczy a teraz wyjdz chyba ze bedziesz jeszcze duzo razy to samo pisal jak i tak juz tu nie grasz

Opublikowano

Ja podziękuje . Zbyt mala ilosc graczy online . Powodzenia.

Graczy online:

74

Lol godzina 11 jest większość w pracy -.- a jak każdy bd tak mówił że mało os i nie zagra to jak ma liczba graczy wzrosnąć ?-.-

@Top

Launcher nie działa na 7clientach (jak narazie..) ciągle log wyskakuje z błędem Locale.

Nwm dlaczego ale w tym launcherze zamiast locale_pl jest locale_sg ..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Lol godzina 11 jest większość w pracy -.- a jak każdy bd tak mówił że mało os i nie zagra to jak ma liczba graczy wzrosnąć ? -.-

@Top

Launcher nie działa na 7clientach (jak narazie..) ciągle log wyskakuje z błędem Locale.

Nwm dlaczego ale w tym launcherze zamiast locale_pl jest locale_sg ..

Poprostu wyraziłem swoją opinie :) . Takze spokojnie . Wiekszośc jest w pracy ? Wiekszość graczy to - 18 . :)

Mowie jak jest ;]

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

na 100+ nie ma nic do roboty ... 0 metkow/0bossow..

aha i w nocy ubilem gdzies 40/50 beranow z czego droplem tylko 2 tenczaki ...

+z truty robi sie 2nowe bronie ktore maja takie same dmg = stracilem tenczaka.

zostanie to naprawione? no i bugi na wywalanie ch ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Z tymi tęczakami to porażka wcale nie dropią chyba że ktoś kupi sb rękawice. Dosłownie jakby to zrobili specjalnie pod IS. Jak zostanie to naprawione to ponownie zagram na serwie.

EDIT: zróbcie żeby dropiło z każdego bossa po 1 tęczaku z każego tzw. Beran,tysięcznik itp z których powinno dropić. Kto za lajkować!!.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...