Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venise [Dedyk] [Medium]

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram, mam nadzieje, że dodacie więcej nowości. Jest ich bardzo mało.
jakieś fryzury dodajcie i kostiumy do gry (nie is) ale żeby były bardzooo drogie. Bo wtedy bedzie bardziej rozbudowana i fajniej będzie się grało ;)
mam nadzieje, że jest nie kończą peleryna. powodzenia z serwerem ;)

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lilou™ kocham cię ;D oczywiście to była metafora. Juz zasysam clienta i wbije!!!! Na taki serwer czekałem!

Mam pytanie skad ulepki?

-na epiki potrzeba teczowe kamienie- dropniecie je z metinow 90, nie ma 1000 ulepszaczy

Pisze na 1 stronie ;3

99523830871009328537.png

Opublikowano

Powiem wam że tyle w tym serverze jest "old" przedmiotów... Ahh.. Wygląda jak zwykły server.. Mapy z tego roku, itemy no prawie... ;) Nuda ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Powiem wam że tyle w tym serverze jest "old" przedmiotów... Ahh.. Wygląda jak zwykły server.. Mapy z tego roku, itemy no prawie... ;) Nuda ;)

:) Cieszymy się, że podzieliłeś się swoją opinią.

Ale nie musi się tobie serwer podobać. Widzisz te kilkanaście osób na dole ?

Właśnie to oni tęsknią za starym czasem metin2 . Bez tylu "nowości".

99523830871009328537.png

Opublikowano

OldSchool czyli stara szkoła z starego serwera Venise. Nie grałeś i nie znasz tego serwera to zamknij pysk i więcej się nie wypowiadaj.

Opublikowano

.

Welcome in MPCForum House ;p

Opublikowano

1.W ile wbije się max lv?

2.Trudno o eq?

Proszę o odpowiedź.

Dziwi mnie czemu bronie 75 sa po 500 sm a truta 1000? Zrobcie cos z tym.

:)

Opublikowano

1.W ile wbije się max lv?

2.Trudno o eq?

Proszę o odpowiedź.

Dziwi mnie czemu bronie 75 sa po 500 sm a truta 1000? Zrobcie cos z tym.

bambus powinien być jeszcze za 1000 bo i tak sura/ninja z truciakiem

Opublikowano

Mam nadzieje że macie wieżę wygnańców. Jeżeli jest to na pewno wbiję <3

mamy

bo na starym venise moby byly w lesie i m2, no chyba musialem to jakos poukladac bo gracze z 2013 roku by nie ogarneli

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest śmietanką wyśmienitości z odrobiną zajebistości. (Poeta ze mnie ) Martwi mnie tylko jedna rzecz. Albowiem denerwujący jest fakt że żeby wejść do Wieży potrzeba 5 osób. Wątpię żeby teraz też grało 1000 osób dlatego jestem za zmianą ilości osób do 2/3. Zróbcie jakąś ankiete i wszystkiego się dowiemy.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest śmietanką wyśmienitości z odrobiną zajebistości. (Poeta ze mnie ) Martwi mnie tylko jedna rzecz. Albowiem denerwujący jest fakt że żeby wejść do Wieży potrzeba 5 osób. Wątpię żeby teraz też grało 1000 osób dlatego jestem za zmianą ilości osób do 2/3. Zróbcie jakąś ankiete i wszystkiego się dowiemy.

jeśli nie jesteś niepoważnym chamskim dzieciakiem to znajdziesz szybko gildię z ts i idziesz gildią na ww

Opublikowano

A skąd 6.7 ?

I o której start ?

Start będzie do 18:00. :-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...