Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venise [Dedyk] [Medium]

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Old School" ??

Ty chyba nie wiesz co to jest old school bo na pewno nie to gowno.

Serwer lipny nic nowego gra się nudzi po dwoch dniach gry.

Gra się nudzi po 2 dniach gry? jak serwer stoi od trochę ponad godzine

Opublikowano

Sądziłem, że serwer będzie coś ala pvp. Jednak zawiodłem się jak zauważyłem stare bronie epickie. Już bardziej bym się zachwycił jakbyście cos edytowali w paincie czy w jakimś progamie się pobawili.Co do reszty nic praktycznie nowego nie wnieśliście no prawie poza tymi mieczami co połowa nowych serwerów się szczyci. Moja ocena jest na nie.2/10

@Do hejterów: Nie podoba mi się nie zagram i nie obchodzi mnie wasza ocena.(Do serwera nie jestem wrogo nastawiony ani tym bardziej wulgarnie).

93176798230333394383.png

Opublikowano

OldSchool czyli stara szkoła z starego serwera Venise. Nie grałeś i nie znasz tego serwera to zamknij pysk i więcej się nie wypowiadaj.

Może grzeczniej? Nie wydaje mi się bym był Twoimi rodzicami byś tak do mnie się zwracał..

:) Cieszymy się, że podzieliłeś się swoją opinią.

Ale nie musi się tobie serwer podobać. Widzisz te kilkanaście osób na dole ?

Właśnie to oni tęsknią za starym czasem metin2 . Bez tylu "nowości".

Bez tylu nowości? ;P Jedynymi starymi rzeczami są początkowe epiki :) A i może wydawać Ci się to dziwne, ale można wyrażać swoją opinię na dany temat bo to jest forum :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Kilka propozycji i uwag.

- Niepotrzebny Drop kamieni duchowych i Fasolek Zen .

- Szkatułki mogły by się łączyć .

- Bug z Koniem , Na surze nie umie wsiaść na konia w v2 .

- Dostęp do map powinien być lvl owy .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Znalazłem problem dotyczący systemu ulepszeń chodzi o to że na bojowego +7 trzeba x3 biała perła a na partyzanę na +7 do +9 nie trzeba żadnych ulepszaczy proszę o naprawienie tego ...

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

Wiec tak po wbiciu na serwer na poczatku bylo dobrze ale potem Ze szkatulek dropia potrzebne rzeczy ale tez "syf" dodania 1-5 , kamienie duchowe itp bez sensu (skoro to jest u npc).Teraz sprawda dotyczaca expa w prezentacji pisze ze jest 800 % expa na serwie jest bonus 150 % expa + pd 50 % expa co sie rowna 1000 % expa a top1 postac ma 105 lvl ;o. Na serwie raty expa sa max 250 a nie 800 ;>.Teraz sprawa dropu z metkow 0 dropu , z bossow w sumie tez tylko oplaca sie bic "oponki". SERWERA NIESTETY NIE POLECAM.

00381637475378013724.png
Opublikowano

A po za tym drop kamyka tęczowego to jakieś 5 % ;(

Zabiłem ok 30 metinów 90 lvl i z 5/6 red smoków i z red smoka 1 tęczak

Zróbcie coś z tym dropem i dodajcie do dropu z metinów drop pereł :)

@ Edit

Chanele padły .

@ Edit

Dropłem tęczaka i mnie logło i po tęczaku ... Pozdro

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

Hmm troche te bony 1-5odpychaja... i juz troche lodu skonczylo przez to gre...

a takto server fajny

PS : CZY WLASNIE PADLY CH ? xD

GA nie zablokowal komendy ktora wywala cale ch ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

nie grajcie tam poszedl 1 dosik od rudego kamila i serwer padl :) i jeszcze jedno gm zrzuca ripery dla tych z topki m1 ch3 shinno ... a na wolaj nic nie pisal ! nie polecam

nie polecam stracilem tylko 4h na tym gownie

Opublikowano

nie grajcie tam poszedl 1 dosik od rudego kamila i serwer padl :) i jeszcze jedno gm zrzuca ripery dla tych z topki m1 ch3 shinno ... a na wolaj nic nie pisal ! nie polecam

nie polecam stracilem tylko 4h na tym gownie

Nikt nie daje riperów , serwer on ;) Wez wyjdz

Opublikowano

jakby tak nie bylo to bym nie pisal tego co wiem widzialem i slyszalem ... a co ty pewnie ten z topki ... podoba ci sie to to dobrze robcie tak dalej

pewnie juz z 20 teczaków macie na głowe bo jak można byc tak ciemnym zeby zrzucac ripery dla 3/4 osób w m1 ... to jest event? ten gm nie ogarnia wgle ...

Opublikowano

jakby tak nie bylo to bym nie pisal tego co wiem widzialem i slyszalem ... a co ty pewnie ten z topki ... podoba ci sie to to dobrze robcie tak dalej

pewnie juz z 20 teczaków macie na głowe bo jak można byc tak ciemnym zeby zrzucac ripery dla 3/4 osób w m1 ... to jest event? ten gm nie ogarnia wgle ...

Który GM zrzucał ripki ? masz dowody chociaż SS , jeśli to jest Prawda to Lilou już nie ma graczy :) , zobaczymy co napisze GA i będzie wszystko wiadomo jeżeli nic z tym nie zrobi to już po serwerze bo , każdy odejdzie jak taka Administracja jest .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...