Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MyDestiny.pl

BokserPL

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze MyDestiny.pl ?

2. 2. Czy zmieni? ostatni set broni ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeBroNN nie mamy problemów z podpięciem strony tylko firma która podpina ma problemy z podpięciem swoich płatności strona serwer jest gotowy tylko płatności.

Gdyby nie to serwer by dziś ruszył. Ale że te firma która podpina płatności wyrobi się dopiero na piątek ! :(.

W piątek serwer normalnie ruszy wiec spokojnie i bez obaw i spin że nie ruszymy.

Pozdrawiam.

4069914545198581480131.png

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP

Klient bedzie z samego rana w dniu startu lub dzien przed startem.

Tabele bonusów poda gdy bede u siebie na kompie i bede miał dostep do bazy ;)

Czyli jednak ruszacie w piatek ;/

Opublikowano

Jak napisałem nie ma mnie obecnie w domu nie mam kontaktu z True.

Jeżeli True będzie chciał startować w piątek to w ramach przeprosin zorganizujemy dla Was niespodziankę <3.

Jeszcze raz przepraszam Was za taki cyrk.

Ale naprawdę to nie nasza wina dlatego iż my wszystko mamy gotowe.

To ludzie od płatności mają problem z podpięciem swoich płatności i robią to już chyba trzeci dzień :(.

Opublikowano

Jak napisałem nie ma mnie obecnie w domu nie mam kontaktu z True.

Jeżeli True będzie chciał startować w piątek to w ramach przeprosin zorganizujemy dla Was niespodziankę <3.

Jeszcze raz przepraszam Was za taki cyrk.

Ale naprawdę to nie nasza wina dlatego iż my wszystko mamy gotowe.

To ludzie od płatności mają problem z podpięciem swoich płatności i robią to już chyba trzeci dzień :(.

Bokser tylko jak stawia się serwer to takie rzeczy robi się odrazu a nie kurwa 2 dni przez startem człowieku o.O

IS równie dobrze moze byc w piatek a start w czwartek -,-

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Bokser tylko jak stawia się serwer to takie rzeczy robi się odrazu a nie kurwa 2 dni przez startem człowieku o.O

IS równie dobrze moze byc w piatek a start w czwartek -,-

Człowieku mówię że te płatności podpinają już trzeci dzień i nie mogą podpiąć bo robią to jakieś debile ...

Opublikowano

ahahahahah kurwa wiedziałem że nie ruszycie jak prawie każdy twój serwer True ...

Ja pierodle macie problem podpiąc strone ?

to zrob na darmowych hostach rejestracje jaki masz problem ?

robienie ludzi w bambuko ..

Kolego każdy mój serwer wystartował i stoi do teraz więc może zrób sam coś lepszego hah...:)

Podpiąc strone?To nie problem przecież bo już jest na dobrych DNS o ile wiesz co to znaczy,tylko chodzi o firme która obsługuje nam płatności,i nie potrafi podpiąć ich pod serwer MT2 jak widać :)

Robienie w ludzi w bambuko to by było gdyby serwer wystartował a nic by nie działało,a tak damy sobie i wam jednocześnie gwarancje na udany start że wszystko jest gotowe w 100%.

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Kolego każdy mój serwer wystartował i stoi do teraz więc może zrób sam coś lepszego hah... :)

Podpiąc strone?To nie problem przecież bo już jest na dobrych DNS o ile wiesz co to znaczy,tylko chodzi o firme która obsługuje nam płatności,i nie potrafi podpiąć ich pod serwer MT2 jak widać :)

Robienie w ludzi w bambuko to by było gdyby serwer wystartował a nic by nie działało,a tak damy sobie i wam jednocześnie gwarancje na udany start że wszystko jest gotowe w 100%.

Pozdrawiam

True

No tak - każdy twój serwer.

Hmm może powiesz chociaz ile tam osób gra? 5 ? 8 ? 10 ?

Tak wiem co to DNS , skoro macie tak chujowa firme do obsługi płatnosci to to po chuj tam wzieliscie to ?

IS IS IS wam tylko IS w głowie jakby IS nie moglby byc w piątek wielkie mi mecyje - a skoro do teraz sie nie wyrobili to nie wyrobia się i do piatku i start w pon

pozdro - nie zagram i tak / powód ? rusza kilka lepszych serwerów tzn moze nie lepszych ale easy i wole tam gnębic ludzi ;]

peace.

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Tak wiem co to DNS , skoro macie tak chujowa firme do obsługi płatnosci to to po chuj tam wzieliscie to ?

IS IS IS wam tylko IS w głowie jakby IS nie moglby byc w piątek wielkie mi mecyje - a skoro do teraz sie nie wyrobili to nie wyrobia się i do piatku i start w pon

pozdro - nie zagram i tak / powód ? rusza kilka lepszych serwerów tzn moze nie lepszych ale easy i wole tam gnębic ludzi ;]

peace.

Hahah.

To po co tu jeszcze siedzisz.

Lepsze serwery hahaha.

Widziałem te serwery czyste Rykoxa hehe powodzenia ;).

Opublikowano

peace.

No to gratuluje że wiesz co to DNS ^ ^

Wiesz czemu tam tyle gra?PRZEZ TAK ZWANY POŚPIECH! :]

Własnie dlatego niektóre serwery nie wypalają bo ulegają "hejtom" CZEMU NIE DZIŚ-NIEGRAM TAM itd.itd. i z pośpiechu robią głupie rzeczy że startują gdy all nie jest gotowe.

Mam nauczke jak sam napisałeś przez 2 poprzednie serwery że tak mało ludzi gra i dlatego nie pozwolę aby to samo tu sie PRZYDARZYŁO! :]

Tyle mam na razie do powiedzenia :)

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Strona ok.13 zostanie uruchomiona

Forum obawiam się ze troche później z względu na małe problemy ale także dziś zostanie oddane do użytku

Client na 3 host już się uplouduje :)

START O 14:30

ZAPRASZAMY! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...