Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MyDestiny.pl

BokserPL

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze MyDestiny.pl ?

2. 2. Czy zmieni? ostatni set broni ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co do bonusów skoro wchodzą odrazu max to jest bez sens to będzie server pvp a nie ja juz mogę wam zapewnić ,że server straci wszystkich graczy bardzo szybko

Opublikowano

A co do bonusów skoro wchodzą odrazu max to jest bez sens to będzie server pvp a nie ja juz mogę wam zapewnić ,że server straci wszystkich graczy bardzo szybko

I po co oceniasz jeżeli serwer nie wystartował nie grałeś na becię.

Bony wchodzą maksymalne dlatego iż zrobiłem max dla jakiegoś ułatwienia dlatego że to ma być medium dlatego max a nie jak na charcie bony o 4 wartosciach ...

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Moglibyście zmienić handlarkę na tą standardową, bo ta dziwka która jest zamiast niej trochę psuje klimat metina :P Co do samego serwera to zagram.

Opublikowano

Serwer Ciekawy a prezentacja ładnie zrobiona :)

Fajnie że używacie kilka moich prac :)

Miło aż widzieć :D

+ leci :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Serwer mi się podoba chcialbym się zapytać czy jest client bo ja nie w temacie i czy na cliencie nie bedzie c++ wyskakiwał ?

Ja bym zmienił ostatnią broń bo ona jest juz nudna na z któryś z tych :) są bardzo ładne ; http://www.mpcforum.pl/topic/906333-dl-nowe-bronie-2013r/

Hmm czemu petów nie ma ?

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Niestety ale petów nie bedzie bynajmnie na oficialnym starcie być może zrobimy pety klilka dni po starcie gdy już się ogarnie ;)

Nowy set bronie na 150lvl mozecie ujrzeć na fanpage

Kiedy strona bedzie ? ;d

Autopoty ?

Opublikowano

Start z przykrością informujemy że start serwera MyDestiny zostaje przełożony na Piątek (16.8.13) z powodu problemów z podpięciem płatności na stronie www.Serwer jest w 100% gotowy,jednakże w ramach tego iż start jest przełożony w ciągu tych 2 dni wprowadzimy kilka małych ale ciekawych nowości które zobaczycie w Prezentacji Oficialnej :)

Co do clienta pojawi się on pewnie nawet w Czwartek z rana na 2/3 hostingach :]

Na razie to tyle,w razie jakich kolwiek pytań jesteśmy na TS3 dostępni.

Co do ciągłych pytań-KIEDY STRONA/FORUM...Udostępnimy wam je 2h przed startem z powodu iż strona służy na starcie tylko do rejestracji a na forum i tak przed startem bd zbędny spam,dlatego all komunikaty macie o naszym serwerze na FanPage na "Fejbuku"/TS3 serwerowy oraz Zapowiedź na MPC :]

Pozdrawiamy!

I jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuacje...

[GA]True

Opublikowano

ahahahahah kurwa wiedziałem że nie ruszycie jak prawie każdy twój serwer True ...

Ja pierodle macie problem podpiąc strone ?
to zrob na darmowych hostach rejestracje jaki masz problem ?

robienie ludzi w bambuko ..

024edf58cac375aa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...