Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MyDestiny.pl

BokserPL

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze MyDestiny.pl ?

2. 2. Czy zmieni? ostatni set broni ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2x UP

Może nie potrafię dlatego iż jestem Technikiem.

W kliencie potrafię też trochę ale nie za dużo.

Inne bronie z teksturami spakowałem np. Te od omegi jezeli wiesz które to są.
Ale te jak pakuje to widzę tylko bron dla woja !

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Beta zostanie rozpoczęta dzisiaj ale w godzinach późniejszych (Nie tak jak miało byc o 11) z powodów problemów technicznych z prądem technika ^ ^

TS3 oraz Start Bety rozpoczną sie dziś :)

Więcej informacji bedzie dodawanych ciągle pod tym tematem:)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

UP

Bronie 75 stalki bronie 65 dropimy z metinów i tajemniczych szkatułek które dropią z metinów

JA MUSZE NA CHWILE WYJSC Z DOMU W WAZNEJ SPRAWIE. TYM KTORYM WYWALA KLIENTA NIECH ZMIENIA RODZIELZOSC WSZELKIE WYKRYTE BUGI ZGŁASZAJCIE NA GG LUB PW !!!!

SORKI :(

Opublikowano

Bokser i True napisalem do Was PW w sprawie zalozenia konta na bete

Proszę o szybka reakcje .

@ Bokser dzieki za odpowiedź :]

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Mogą być problemy z klientem dlatego iż jak mówię nie jestem klientmasterem nie znam się na klientach za bardzo. Ale szukam wszędzie rozwiązania tego.
Może zrobimy tak.

Narazie nie grajcie na tym kliencie zapowiedź niech jest ja do jutra uporam się z tym i podam klienta TU gdzie już all bedzie ładnie działało.

Przepraszam was za to.

Przykro że już na becie takie problemy są ale jak mówie szukam wszędzie rozwiązania :(

@Edit

JEŻELI WYWALA WAM KLIENTA SPRÓBUJCIE WYŁĄCZYĆ ZAPORY SYSTEMU WINDOWS I SPRAWCIE CZY DALEJ WYWALA

JEŻELI NIC NIE POMOŻE JUTRO DOSTANIECIE NOWEGO KLIENTA ;) !!!!! :(:(:(

Opublikowano

ja juz gram ^^

No widzisz cieszę się obecnie nie ma mnie na kompie. Ale wszelkie wykryte bugi zgłaszajcie na PW tu lub gg każdą wiadomość odczytam.

PS.

System ulepszeń zbroi będzie zmienione ( TYLKO TE DWIE OSTATNIE ZBROI ). Dlaczego .? Dlatego iż one psuły całego klienta. Będą dodane nowe już na oficialu. Będą zmienione bronie na 150Lvl i zostaną dodane bronie v2.

Jeszcze raz przepraszam za takie problemy już na becie :(. Ale problem został rozwiązany możecie spokojnie testować. Zbroje możecie ulepszać ale nie będziecie ich widzieć na sobie. Być może już jutro lub dziś jak dotrę do domu zmienię zbroje ;).

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl !!!

Opublikowano

UP

Na serwerze wykryto kilka może trochę więcej bugów ale każdy bug który poda gracz zaraz go wyeliminuje. Ale omijając bugi jak rozmawiałem z graczami bety pisali że gra się dobrze exp jest dobry jak na medium z dropem też nie narzekali więc myślę że nie jest źle i warto postawić na nasz serwer i dać mu szansę.

Pozdrawiamy i zapraszamy na betę Team MyDestiny.pl <3

Opublikowano

Witam.

Mam informacje dla tych co grają na becie.

Beta testy trwają do jutra. Wszelkie wykryte bugi zostaną naprawione. Wszystkim beta testerem dziękujemy ;).

Na oficjalnym starcie zobaczycie nowe zbroje ( zmienione te dwie ostatnie co psuły klienta. )

Nowe bronie na 150lvl

I bronie v2 czyli bronie robione z broni na 75lvl ;)

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...