Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MyDestiny.pl

BokserPL

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze MyDestiny.pl ?

2. 2. Czy zmieni? ostatni set broni ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie.

Strasznie duzo rzeczy z MPC, przede wszystkim gotowcow + widzialem sporo Twojego spamu o pomoc Bokser :/

Wg mnie serwer serwer nie bedzie rentalny.

Jak na dedyka to wydaje mi sie, ze nie przekonuje nowosciami i oryginalnoscia.

Szczegolnie podkrec teraz True, zeby zainwestowal w maksymalne zabezpieczenia, zeby nie stalo sie to samo co z Turionem.

Bo sam wiesz, ze jeden atak i Wam to wszystko moze pieprznac.

Tak czy inaczej powodzenia. Obyscie przetrwali ataki, potem leci z gorki.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Siema a można będzie wymieniać 10 szkat ripa/śmierci na wybraną broń na 75 lvl bynajmniej nie będzie sie pierdolenia z dropieniem 50 szkat na 1 trute

BRONIE NA MAX LVL ZOSTAŁY ZMIENIONE TE Z BETY SĄ TO BRONIE v2 KTÓRE ROBI SIĘ Z BRONI NA 75LVL DO EXP'A.
TERAZ SZUKAM JAKIŚ ŁADNYCH ZBROJEK DO SERWER ;).
MACIE MOŻE JAKIEŚ PROPOZYCJĘ ???

Wywal wszystkie zbroje i dodaj stalki z pl i dodaj 1 zbroje typu szmaragdowa zboja a reszta to same hwangi tak najlepiej będzie to wyglądało

Tu masz przykład tylko zacznij od końca aby hawng królewski był najlpeszy -http://imageshack.us/a/img689/931/i6m9.png

Opublikowano

Siema a można będzie wymieniać 10 szkat ripa/śmierci na wybraną broń na 75 lvl bynajmniej nie będzie sie pierdolenia z dropieniem 50 szkat na 1 trute

Wywal wszystkie zbroje i dodaj stalki z pl i dodaj 1 zbroje typu szmaragdowa zboja a reszta to same hwangi tak najlepiej będzie to wyglądało

Tu masz przykład tylko zacznij od końca aby hawng królewski był najlpeszy -http://imageshack.us/a/img689/931/i6m9.png

Bronie na 75lvl i stalki będzie dosyć łatwo zdobyć dlatego że z jednej szkaty napewno Ci poleci coś :D. A za łatwo też nie może być dlatego iż ten serwer ma być medium. A jak ludzie grali na beci to pisali i tak że jak na serwer medium dosyć łatwo jest <3

Co do zbroi u nas jest podobnie jak na ss

Stalka --> Szmaragd --> Zbroja Z Białej Stali --> Karmazynowa Zbroja

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Ja bym proponował żeby truta była dość ciężka do zdobycia ze szkat.ALe żeby mozna było wymienić np 20/30 szkat na wybraną bron na 75lvl

Opublikowano

Zostaje tak jak jest. Bronie 75lvl z tajemniczych szkatułek i z kamieni metin z red lasu i kamieni z mapy 90lvl. Wszystko jest dobrze dopasowane nie załatwo nie za trudno. W sam raz. Dziś poprawiłem wykryte bugi na serwerze i wpsuśiłem kilka osób do sprawdzenia tego. Gdy nic nie wykryją serwer gotowy. Tylko czekać na oficialnego dedyka i stronę.

PS.

Z bronie na 75lvl robi się bronie v2 dają one wbudowany bon na Potwory <3

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten adres Team Speak'a co podał True: ts24.net-speak.pl:6420 będzie obowiązywał od początku startu serwera ?

Czy ten jest tymczasowy i będzie jakiś nowy ?

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten adres Team Speak'a co podał True: ts24.net-speak.pl:6420 będzie obowiązywał od początku startu serwera ?

Czy ten jest tymczasowy i będzie jakiś nowy ?

Tak jest to stałe IP TS3

Co do samego TS3 bd on ulegał zmianom :)

Pozdrawiam!

True

Opublikowano

Panowie to ma być medium a zapewne na starcie odrazu wszyscy będą mieć truty powinno się je tylko w dt dropic ze szkat ripa

Uwież mi jak bedziesz grał już na oficialu że będziesz się martwił o zdobycię tej truty bo nie jest tak łatwo że dropi ze szkat ale do szkat musisz dropnąć klucz <3. Więc uwież nie bedzie tak łatwo.

Popytaj graczy z bety na którym levelu zdobyli trutę ;)

Opublikowano

Panowie to ma być medium a zapewne na starcie odrazu wszyscy będą mieć truty powinno się je tylko w dt dropic ze szkat ripa

Na broń na 75lv nie może byc ani trudno ani łatwo,więc chwilke pobawić się bd trzeba :]

Opublikowano

Na serwerze mam nadzieje ze biolog bedzie tez do 150lvl

Wierz mi ze na starcie nie beda truty same i nie jest tak latwo zdobyc trute ;) To medium wiec fajnie dali skrzynki ze z nich leca

Opublikowano

3 dni i gramy ;d

Pomyliłeś się 2 dni ! :D

Aż sam nie mogę się doczekać ;).

Jutro wieczorkiem lub w środę rankiem dam link do klienta żeby każdy mógł pobrać na spokojnie pobrać i przed startem mieć klienta ;).

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl ! <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...