Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak jest w huj dużo bugów są w huj lagi ;] Administracja Nic z tym nie robi ;p A jezeli jakis "BAŻANT" ma zamiar spinać jaja to zapraszam na Ts3 ;] Tyle z mojej strony nie zagram na pewno nigdy więcej. ;] owszem wbilem 69 lvl ;p

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj tam serwa zlagowało na 15 sekund i działał normalnie :)

Aktualnie jest przerwa,

Zapraszam na serwa gra się super !

łooo to sory bardzo myślałem że ddos bo nie było mowy o przerwie :)) MÓJ BŁĄD PRZEPRASZAM ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bugi? 0! Exp w av2 wciaz odstrasza, nie moga sie za nic wybic Ci gracze. Kasa leci za slabo, 2k za dopalacze? Lipa, bo ja na 80lvl'u mam 10k a jak wiadomo roski, wody tez dochodza a za takie dodatki laczna suma powinna wyniesc ok 4-5k a nie az 15k +. Wiele graczy sie domaga zwiekszenia tyvh yang, no ale GM nie reaguje na nasze prosby. Serwer polecam, warto zawitac, lagow nie ma. :)

Opublikowano

No i ddos wypierdolił nie było lagów dopóki nie było ddosów więc poczekajmy chwile konkurencja zawsze daje się we znaki :C

5-15 min przerwy za zoptymalizowanie gry i naprawienie :

- ślubu

- party

- handlu

- i innych .

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Bugi? 0! Exp w av2 wciaz odstrasza, nie moga sie za nic wybic Ci gracze. Kasa leci za slabo, 2k za dopalacze? Lipa, bo ja na 80lvl'u mam 10k a jak wiadomo roski, wody tez dochodza a za takie dodatki laczna suma powinna wyniesc ok 4-5k a nie az 15k +. Wiele graczy sie domaga zwiekszenia tyvh yang, no ale GM nie reaguje na nasze prosby. Serwer polecam, warto zawitac, lagow nie ma. :)

Odstrasza ? Za spota 15% to jest i tak za duzo

Opublikowano

Yangi są dobre ponieważ nie będzie dużych cen :p na mapach na większy lvl leci już więcj trochę :P z bossów na większy lvl leci po zebraniu wszystkich yang około 20k :D

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Już mineło 15min i nic.

@AW. Opłaca sie grać wojem?

Poprawiają jeszcze .. poczekaj chwile

jeżeli potrafisz grać wojem to tak opłaca się ;P

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Nwm co Ci nie starcza jak ja na 80 lvl kupilem all rosy+ wode na deffa i wartosc+dlonie i zostalo mi jeszcze 10k..

Exp, co do expa to tez szybko leci.. na 97lv za spota 10%+ zalezy jak sie moby uloza xD

@Top

Server polecam bo naprawde fajnie sie gra, jakos ustabilizowali i jest duzo lepiej :P

Yang nie zwiekszac tylko drop sztabek o 5% i gitara :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tak sie zastanawiam , jak dziala te okno biologa? bo wzialem misje i mam puste okienko nie pojawil sie zab orka..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Czy usunięto zielone mikstury?

Gdzie leci szpon, boj itd?

z metków 85 poleciał komuś widziałem

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...