Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Flame | Cap 100 Oldschool Revolutions | Free Silk Features | START-01.08.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to teraz moje kolej, dziś miarka się przebrała ten serwer jest gówno warty! Nawet czasu! Jeżeli tak GM traktuje ludzi to ja i część osób przestajemy tu grać i idziemy na Omege ( Dla informacji ).

Sytuacja jest taka , grałem postacią Wizz/Cleric ( Genuine ) <--- największy lv w grze miałem , idziemy z unią na titany no i boom nie ma expa, z uni typ z 69 na 73 wskoczył i jeszcze mu później GM dał golda. A mnie i jednego z moich ziomków olał . Administracji godna pochwały, a jak on to ładnie podsumował "To nie jest mój problem" . Więc dziękuję ja chciałem odzyskać moje 4-5 lv no i w zamian nic, GM rozdaję silki na lewo i prawo graczom którzy go o to poproszą . Na serwerze grała głównie nasza gildia ( 25 osób ) no cóż to stracą graczy ich sprawa, nie polecam serwera. Administracja jest nic nie warto tak samo jak i serwer na którym jest pełno bugów.

@up

Pisałem z gmem, powiedział że odda expa. ale co nie zmienia faktu, ze serwer nie warty poświęcenia czasu.

Wszystko fajnie, ale GM sobie i tak olał sprawę. Jakby miał na uwadze graczy wpierw by zadbał o to by oddać expa, ja już tam nie wracam.

True love survives all

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marnowanie 50 minut na 47 levelu z gapem 2 na 19%... 4 moby na minutę się respią... Nie ma sensu tracić czasu na ten serwer. Fakt, jest bardzo zacny, ale te respy ssą.

Serwera nie polecam, daremne marnowanie cennego czasu, nawet na bota.

The Server is crap -.-
I'm Lvl 73 now. Spawnrates to low, Gold, Drop rate to low, SoX Rate to high.
Sometimes you get for about 3h no Exp.
Ingame Silk are useless because you can't buy something with it because of bugged.
Guildlogos are bugged.
It starts with the fail on the open day (Down every 3min because of Jewel Boxes).

Wypowiedź by RisK2310.

Opublikowano

Mniejsza o to :) jeżeli przyjemnie grało się wam tu ze mną ( Genuine ) to pisać na skype : piter4242 . Robimy ekipę i mamy już serwer :P

P.S napisałem na epvp, co o nich myślę , no cóż NAPRAWIANIE EXP BUGA będzie trwało tylko aż 2 DNI . haha :D Pozdrawiam

True love survives all

Opublikowano

Ten serwer nie nadaję się w żadnym procencie:D

zalecam usunąć temat:D

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Jeśli teraz wstanie i 6raz nie wypali (6 razy był oficjalnie otwierany) to śmiało mozna usunac ten temat i nigdy go tu nie otwierać, no ale zobaczymy, admini dali słowo ze wszystko zostalo naprawione i jest w pełno gotowy do napierdalania, zobaczymy.

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

juz rozwiazalem problem :) polecam serwer i zapraszam wszystkich! jak na ten moment wszystkie bugi zostaly usuniete oraz dzisiejsze problemy z lagami rowniez! takze nic tylko grac :P

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...