Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Flame | Cap 100 Oldschool Revolutions | Free Silk Features | START-01.08.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie info z mojej strony dla wszystkich zainteresowanych owym serwerem.

Od wczoraj a dokładnie w przybliżeniu od otwarcia czyli 19.00 serwer miał co chwilę DC, i restart na check itp.

Do dzisiaj tego naprawic nie potrafią co źle o nich świadczy.

Dodam, że wcześniej ktoś napisał w tym temacie, problemy były z jawel box i powiedzieli, że to naprawią "dopiero jutro".

Problem Jawel box można naprawic max w ciągu 10 min, tak więc odpuszczam sobie ten serwer.

Życzę powodzenia.

29979.gif
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc gra mi się miło na tym serwerze z racji ekipy jaką mam w guild :) huntujemy cały czas unikaty no i ładnie ciśniemy z lvl :) Pozdrawiam Genuine :)

True love survives all

Opublikowano

Toto działa ? :O Faktycznie. Ale odpuszczam sobie go.

Tutaj jest wg. mnie podsumowanie tego serwera:

Od wczoraj a dokładnie w przybliżeniu od otwarcia czyli 19.00 serwer miał co chwilę DC, i restart na check itp.

Do dzisiaj tego naprawic nie potrafią co źle o nich świadczy.

Dodam, że wcześniej ktoś napisał w tym temacie, problemy były z jawel box i powiedzieli, że to naprawią "dopiero jutro".

Problem Jawel box można naprawic max w ciągu 10 min, tak więc odpuszczam sobie ten serwer.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Ja miałem stare media, zmieniłem IP tylko. Spróbuj ipinputem zmienić ip. Albo włączaj clienta tak długo az wyskoczy start, mi chyba też ze 3 razy nie wyskoczył.

Opublikowano

Działa wam ten server?

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

Tak działa.Nowe media faktycznie lipne jest i nie odpala ale jak się wypakuje stare i zmieni ręcznie Ip w nim to wszystko ładnie śmiga.

Opublikowano

Zostałem wyrzucony z gildi RaisedFist ( Polska) jeżeli chcecie znaleść porządną gildie to nie polecam.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

No to chciałbym poszukać gildię. Nick: Aisa, Nucker Bicheon, Cold, Fire. Na razie level 25 (albo 26), ale grałem tylko 2 czy 3 godziny z dużymi przerwami. Jutro będę expił od rana (myślę, że o 9:00 już będę), także level pójdzie szybko. :)

Prosiłbym o nazwę gildii, w której jest dużo ludziów. :P Oraz nick kogoś z invite. ^^

Opublikowano

Zostałem wyrzucony z gildi RaisedFist ( Polska) jeżeli chcecie znaleść porządną gildie to nie polecam.

Słucham? :) bo pierwsze wywalono cie dlatego ze potrzebny był cler, a up guildi nastapil chwile pozniej i dodalismy cie spowrotem, bez płaczu kolego:D

Co do serwera to wszystko hula jak należy.

Jak narazie jestesmy najwyzsza gildia na serwerze i ogolnie 90% dzisiejszych uniq było nasze^^

GL HF na serwerze

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...