Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Wirtualne Życie - [System Narkotyków][System Autobusów][System Prac][Pay&Day][Ogromne Metropolie][System Biznesów]

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest po porostu żałosne ,jak można coś takiego zrobić?

Rzadko miewam takie zdenerwowanie.

Opublikowano

Spamujac, odswiezacie. Fake, fake, fake. Nic nie jest jak powinno. Zegnam

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

@Serwer Bardzo dobrze się prezentuje z prezentacji , lecz sama prezentacja , nie żałuje i zapewne na 100% nie będę żałował że właśnie @wbiłem na mpc forum.

@Także biore Udział w losowaniu nick w grze

@Sniperz

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@Serwer Bardzo dobrze się prezentuje z prezentacji , lecz sama prezentacja , nie żałuje i zapewne na 100% nie będę żałował że właśnie @wbiłem na mpc forum.

@Także biore Udział w losowaniu nick w grze

@Sniperz

Kolego spóźniłeś się o 1-2 H bo to Fake a losowanie było jeszcze wcześniej

Opublikowano

Moim zdaniem proszę o zbanowanie tego użytkownika a dlaczego? oszukał bardzo dużo ludzi można by tak powiedzieć ze robi sobie jaja. Sam myślałem ze ten serwer 100% ale jak czytałem komentarze i nie mają FORUM ani nie chce dać SS to coś mi tu nie grało. Jak dla mnie to jest przestępstwo nie ze coś mam na myśli , ale można by tak powiedzieć "Kradzież" ludzi żeby mieć ludzi na serwerze a inni gracze typu od 8 do 13 roku życia uwierzą w bzdury nie ze kogoś obrażam z niższego wieku wręcz przeciwnie , wystarczy ze admin nawciska kity takiemu 11 latkowi to on uwierzy i kupi VIP/SUPERVIP a admin serwera radocha bo udało mu się jakiegoś dzieciaka dać na serwer bo pewnie na jego serwerze nikt nie gra i nie ma kasy jak opłacać serwer i nabiera innych ludzi aby płacili za niego a on wielce zadowolony bo nic nie musi wpłacać na serwer. Brawo Moderatora tematu którzy żeruje kosztem innych ludzi. Dziękuje pozdrawiam Banik dla tego moim zdaniem złodzieja/kłamce.

PS. chciałbym podkreślić że w tym co napisałem żeby nie było ze kogoś Obrażam. Napisałem to co uważam za słuszne , a co Moderatorów NPCForum proszę o nie dawanie mi ostrzeżenia i % albo edytowania postu, ponieważ napisałem prawdę niech inni ludzie wiedzą jak to jest!.

Opublikowano

Moim zdaniem proszę o zbanowanie tego użytkownika a dlaczego? oszukał bardzo dużo ludzi można by tak powiedzieć ze robi sobie jaja. Sam myślałem ze ten serwer 100% ale jak czytałem komentarze i nie mają FORUM ani nie chce dać SS to coś mi tu nie grało. Jak dla mnie to jest przestępstwo nie ze coś mam na myśli , ale można by tak powiedzieć "Kradzież" ludzi żeby mieć ludzi na serwerze a inni gracze typu od 8 do 13 roku życia uwierzą w bzdury nie ze kogoś obrażam z niższego wieku wręcz przeciwnie , wystarczy ze admin nawciska kity takiemu 11 latkowi to on uwierzy i kupi VIP/SUPERVIP a admin serwera radocha bo udało mu się jakiegoś dzieciaka dać na serwer bo pewnie na jego serwerze nikt nie gra i nie ma kasy jak opłacać serwer i nabiera innych ludzi aby płacili za niego a on wielce zadowolony bo nic nie musi wpłacać na serwer. Brawo Moderatora tematu którzy żeruje kosztem innych ludzi. Dziękuje pozdrawiam Banik dla tego moim zdaniem złodzieja/kłamce.

PS. chciałbym podkreślić że w tym co napisałem żeby nie było ze kogoś Obrażam. Napisałem to co uważam za słuszne , a co Moderatorów NPCForum proszę o nie dawanie mi ostrzeżenia i % albo edytowania postu, ponieważ napisałem prawdę niech inni ludzie wiedzą jak to jest!.

Popłacz się, bo straciłeś 2 minuty życia wchodząc na ten serwer. Boże jakie to strasznie ;c

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Ehh... więc to jest Wielkie FAKE? Jestem za zbanowaniem tego pana.

@edit , a jak byśmy się bardziej przyjżeli teamowi :

PłestoxKiss99 - Programista.

Pł - [ł] mała litera w Minecrafcie nie da się zrobić małej litery Ł ...

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@xOstateczny

Można też popatrzeć na cyfrę 99 ( prawdopodobnie oznacza ona wiek ) ,14 latek może być programistą ,ale NIE aż tak zaawansowanym żeby tworzyć takie pluginy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...